Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brak boiska na Sybiraków |
Na Południu blisko Szkoły Podstawowej nr 9 jest skatepark, przy Strzelnicy również. Czy tam gdzie powstaje najwięcej bloków tzn. przy ulicy Sybiraków nie powinno też coś takiego powstać? Powstają sam place zabaw dla dzieci, ale o młodzieży już każdy zapomniał. Na Sybiraków nie ma nawet jednego boiska. Czy to aby napewno prawidłowy rozwój miasta?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brak boiska na Sybiraków |
Pola macie niedaleko :) Niedługo koniec żniw, to i boso po rżysku można za piłką pobiegać :)
|
|
Niebawem powstanie boisko ze sztuczna trawa i bieżnią dookoła przy SP10
|
|
Jestem za do kosza by porzucał albo w nóżke popykał a tu nic...
|
|
A bo to tylko na Sybirakow nie ma ...
|
|
jest tyle ulic w Łomży... gdzie pieski swoje wyprowadzacie! I oprócz g...a nic nie ma! a boiska by się sprawdziły. i nie tylko do \"kopanej\"(pożal się Boże!). dwa słupki, siatki \"kawałek\" ... i już gramy! dwie bramki... i \"szczypiorniak\"! ale nie! koszykówka! sam sobie o tablicę poobijam... i może do kosza uda mi się trafić? i co raz mniej tych \"zapaleńców\"!... albo tak jak ja, przed monitorami siedzicie, albo przed klatkami, \"mięśnie\" koszulki \"rozrywają\" albo... na zadupiu... ŁKS góra!
|
|
mata co chcieliśta, swoją UE
|
|
Sybiraków to ledwie kilkanaście bloków Na całej Łomzycy też nie am boiska dlaczego ? Bo radni nie mają tytułów naukowych tylko to zwyczajne liczykrupy co pilnuja swojej dupy zreszta sami ich wybiaramy Mnietek woli zamiast na tereny rekreacyjno sportowe sprzedawać grunta pod sklepy sklepiki i geszefciki a co jest na osiedlu? kazdy zielony kąt zabudowują blokami na sybiraków to już tragedia - ciasno jak w kołchozie - jeszcze miedzy blokami siatki totalna wiocha pan deweloper przeciez może kupić działki troche więcej i zamiast na parking przeznaczyc na boisko.napitolił bloków jeden przy drugim a jak boisko to co miasto ma budować?
|
|
sybirakkow osiedle to co drugi wynajmuje a co pierwszy to co to nie ja hamy w kozakach
|
|
zaszedl bym to wieksza polowa by sie poplakala z szczescia
|
|
pelno c.....w kredytach nic ciekawego a tym osiedlu
|