Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
perfumy..? |
hej, gdzie w Łomży kupię perfumy z możliwością wcześniejszego poniuchania? W rossmannie są testery tylko do wód toaletowych, do perfumowanych z wyższej półki już nie :| perfumerię paryska na mazowieckiej tez już odwiedziłam ale jest baaardzo mały wybór i wszystko pachnie tak samo. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: perfumy..? |
Tylko w Duglasie w Venedzie
|
|
Ja mam do sprzedania na odlewki oryginalne perfumy - po np. 10ml: - Coco Chanel Mds - etp - Hugo Boss eneregise - edt - C.Klein ckin2u -edt - C.Klein euphoria- edt - G.Armani aqua di gio ( damskie) Zgloszenia na maila ( jest w moim profilu ).
|
|
Przepraszam Ori w jakich cenach masz te perfumy??
|
|
Cena dobra - napisz na mojego maila : oriflame.1@wp.pl
|
|
Odlewki perfum? Chyba tylko w Polsce. Wątpię, żeby było to oryginalne produkty :) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Oj wejdz na fora typu wisage.pl itd i zobaczysz, ze sporo dziewczyn sprzedaje perfumy na odlewki po kilka ml. moje sa oryginalne ! mozna \"poniuchac\" :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |