Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lekarz endokrynolog |
Tak jak w temacie. Kogo w Łomży polecacie. Chodzi mi o Mamę . Chodzi do dok Olszewskiej. Miała mieć na jutro operację. Ale ma bardzo złe wyniki, więc anestozjolog nie wyraził zgody i odesłał do pani dok Olszewskiej. A ta dopiero z buzią że ona nic nie musi nic potwierdzać i zaczęła swoją gadkę, Bardzo nie przyjemna Pani. A wcześniej to nie chciała dać skierowania do anestozjologa (bo ona nie musi. tak powiedziała) i Mamę ganiano do chirurgów i do izby przyjęć,. W końcu rodzinny dał.. Mama ma ok 70 lat , rozpłakała się nie chce już do niej iść,.Może jest jakiś lekarz w Lomży? A Pani doktor dziękujemy za miłe załatwienie pacjentki.. Proszę o pomoc .. mMJest to starsza o dari
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lekarz endokrynolog |
http://www.znanylekarz.pl/bartosz-pekala-1/ginekolog-endokrynolog/zambrow
|
|
Pani dr. Ołdakowska przyjmuje w przychodni przy dworcu pks.
|
|
Dziękuje bardzo. dari
|
|
Ja również pozdrawiam panią doktor, takich mamy lekarzy ,że na wymioty zbiera przed następną wizytą a pacjent to towar do przekładania z taśmy na taśmę.Pozostaje tylko życzyć takiej samej życzliwości i uprzejmości gdy ta pani pójdzie gdzieś coś załatwić u kogoś.
|
|
Dlaczego ciągle chodzicie do tych samych lekarzy na których się narzeka?-Białystok jest blisko,wizyta kosztuje mniej niż w nas--w Łomży.Tam są specjaliści.Ech... Endokrynologia Przychodnia nr 1, ul. Nowy Świat 11c, Białystok, tel. 085 745-00-36, 085 745-00-37 Prof. dr hab. Szelachowska Małgorzata Doc. dr hab. Zarzycki Wiesław Dr n.med. Borejszo Iwonna Dr n.med. Jakubczyk Danuta 15:00 Dr n.med. Zarzycka Barbara Lek. med. Radziwon Jan Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Dziękuję bardzo. Mama myślała, że w Łomży też są dobrzy lekarze , ale do niektórych straciła zaufanie. dari
|
|
Tutaj do żadnego nie można mieć zaufania,skoro robi USG tarczycy i pisze,że w guzku jest krew,a tego nie da się zobaczyć bez biopsji ;/ Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Zależy od stanu zdrowia i kilku innych czynników. Nie wyobrażam sobie, żeby moja babcia -70 lat jeździła do Białegostoku czy Warszawy do Lekarza. Jednak są różni ludzie i wiadomo -nie chcę wrzucać do jednego worka. Dr Ołdakowska pokieruje jak trzeba i na pewno będzie ok. Takie jest moje zdanie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |