Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jaki sklep z odzieżą używaną polecacie? |
Oczywiscie w Łomży :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jaki sklep z odzieżą używaną polecacie? |
Lejdis :-P
|
|
Nie polecam. ;)
|
|
nad sklepem bodzio
|
|
j
|
|
lejdis,gwoźdzej,szmijzeka,kopciuszek,na sikorskiego dyskont,na dworcu jest używak kolo apteki,nad sklepem bodzio
|
|
Lejdis to ja nie polecam za oszustwo. Wszystko jest ok, dopóki nie wypada dzień, w którym można kupić \"każdą\" rzecz za 1zł. Zauważyłam, że co lepsze ciuszki wtedy zabierają i wystawiają za jakiś czas ponownie w normalnej cenie. nieładnie...
|
|
Lepiej uzywanych nie kupowac, bo nigdy nie wiadomo, kto w tym wczesniej chodzil.
|
|
lepiej troche zaoszczedzic i kupic nowy ciuszek bo i tak teraz sa za grosze niz nosic po kims kto np chorowal na choroby skory ;/
|
|
Ja czasami w cto na Al. Legionów kupuje szczególnie dla dziecka maja tam całkiem dobry towar używany i nowe rzeczy w bardzo dobrych cenach. Nie polecam szmizjerki co jakiś czas ten sam towar wykładają i mowa ze nowa dostawa. Czasami jeszcze na krótkiej jest cos fajnego ale tam prowadza skup odzieży wiec cześć jest z naszego miasta ciuszków co nie każdemu odpowiada
|
|
A ja właśnie polecam szmizjerke,wczoraj zaszłam tam na chwilę i akurat kupiłam trzy cieplutkie polary za 10zł.Obsługa miła,dużo towaru więc można coś ciekawego wybrać. Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
Ori, Yarek błysnęliście :D Ubrania po zakupie się pierze, to po pierwsze. Po drugie jaką macie gwarancję, że super ciuch z metką, który kupicie w sklepie nie był wcześniej przymierzany przez kogoś chorego? Pominę fakt, że zapewne dotykały go setki nieumytych rąk. Dalej widzicie różnicę?
|
|
Ja uczęszczam do \"Garderoby\" obok alkoholi świata całkowita wymiana towaru raz w tygodniu,niedrogo i tez dużo fajnych ciuszków dla dzieci
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |