Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawo Jazdy w Łomży |
Hej słyszałem, że Łomża słynie z dosyć \"latwego\" poziomu jeżeli chodzi o zdanie prawo jazdy. Czy to prawda?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawo Jazdy w Łomży |
tak prawda wez kolegow i przyjezdzajta wszyscy pozdajeta za 1 razem
|
|
hahah sherlock tylko dobrą wóde trzeba miec przy sobie no nie? ;D
|
|
o tak wodeczka obowiazkowo zagryzke juz egzaminator sponsoruje
|
|
tak to prawda, jak nie posypiesz to nie pojedziesz
|
|
Kiedyś było tak, że Łomża słynęła z bdb oznakowania ulic. Czy jest tak nadal? Mam pewne wątpliwości, ale ogólnie chyba nie jest źle. Być może stąd ten stereotyp, w końcu nie ma ani tramwajów ani nawet jednej 3pasmówki, myślę że po Łomży jeździ się dosyć łatwo, dlatego taka opinia.
|
|
tak je...zgadza sie ![]()
|
|
...jeżeli zna się przepisy ruchu drogowego to wszędzie obowiązują takie same...czy to w Warszawie,Krakowie czy Łomży. Gdyby kobieta była czymś dobrym...i Bóg by miał jedną.
|
|
won z Łomży z tymi elkami ze wszystkich pobliskich miast
|
|
Z tym się zgodzę :-) Nie mam nic przeciwko kursantom,bo każdy kto ma prawko,uczył się jeździć.Tylko niech uczą się na swoich podwórkach,placach,a tutaj niech przyjeżdzają umiejąc już jeździć!!!Ale niestety Łomża,podobnie jak i Ostrołęka jest miastem nauki techniki jazdy,a nie samych przepisów.I o zgrozo co do samych instruktorów.Jak można uczyć kursanta robić zawrotkę na skrzyżowaniu,kiedy jest nakaz skrętu w lewo?!O prędkości 20 km/h,czy zjazdach z ronda nie chce mi się już pisać,bo dosłownie ZGROZA!!!
|
|
Jak umiesz jeździć, to nie ma różnicy gdzie podchodzisz do egzaminu. ;)
|
|
moim zdaniem jest różnica bo czasem są bardzo upierdliwi egzaminatorzy i doczepiają się do niewidzialnych błędów nauka jazdy Wesoła
|
|
W dniu kiedy ja zdawałam swój egzamin przyjechała grupka osób z Warszawy,gdzie tam nie zdali po 3-4 razy,a w Łomży za Pierwszym razem.Stwierdzili,że egzaminatorzy w Łomży są cudowni oraz miasto to \"pikuś\"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |