Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
poszukujemy chłopca ok 5 lat |
Poszukujemy chłopca pięcioletniego który dziś koło południa wyjechał na rowerku z osiedla Bawełna.Jeżeli ktoś zauważył gdzieś samotnie jeżdżącego chłopca proszę o kontakt na policję.Dziecko ma ciemne włosy,krotko ścięte w kształt irokeza z tyłu.W tej chwili może znajdować się dosłownie wszędzie.Ma na imię Jakub.Proszę bez głupich komentarzy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: poszukujemy chłopca ok 5 lat |
znalazł się już ten chłopiec?przy jakiej konkretnie ulicy jeździł tym rowerkiem?
|
|
juz się znalazł cały i zdrowy
|
|
dzięki bogu znalazl się
|
|
Masakra ...
|
|
majkomania
|
|
Najwazniejsze ze się dziecko odnalazło.
|
|
odezwij się gradziu myslę o tobie spotkajmy się
|
|
dzięki boguze się odnalazł dziecko
|
|
No dzięki Bogu,ale jak 5-letnie dziecko mogło wyjechać samo z osiedla...Rodzice ogarnijcie się i pilnujcie dzieci,a nie puszczacie samopas...To są dzieci,a nie zabawki....
|
|
mała777. Chyba nie masz dzieci.... skoro tak piszesz. Nawet najbardziej ogarniety rodzic , czasem nie upilnuje swojej pociechy, dzieci to żywe srebra ( ktoś mądry to powiedział), będziesz na niego patrzyła, stała obok a on i tak się przewróci. Moje jak wychodzą na dwór to też się martwię czy jakaś przygoda ich nie spotka, czy nie wrócą z sińcem, i.t.p a mam dzieci w wieku szkolnym. Szkoda że rodzice nie mogą zapobiec niektórym nieszczęściom..... Bedziesz miała swoje to wtedy pogadamy.
|
|
No właśnie mam...I nigdy bym 5 latka nie puściła samego...Nie myślę by Rodzic był wtedy z dzieckiem,bo ileż musiałby na Niego nie patrzeć by wyjechał z osiedla... pocoinaco więc nie mędrkuj...
|
|
Mała więżisz dziedzi i pozbawiasz ich wolności? to karalne! angella
|
|
Angelico idiotko!!!Chodzę wraz swoim 4,5 letnim Synkiem,bo najzwyczajniej w świecie jest za mały by chodzić sam...Nieopiekowanie się dzieckiem to jest karalne,więc zamknij dziób...
|
|
mała77 wypuść dzieci z szafy zobaczymy czy nie pójdą w samopas :D
|
|
angellico analfabetko! Wracaj do szkoły jeśli jeszcze możesz! \"więżisz dziedzi\"? Czy ty aby na pewno mówić polski?
|
|
MAŁA MA RACJĘ- DZIECI SIĘ PILNUJE JAK SIĘ ICH MA I JAK CHCE SIĘ MIEĆ- CHYBA , ŻE SĄ Z PRZYPADKU I TYLE, A TO JUŻ PATOLOGIA !!!!!!
|
|
NAWET KOTY NOSZĄ SWOJE MAŁE W ZĘBACH, KARALNE TO JEST WTEDY JAK NIE DOPILNUJESZ !
|
|
|
Kobiecyinstynkt, daj spokój z tą patologią. 5-letnie dziecko to nie noworodek, jak byłam w tym wieku, to ganiałam sama po podwórku razem z innymi dzieciakami, a żaden dorosły nawet nas nie pilnował (chyba że z okna doglądał). A moich rodziców w życiu bym patologicznymi nie nazwała. Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
Patologia to jest nadopiekuńczość i między innymi strach przed siniakami u dziecka :):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |