Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opcje binarne |
Czy ktoś z Was korzysta z tego typu opcji? Potrzebuję porady jak zacząć i na czym najlepiej grać., z jakiej platformy korzystać, itp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opcje binarne |
Wszelkie forexy itp. To teraz wymysł dla naiwnych, masa firm się reklamuje a 90% ruchu generują roboty a pozostałe ludzie oraz ich skrypty. Lepiej już zainteresuj się hazardem :) Ale prawdziwym (BlackJack, Poker itp.)
|
|
Strata pieniędzy, grałem trochę i to nie jest takie proste jak reklamują. Trzeba nauczyć się czytać wykresy i wiedzieć jak jakieś wydarzenia mogą wpłynąć na sytuację na rynku. Jeśli ktoś nie ma cierpliwości i wiedzy nic nie osiągnie. Na początek z rok trzeba się pouczyć i próbować na kontach fikcyjnych co i tak nie gwarantuje zarobku później. Ogólnie nie polecam to tylko jest wyciąganie pieniędzy przez firmy zarejestrowane gdzieś na Cyprze i w innych dziwnych krajach. Jak coś wygrasz to potem możesz mieć problemy ze skarbówką w Polsce. Odradzam.
|
|
xDx a na jakiej platformie i na ilu inwestowałeś?
|
|
iforex i 24options i grałem chyba z pół roku i stosowałem się do różnych poradników itd i tylko wtopiłem kase. Może poprostu brak mi cierpliwości i motywacji w dążeniu do celu. Jeśli posiadasz te cechy i łatwo się nie podpalasz i nie kierujesz się emocjami to może Ci się uda, ale radze najpierw poszukać i dużo o tym poczytać itd i na początek na fikcyjnym koncie próbować. Jak się dorobisz to odpal 10% za rady hehhe. Powodzenia.
|
|
Z tego co czytałem i się już wcześniej interesowałem to forex jest dość trudny i większość nowicjuszy, którzy się za bardzo nie orientują w temacie, tracą swoje pieniądze. Nie wiem natomiast jak jest z 24options. Czytałem sporo o exbino. Wydaje się być dobrą platformą i nie za bardzo skomplikowaną, ale wiadomo jak we wszystkim szczęście też się przydaje :) na razie się nie napalam, sporo czytam na ten temat i przeglądam opinie ludzi (chociaż teraz tego czynnika za bardzo też nie można brać pod uwagę, ponieważ nie wszystkie są prawdziwe). Jeszcze pomyślę, może spróbuję, a jak dobrze będzie szło to dam Ci znać :)
|
|
Spróbujcie może Opcje Binarne na bitcoinach, ja moge polecić http://www.bitplutos.com?campaign=10 Nie ważne czy kurs idzie w góre czy w dół bo chodzi o określenie kierunku nie o samą wartość. Pozdrawiam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |