wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ogłoszenia z poślizgiem

Na wszystkich portalach w okolicy można umieścić i usunąć ogłoszenie w dziale z ogłoszeniami od razu i bez żadnej cenzury a dlaczego na portalu 4łomża jest inaczej ??? Na innych portalach możesz od ręki coś sprzedać i usunąć tego samego dnia ogłoszenie samemu.Szkoda że portal 4łomża nie chce tego zmienić a przydałoby się.Jakie są wasze opinie na ten temat

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ogłoszenia z poślizgiem

dobry pomysł jestem za

ja rowniez jestem za... Ogloszenia \\\"wchodza\\\" ze znacznym poslizgiem... i jesli nie sa juz aktualne nie mozna ich usunac ;/

polecam uzbroić się w cierpliwość.

ogloszenia ktore wystawiacie, jezeli dobrze pamietam ida zawsze na drukowane strony gazety bezcennej, dlatego taki poslizg... takie sredniowiecze, wiecie o co chodzi;

Na innych portalach w okolicy nie ma tego problemu i o wszystkim decyduje sprzedający chyba że są jakieś niedozwolone wtedy wkracza moderator.Pisząc od ręki ogłoszenie i wysyłając jena portal to ukazuje się ono od razu w odpowiednim dziale i tak samo można je usunąć.Wkurzające jest to że ogłoszenie ukazuje się po 2-3 dniach,gdy już jest nieaktualne.Przydałaby się zmiana a wtedy większe byłoby zainteresowanie i więcej osób by odwiedzało

Ekhm, slawku, to jest \"Sredniowieczne\" forum.
Niedawno w radiu slyszalem reklame 4lomza, cos w stylu \"dodaje nerwów\".
Nie jestem w stanie dokladnie okreslic, jednak moze tez ktos to slyszal...
No ale, pisalem jakies 4 lata temu do \"firmy\" speed, kiedy CO KOLWIEK zrobia z forum/stroną, odpisali ze już robią...
no ok, wiec chyba, jezeli maja odbiorcow, a 4lomza, mimo wszystko jest dalej najczesciej odiwedzanym lomzynskim portalem, to na **** im co kolwiek kontrolowac/zmieniac/ poprawiac ?

Chciał bym na tych \"zarządców\" z firmy speed powiedziec pare nie miłych słow, nie cenzuralnych ... ale czy warto na takich ludzi przelewać złość?

Żeby zmieniać coś na stronie to trzeba mieć pojęcie a moim skromnym zdaniem firma nie chce inwestować w fachowców i dlatego mamy to co mamy. No ale może się mylę :)

Też się zgadzam. Cała strona jest w starym stylu. Konkurencja już dawno 4lomza wyprzedziła. Ostatni dzwonek na zmiany. Takie mam zdanie.

Po przeczytaniu waszych krytycznych wypowiedzi, doszliśmy do wniosku że nadszedł czas na zmiany.

ZMIEŃCIE FORUM OSŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idźcie do konkurencji na nowoczesne forum i nie zawracajcie nam dvpy :):):)

Taki mamy klimat,w Łomży.

Ogloszenia na 4łomża sa dodawane czesto po dwoch dniach lub przeoczone ,sam tego doświadczyłem.

czy ogloszenia w dziale zlecę sa platne?

Krótkie ogłoszenia na innych portalach są bezpłatne i ukazują się zawsze i od razu bez żadnego poślizgu a i z skasowaniem nie ma problemu aby to zrobić samemu.Jest to drobna sprawa która poprawiona może bardziej zachęcać do odwiedzania portalu niż zniechęcać.Wiadomo że im lepszy portal i więcej osób to i więcej reklamodawców dołączy.Prosimy o uwzględnienie próśb forumowiczów.

Ale fakt faktem najwiecej ludzi czyta i dodaje ogloszenia na 4lomza..

alem sie obsmial haha 4 lomza i lepszy portal?

powazni reklamodawcy nie zamieszczaja tu swoich ogloszen bo wiedza od dawna,ze nie warto, nie ten target gdzie 90% tu piszacych to gimnazjalisci i bezrobotni a ci nie maja \"sily nabywczej\",wystarczy popatrzyc na strone glowna portalu 4lomza (np dzis np ani jednego raklamodawcy) i porownac z konkurencja np My****,tam zawsze pelno banerow reklamowych

lepta te swoje niusy na słupach,w razie zmian możeta zerwać,bądź poprawić markerem.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

fakt faktem najwiecej ludzi czyta i dodaje ogloszenia na 4lomza.

za darmo to kazde badziewie chca sprzedac przez ogloszenie,popatrzcie na dzial \" rozne \" tam pelno \" smieci \" za kilka, kilkadziesiat zlotych,gdyby przyszlo dac platne ogloszenie gdzie indziej to koszt takowego przekroczyłby \" wartosc \" oferowanego \" towaru \"

inna sprawa,czy ktos to w ogole czyta i kupuje?

Po co dawać ogłoszenie na 4lomza jak jest lepsza tablica? I zdjęcia można załączyć!

A na tym badziewnym forum to nawet cudzysłów jest jakiś nie polski (żydowski?)

Portal jest ok ale należałoby poprawić pewne rzeczy związane z działem ogłoszeń:aby od razu się pojawiały ogłoszenia i były podzielone na działy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org