Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prośba o pomoc |
W dniu dzisiejszym po 20.30 z piwiarni WARKA jechałem taksówką najpierw na Sybiraków później na Mazowiecką 5 . Zostawiłem w taksówce telefon marki Nokia. Obdzwoniłem wszystkie korporacje, niestety żadna nie odnotowała takiego kursu ? To dziwne, niestety numer korporacji katsówkowej znajduje się w zagubionym telefonie. Może ktoś potrafi pomóc ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prośba o pomoc |
w Łomży jest mało korporacji taxi... przypomnij sobie kolor \"koguta\" i markę samochodu przynajmniej może wtedy będzie łatwiej... Masz pewność, iż tel zostawiłeś właśnie w taksówce?
|
|
obdzwoniłem wszystkie
|
|
są jeszcze taksówki z tak zwanego \"słupka\" czyli bez korporacji
|
|
A może monitoring zarejestrował jsk wsiadales
|
|
zapomnij o telefonie, też tak miałem... zorientowałem się od razu po wysiąściu z taksówki, nawet Pan taksówkarz raz odebrał telefon i potem go wyłączył...
|
|
Napisz, z którą korporacją jechałeś... będziemy unikać!
|
|
to było 2-3 lata temu, byłem trochę zmęczony ale wciąż a trakcie zabawy (zmienailiśmy lokal - machnąłem ręką - telefon był wart góra 400 zł.)... zresztą ogólnie mam raczej dobre zdanie o taksówkarzach a tamto zdarzenie \"wyjątek potwierdzajacy regułę\" w tej sprawie uważam, że jeżeli ktoś uczciwy by znalazł, to już by zadzwonił... w telefonie zawsze jest jakaś mama, tata, dom czy coś takiego... też tak miałem raz... i znam wielu ludzi co dzwonią i oddają ... zawsze też mógł znaleźć kolejny pasażer !
|
|
dodam tylko, że w moim przypadku znalazł taksówkarz, bo nawet obiecał, że odwiezie jak bedzie wolny, ale jak już byłem wypoczęty, zadzwoniłem to telefon był wyłączony... a zwyczajnie nie chciało mi się robić dochodzenia jaka to była korporacja...
|
|
EUREKA, serdeczne dzięki dla Pana taksówkarza!!!!! Dzwoniłem wczoraj i nic , dziś odebrał mój telefon i podrzucił mi telefon do biura . Są uczciwi ludzie na tym świecie !! Chciałbym serdecznie podziękować PANU i RADIO TAKXI ŁOMŻA 86 218 10 26 .
|
|
ale zareklamowal w kit
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |