Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tragedia pod Iławą. Zginął ojciec, matka walczy o życie |
Na stronie policji w Łomży nie ma nawet \"nędznych\" kondolencji. http://ilawa.wm.pl/213579,Tragedia-pod-Ilawa-Zginal-ojciec-matka-walczy-o-zycie.html#axzz38tNeux00
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tragedia pod Iławą. Zginął ojciec, matka walczy o życie |
a dlaczego na stronie Policji w Łomży mają być kondolencje dla tragicznie zmarłych w wypadku w innym województwie ? takie są zwyczaje ??? czy zamieszaczane są tam kondolencje dla zmarłych z terenu cąłej Polski ??? nie wiem, tylko pytam, bo nie rozumiem (nie widzę) poblemu.
|
|
A co ma Łomża do Iławy?
|
|
Jedź na pogrzeb w imieniu łomżyniaków :):):):)
|
|
w przybliżeniu, mamy do iławy jakies 200 kilometrów... Nosz cholera, toć to przedmieścia łomży ;] Dlaczego jeszcze na stronie naszej policji/forum/stronie urzędu miejskiego nie ma informacji co sie dzieje w krakowie? toć to prawie jak piątnica ;]
|
|
po kliknięciu w link uprzejmie Cię informuję, że nie jestem pewien ale Policja może mieć własną stronę wewnętrzną, tzw. intranet, gdzie może być informacja i kondolencje... W innych służbach tak właśnie jest, nie wrzuca się tego na ogólnie dostępne strony... jest zdjęcie, imię i nazwisko i kondolencje...
|
|
To małżeństwo pracowało większość życia dla bezpieczeństwa Łomży. Wyjechali tam na emeryturę. Teraz mniej wątpliwości???
|
|
Byli policjantami z Łomży.
|
|
to nic nie zmienia, takich informacji raczej nie daje się na strony internetowe dostępne dla wszystkich... a sa dostępne dla wszystkich w służnie mających dostęp do intranetu...
|
|
to co masz w internecie dostępne ogólnie (strona policji) jest dla normalnych ludzi, służy innym celom... :-) się tak nie obrażaj, spytaj jakiegoś policjanta, jest na pewno tak jak mówię... gdzieś informacja jest i kondolencje i każdy funkcjonariusz policji ma do tego dostęp...
|
|
Idź na Policje i zrób Masakra :P
|
|
Tylko chce aby Miasto / Policja uhonorowała pamięć człowieka który służył dla nas wszystkich przez większość życia. Jak to ma być powód do kłótni na forum to przepraszam i wycofuje temat. Nie takie były moje intencje.
|
|
nie gorączkuj się tak... nie wiem czy miasto powinno coś robić w ogóle... policja na pewno zrobiła to co normalnie się w takiej sytuacji robi... są jakies zwyczaje i procedury.... z drugiej strony brak jest również powodów by z człowieka robić bohatera kraju czy miasta w ogóle... ochłoń i sam się zastanów....
|
|
Emerytowane pieski dwa,ale TRAGEDIA!!!
|
|
To jest rodzinna tragedia, a nie publiczna debata. Zwyczajowo nie tylko w policji ale i innych firmach wysyła się skromną delegacje z wieńcem na pogrzeb. Publiczne kondolencje są dla polityków, a w tym przypadku komu je złożyć jeśli matka nie przeżyje - synowi?
|
|
Dzięki za wywołanie tego tematu. Jeśli ktoś wie o co chodzi i znał Łukasza D. (18-400 Familia) albo rodzinę, ale nie ma kontaktu, a chciałby złożyć kondolencje, bardzo proszę o kontakt na mejla marcyzy@interia.pl. Postaram się udzielić wszelkich informacji. Ta rodzina przez wiele lat mieszkała w Łomży stąd myślę że to wydarzenie dotyka w jakimś stopniu społeczność łomżyską, w szczególności tych którzy znali tą rodzinę, a szczególnie Łukasza. Myslę, że jego znajomych jest wciąż dużo w mieście. Pozdrawiam.
|
|
Z tego co wiem to syn zabił ojca a matkę okaleczył może się mylę taką informację mam od ich kuzyna
|
|
Straszna tragedia... Znałem cała rodzinę. A Łukasz cóż. .. od najmłodszych lat był co najmniej inny... Mam nadzieję że teraz w końcu dobiora mu się do d... Marek 3 maj się. Kondolencje
|
|
Z tego co się dowiedziałam to z żoną zmarłego będzie wszystko OK.
|
|
Do autora wątku. Możesz sprostować swój post. Policja w Łomży zachowała się OK.
|
|
A dlaczego niby mam składać kondolencje i być nieutulonym w żalu, skoro czlowieka prawdopodobnie nigdy w życiu na oczy nie widziałem :) A żę był policjantem ? I co z tego ? A co mnie to obchodzi ? Każdy kimś jest i każdego ktoś zna i nikt nie robi z niczyjej śmierci dramatu publicznego . Rodzina i znajomi niech jadą na pogrzeb i utulą się w żalu po ofiarach tego kogo wychowali :):) Tyle w temacie :):)
|
|
po co takie brednie piszesz. Nie interesuje cie to to nie pisz, nie czytaj. Widać ze twoje życie to internet. Ponad 14 tys postów tylko na tym forum.
|
|
Jedź na pogrzeb, zamiast kondolencje na forum składać :) Znajomi i przyjaciele powinni na pogrzebie być zamiast na forum okazywać swoj smutek i żal z powodu śmierci:) Ani mnie ta śmierć grzeje ani ziębi :)
|
|
Ciekawe czy był porządnym człowiekiem i nikomu krzywdy nie zrobił .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |