Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kuchnia Ormianska |
hejka czy ktos moze byl juz w tej nowej restauracji na bema nad dawno dyskoteka rzymianka ja jadlem tam kebaba na talerzu po ormiansku polecam i szaszlyki grilowane niebo w gebie z karkowki a nie jak w innych barach z kurczaka no i ceny niskie nie probowalem jeszcze golagkow zawijanych w liscie z winogron i pierozkow grzes
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kuchnia Ormianska |
ulotka z CHERBATĄ przez ch skutecznie mnie zniechęciła bigi2004
|
|
ja tam ulotki niedostalem kolezka z bema mi polecil jak ktos lubi grila to polecam kebab i i szaszlyki sa sa 3 duze kawalki karkowki grilowane na weglu drzewnym z frytkami z surowka z pomidorow i ogorka do tego w zestawie sa 2 sosy w kubeczkach i calosc jest zawinieta w taki papierowy chleb ormianski jadalny to masz za 15 zl plus piwo 4 zlote te w tortili kebaby sa duzo tansze grzes
|
|
dają duże porcje mięsa, można się najeść do syta
|
|
Ale żeby najzwyklejszą KEBABOWNIĘ restauracją nazywać ? Tosz to o pomstę do nieba woła !!!!!!!!!!!!! BOŻE czytasz i nie grzmisz??
|
|
nastepne gowno reklamuja
|
|
wlasciceel mieszka w lomzy juz kilka lat a jeszcze jezyka polskiego nie opanowal i nad DAWNO!dyskoteką serwuje CHERBATE
|
|
Właścicielowi to ja bym wybaczył ortografię, bo to w końcu obcokrajowiec ale tak poczytać forum i rdzennych Polaków, to ręce opadają ... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |