Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kanał.... |
...taki zwykły, pod samochód.... ...szukam kanału gdzie¶ w Łomży, takiego dostępnego bez problemu dla zwykłych ludzi... ...potrzebuję po prostu podejrzeć od spodu samochodzik.... :) ...ma kto¶ jaki¶ pomysł? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kanał.... |
Hm......... samochodzik.............. od spodu............? No, no............. ciekawe upodobania....... ......... o kanale nic nie wiem, ale mogę pożyczyć samochodzik do podgl±dania......... Płotka
|
|
sprubuj za LOK-iem tam chyba jeszcze jest :))))
|
|
Rozumiem, że tam na ZjeĽdzie....? ...dzięki... :) ....a może jeszcze gdzie¶ bliżej Południa? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Kiedy¶ był jeszcze za jednostk± wojskow±, a wła¶ciwie budynkiem, w którym jest klub garnizonowy przy alei Legionów... Tylko nie wiem czy, je¶li jeszcze jest, wojsko pozwala korzystać... Można spróbować przecież.
|
|
Kanał jest tez za torami jak sie wjezdzalo tam od strony lomzyczki od terrazytow , kiedy s byl ale teraz nie wiem Marcelii
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |