Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
poszukiwany chirurg dziecięcy |
Witam Od lekarza pediatry mój roczny synek otrzymał skierowanie do chirurga dziecięcego, w związku z przepukliną pępkową. Jednocześnie pani pediatra poinformował, że w Łomży takowego lekarza nie ma, a przynajmniej nie na NFZ. Bardzo proszę o pomoc i informację jeżeli ktoś może polecić jakiegoś chirurga dziecięcego. dziękuje z góry i pozdrawiam cook
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: poszukiwany chirurg dziecięcy |
oddzial chirurgii dzieciecej byl w Grajewie , nie wiem jak teraz -skontaktuj sie , moze jest jeszcze doktor Skarzynski bardzo dobry specjalista wychowany przez doktor Wolfart. Zycie uratowali wielu maluszkom. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Swego czasu na Wyszyńskiego prywatnie w środy przyjeżdżał z Białegostoku dr Kirejczyk z DSK. Polecam.
|
|
może tu: Lekarz Wanda Piechocińska Chirurg dziecięcy, Specjalista medycyny ratunkowej Szpitalny Oddział Ratunkowy. Ostrołęka, Jana Pawła II 120 A lub Lekarz Dorota Puciata Chirurg dziecięcy też Ostrołęka
|
|
Ja rowniez polecam dr.Kirejczyka w DSK w Białymstoku.
|
|
Też byłam z dzieckiem u dr Kirejczyka w tej samej sprawie. Przyjmuje w środy od 16 do 17.Tel.606326032.Polecam.
|
|
Polecam tylko i wyłącznie Warszawę Instytut Matki i Dziecka sami specjaliści, mają super podejście do dzieci i rodziców wszystko spokojnie wytłumaczą, doradzą.
|
|
albo dsk Białystok albo Warszawa. Odradzam Łomże
|
|
Ja z córką byłam w Białymstoku w DSK u dok. Roberta Błahuszewskiego wspaniały człowiek wytłumaczył wszystko i po operacji przyszedł mnie poinformować jak przebiegła. Wiem że przyjmuje też prywatnie chyba na ul. Brzozowej. Polecam!!!!!!
|
|
...i koniecznie zapytać o klauzulę na sumieniu... rudy błazen z druhem
|
|
Witam! W lipcu moja corka miala w dsk zabieg na przepuchline pępkowa. chodzilismy do dr blahuszewskiego. tak fajny facet pogada wytlumaczy itd. operacja niby bez komplikacji wszystko ok jeden dzien w szpitalu ale..... pępek jest strasznie brzydki. zawiazany niestarannie. myslimy o korekcie plastycznej bo tak byc nie moze.
|
|
a znacie dobrego okuliste dziecięcego? Don't judge me! I was born to be awesome! NOT PERFECT! :D
|
|
Okulista dziecięcy - prof. Alina Bakunowicz -Łazarczyk. Jest ordynatorem okulistyki dziecięcej w DSK. Przyjmuje w Białymstoku. Wpisz sobie w google to Ci wyskoczą dane.
|
|
Najlepiej podjechać z dzieckiem do Warszawy. Tutaj http://www.rankinglekarzy.pl/lekarze/chirurg-ogolny/warszawa/bielany/ masz ranking różnych lekarzy przyjmujących w tym mieście i namiary na poszczególne gabinety. Poczytaj sobie też opinie o lekarzach. Warto zadbać o zdrowie dziecka.
|
|
Jeśli chirurg dziecięcy to tylko Warszawa! Polecam https://www.medicover.pl/szpital/chirurg-dzieciecy najlepsi specjaliści. A zdrowie dziecka powinno być najwazniejsze więc nie ma co ryzykować z lekarzami w mniejszym mieście
|
|
Jeśli chodzi o zdrowie dziecka, to ja jestem zdania, że warto szukać najlepszych specjalistów, dlatego chirurga dziecięcego polecam Wam tutaj http://www.medipark.pl/chirurg/ Przeczytajcie sobie wszystko i sprawdźcie, czy chirurg zajmuje się takim problemem, który trzeba wyleczyć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |