Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam ubranek dla dziecka. |
Witam serdecznie! Szukam informacji gdzie w Łomży mogę znaleźć używane ubrania dziecięce w przystępnych cenach. Lejdis i Gabi odwiedzam regularnie. Szmateks pod marketem K1 odpada, znalezienie tam ubrań dla dwulatka niepoplamionych i niedziurawych graniczy z cudem. Gdzie warto się wybrać w poszukiwaniu ubranek w dobrym stanie (czyli bez dziur i dużych plam) w niskim przedziale finansowym? A może któraś z mam ma po swoim synku ubrania w rozmiarze 92, 98 i niedrogo by je odstąpiła? Robi się co raz chłodniej, a szuflada dziecka oferuje głównie letnie rzeczy. Body i podkoszulki potrzebne wręcz \"na gwałt\".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam ubranek dla dziecka. |
najlepsze ubrania dla dzieci ma pani w 4 plus obok uzywaka tani armani ma tam i nowe ceny przystępne jestem tam stałą klientką i jak coś nie pasuje to nie robi problemu ze zwrotem tylko kwestia dogadania
|
|
witam ja mam na sprzedaz duzo ubran od urodzenia do 2 lat stan bdb
|
|
eulalia jak nazywa się ten sklep? Muszę do niego zajrzeć! basienka1308 znajdzie się wśród nich coś na 92 lub 98? Jak wychodziłaby cena za sztukę tak plus minus?
|
|
na ul. Małachowskiego z boku ( nad kebabem który jest niżej ) też jest niewielki używak a w nim dużo rzeczy dla dzieci
|
|
Na Małachowskiego w nowych blokach jest komis z artukułami dziecięcymi. Nie wiem jak ceny i stan tych ubrań, ale z tego co zajrzałam, to jest tego na prawdę dużo.
|
|
ja tam nosze do tego komisu ubranka zawsze więcej dostanę niż sprzedając na ogłoszeniach,teraz też mam zamiar nieść mam całą torbę same firmówki dla chłopca 6-9,12,18 msc. Pozdrawiam.
|
|
mysle ze tak tylko to sa ubranka bardziej dla dziewczynki bo po corce a cena 2-5zl a gdzie moge ubrania sprzedac w komis czy cos ?
|
|
Odpisałam Paniom na maile, dopiero dziś - wczoraj internet mocno szwankował. Zobaczę jak wygląda ten komis, a nóż trafi się coś ciekawego. kajka31 ile dostajesz za sztukę?
|
|
ten używak to obok tani armani to wszystko na tym samym piętrze a ceny różne tak jak body nowe 8 zł sa to firmowe rzeczy ja jestem zadowolona ma też i uzywane a co do komisu na małachowskiego to może i fajne rzeczy ale tanio to tam wcale nie jest
|
|
a gdzie mozna sprzedac ubranka ? mam ich mnustwo
|
|
Byłam dziś w tym komisie. Wiele ubrań mi się podobało, jednak 15-20zł za używaną koszulę z długim rękawem to dla mnie już lekka przesada. kajka31 byłabym zainteresowana bodami i innymi ubraniami, chętnie cieplejszymi na 18 miesięcy.
|
|
Mama Bąbla - mam do sprzedania ciuszki dla chłopca na 0-3 lata, napisałam Ci maila, zajrzyj na pocztę :)
|
|
Hej, ja dla swoich dziewczynek nakupilam ubranek w Deuchemarket, placilam po 3 zl za sztukę, wiadomo uzywane ale w calkiem niezlym stanie tym bardziej ze dzieci szybko rosna i szkoda placic za nowe. kupilam jeszcze nosidelko i spacerowke w dobrej cenie, jak ktos ma to szukam łozeczka turystycznego ? Fajnie jakby bylo w rozowym albo czerwonym kolorze.
|
|
hej hej mam całą torbę ubranek,sweterki, body,spodenki, buty i kurtka wszystko stan idealny.jak masz chęć to zapraszam do obejrzenia. Pozdrawiam.
|
|
chętnie odkupie ubranka dla chłopca 56-68 jak któraś mama ma to bardzo proszę o jakieś zdjęcia na mejla m4dziul@wp.pl
|
|
Madziqqq wysłałam Ci maila, ale wrócił niedostarczony z wiadomością, że konto zablokowane lub nieaktywne. Podaj może innego maila.
|
|
madziaqqq mam dużo firmowych i b.zadbanych ubranek, niektórych nawet mój Syn nie nosił, ale jest tego tyle, że musiałabyś je sama obejrzeć, więc jeśli byłabyś zainteresowana to zapraszam na meila dogadamy się-> limitedediton69@wp.pl
|
|
*maila
|
|
aj żle wpisałam mejlai nawet nie zauważyłam poprawny to m4dziul4@wp.pl pozdrawiam
|
|
witam serdecznie, mam do sprzedania (za symboliczną kwotę) ubranka po synku (0-2latka), w stanie bdb sporo ubranek jest markowych. zdjęcia na maila.
|
|
Pani Malgorzatko ja byla bym zainteresowana ubrankami dla chlopce 80-98 cm na 18- 24 m- ce moge prosic o jakies namiary d pani?
|
|
Pani Małgorzato mogę prosic zdjęcia i cenę?Głównie w tej chwili interesują mnie mniejsze ubranka 0-6, mejl m4dziul4@wp.pl
|
|
Mam do sprzedania ciuszki dla chłopca od 0-3 lata (body, śpioszki, pajacyki, bluzki, bluzy, sweterki, spodnie, jeansy, piżamki, czapeczki, skarpetki, buciki, kurtki, kombinezony itd.). Ciuszków mam bardzo dużo, większość w stanie bdb, niektóre rzeczy nowe. Oprócz tego sporo akcesoriów dla dzieci typu kocyki (kilka), ręczniki z kapturkami, pościel (kołderka i poduszka), kilka kompletów poszewek (Kubuś Puchatek, Teletubisie, Tomek i Przyjaciele), śpiworki do spania, szczoteczka do włosów (nowa), szczotka do butelek (nowa), butelki (nowe), obcinacz do paznokci dla dzieci (nowy), zabezpieczenia kontaktów i szafek, pieluszki do pływania, pieluszki tetrowe i flanelowe (nowe), nocnik IKEA (użyty ze 2 razy), firanki w misie, zabawki (grzechotki, książeczki, zabawki grające i zawieszane), stojąca kuchnia zabawkowa, pluszakowe misiowe plecaczki, mata do zabawy dla niemowlaka, stojak do zawieszania zabawek, karuzelka do łóżeczka z Kubusiem Puchatkiem, miękka gondola do wózka wielofunkcyjnego (Graco, pasuje też do innych wózków), ocieplany śpiworek do wózka, parasolka do wózka (zielona), moskitiera do wózka (nowa) i pewnie jeszcze wiele innych rzeczy, które akurat nie przychodzą mi do głowy. Do tego ubrania ciążowe, koszule dla mam karmiących, laktator, wkładki laktacyjne, osłonki na brodawki (użyte 2 razy), podkłady poporodowe (3 op.), majtki jednorazowe (2 czy 3 szt), podkłady na łóżko itp. Jeśli któraś obecna lub przyszła mama byłaby zainteresowana to zapraszam do kontaktu na maila salamee@onet.pl Mogę przesłać zdjęcia pojedynczych rzeczy, z większą ilością zapraszam do obejrzenia.
|
|
Dodam jeszcze, że ubranka są w większości marek takich jak H&M, Next, Mothercare, Early Days, George, Ladybird itp. Sprzedam niedrogo, orientacyjne ceny mogę podać na maila, żeby nie zaśmiecać forum.
|
|
witam , mam do sprzedania łóżeczko turystyczne firmy Mamas&Papas kolor szaro czarny składane do sześcianu o wym 20x20x75cm. Używane kilka razy. cena 100zł
|
|
W sieci po prostu
|
|
Maras a ty znów wklejasz linki do dziadowskich pseudo firemek. Dramat
|
|
Ja miałam do wózka dedykowaną. Na allegro znajdziesz uniwersalne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |