Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie ma to jak miec dniowke 8h-500zl |
nie upracowany i zarobiony ,a jak tam u was na jagodach,tez tak dobrze placa?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie ma to jak miec dniowke 8h-500zl |
za niedziele 1 tysiac placa ,ale wole w domu polezec zone po dupce piorkiem posmyrac
|
|
Pamiętaj Sherlock przed każdym klientem trzeba dupe czyścić :)
|
|
Ah, co ja robie :( Karmie Trolla... Wybacz Sherlock, nie odpisuj -.-
|
|
ByleJaki z ciebie pracus zazdrosc cie bierze ,a ja w nastepnym roku juz kupie 4 mieszkanie w bloku chcesz wynajmę Tobie jak cos smialo pukaj
|
|
czy sie stoi czy sie lezy dniowka sie nalezy :)
|
|
to w jakim mieście takie kokosy płaca? "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
Leeds
|
|
Zarobki już znamy, teraz podaj kwoty opłat cotygodniowych i comiesięcznych, wysokość benefitów. Nie wiem, żalisz się czy chwalisz...
|
|
na benefitach pisalem juz wczesniej co rok to prorok inaczej benefitu nie pociagniesz dlugo a co do tego to czarnoskorzy sa dobrzy w te gry .z benefitu samemu/ej jak jestes bys sie nie utrzymala na beneficie ktory wynosi tygodniowo niecale 80.(dodam zeby taki benefit dostac trzeba przepracowac przynajmniej rok i na 6 miesiecy dostaniesz jak sama pracy ne rzucisz bo jak samemu rzucisz to bruk czeka a nie mowa o chlebie :) pokoik od 70-120 w zaleznosci od miasta mieszkania najtansze nad morzem od 350 juz 2 bedrum masz ,ale z praca krucho w tamtych stronach .okolice londynu mieszkania start 750 1 bedrum ,2 bedrum 950 ,3 bedrum 1200
|
|
100 f to normalna dobra dniowka tyle i az tyle wiec sie tak niechwal chlopie bo naprawde nie ma czym, moze te 500 zl robi wrazenie ale w pl a nie w UK a chyba tutaj siedzisz, na marginesie gratuluje smiesznego postu
|
|
Pytałam konkretnie - o Twoje wydatki. Wynagrodzeniem się chwalisz, to co szkodzi napisać o wydatkach i ostatecznie ile można odłożyć :P Pozdrawiam chihiro
|
|
no miesiecznie z sobotami 12,5 tysiaca zlotych zarobie nie jest az tak zle zona 7,5 tysiaca w sumie 19 tysiecy zlotych mamy bylo nie bylo 3 mieszkania w bloku kupione ,ale malo poki czlowiek mlody trzeba w skarpete cisnac a po 40 to ja juz na emeryture sobie zejde ile to mozna pracowac jeszcze z dwa mieszkania dokupie zeby ta emeryturka byla lepsza :)
|
|
ta koncowke 9 tysiece na miesiac oplaty i zycie 10 w skarpete
|
|
Autor: *Benia* wiesz z tym odkladaniem to kazdy roznie odklada zalezy od pracy i twoich zarobkow :)no ale samemu tak jak pisalem ciezko odlozyc z niskiej krajowej trzeba miec ambicje i kursy konczyc i pnac sie wyzej zeby cos miec wiecej, no czasami dziewczyny poznaja przystojnych murzynow :)
|
|
duzo jest polskich pijakow i zlodzieji bez ambicji no chyba tego nie brakuje w calej europie :)))
|
|
Autor: chihiro kursik na koparke 360 planuje zrobic na jesien moze cos macne wiecej jak to 100
|
|
Nie napisałeś nic konkretnego. Pytam o wydatki - rent, council, oc samochodu, woda, prąd, gaz, tv licence, życie \"do garnka\", paliwo. I dla mnie koniec rozmowy. Dziękuję.
|
|
Piękne życie usłane różami jednym słowem życie jak w Madrycie tylko rozrywka jakaś taka uboga jak na takie zarobki... Ja wolałbym wyjechać na jakąś wycieczkę niż spędzać dzień na forum...
|
|
wycieczek juz pare bylo heee i jeszcze zapewne bedzie. fajnie jest na wyspie bakardi tunezja egipt chorwacja no o hiszpani nie wspomne tam juz 3 razy bylem tak jak do francji pociagiem co 2 miesiace jezdze powluczyc sie po paryzu belgia hmmm tym roku juz odpuszcze ,ale drugi rok mysle nad afryka .Co do zycia mylisz sie ludzie maja jeszcze lepiej rozrywka nie jest na pierwszym miejscu wole szybciej sie dorobic a potem bede rozrywkowal na mojej emerytuze w wieku 40 lat
|
|
Autor: *Benia* no jak nie napisalem 9 tys zl -1800 f =rent, council, oc samochodu, woda, prąd, gaz, tv licence, życie \\\"do garnka\\\", paliwo. paliwo free codzienie pod kurek zatankowany tv 12 f na 3 miesiace ponad 100 kanalow polskich
|
|
hehe weeb tv dobra sprawa,lepiej się pochwal co robisz to może ci uwierze.
|
|
Masakra ...
|
|
Powiem krótko bullshit hehe
|
|
a w tych mieszkaniach w Polsce to po ile BEDRUMÓW masz? to ku.rwa co za bukiet!! jak przyjedziesz do Polski na emeryturę w wieku 40 lat to pewnie co drugie polskie słowo zapomnisz? Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach
|
|
Autor: bakaPL lorko asfalt woze Autor: KozioŁ dwie po 49m jedno 63 ,nie raczej nie zapomne polskiego, bede w lato razem z wami nad narwia sie opalal i nie przejmowal co do gara wlozyc
|
|
w sumie i po 60 latach bedzie angielska emeryturka zycie jak w madrycie bedzie po 40 jedna i po 60 druga i jeszcze euro zeby weszlo to juz wogle super by bylo
|
|
Bullshit
|
|
Autor: BLM This crap you have in your head
|
|
Autor: BLM a ty daLEj tym porsze jezdzisz i myslisz skad na wahe wziasc ?
|
|
To masz ok 12 funtów na godzine? Hehe śmiech :D
|
|
Nie mam akurat tego typu problemów poza tym nie mam też w sobie tyle próżności żeby pisać o zarobkach i wychwalać swoje życie ale nieźle się bawię obserwując Twoje bajkopisarstwo...
|
|
ale ja pytałem o BEDRUMY!! Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach
|
|
Stanowczo za małe pieniądze jak tak duży ubytek na zdrowiu psychicznym. Chwalenie się pieniądzem jest domeną ubogich
|
|
Nie ma to jak miec dniowke 8h-500zl |
Ja w Polsce pracuję, kokosów nie ma ale za to od poniedziałku do piątku 7.30 - 15.30 ;) zamykam drzwi i nic mnie nie obchodzi. Wolne weekendy, płatny urlop, płatne wczasy, auto służbowe cóż więcej trzeba ;) Wolę Polskie gó...o w polu niż fiołki w Neapolu.
|
|
Autor: nemo01 bede plakal jak cala reszta narzekal ze biednie i pracy brak a w sklepach kolejki jak by za darmo rozdawali koszyki po brzegi wylozone zakupami i jeszcze stoji obok ciebie i pierdoli ze w tej polsce zle sie zyje hahaahhahah mi tam dobrze jest i w polsce i zagrabanica i co mam ci klamac ze zle ?idz do kauflanda to posluchasz biznesmenow jaka bieda .Pamietaj po 40 zjezdzam i bede lezal na plazy niczym sie nieprzejmujac czy jagoda w tym roku bedzie czy nie
|
|
Autor: rolnik69 nie wiem czy taki smiech 13,80 na godzine 8 h od poniedzialku do piatku w tych godzinach 3 wywroty przywioze, siedze i pierdze w siedzenie z nudow .~(uprawnienia zrobie na kopare 360 bedzie 18 na godzine juz mam pozycje ugadano ) mi wystarczy maja wieksze pieniadze na nocnych sziftach ale tam ciezko sie wbic malo kto odchodzi z takich zmian a ty sie smiej dalej i mysl czy w nastepnym roku bedzie gruba jagoda
|
|
Hehe nie mierz wszystkich swoja miara :) A nawet powiedzmy ze masz te 4 mieszkania etc. i jak myślisz że w wieku 40 lat bedziesz sobie leżał i nic nie robił i na wszystko Ci wystarczy to jestes poprostu głupi ch** :D
|
|
Autor: rolnik69 na wszystko to znaczy co dla ciebie (3 mieszkania mam juz 2 dokupie bedzie mi to chodzic na wynajmie emyrytura jest i to dobra tak?i w czym masz problem ***** wywalam i leze
|
|
na 3 dupy wystarczy :)))
|
|
Nie chce mi sie tłumaczyć, bo po pierwsze to bezsens, a po drugie wątpliwe jest to co mowisz ( bo żaden normalny człowiek tak dziwnie nie kalkuluje jak Ty i tak nie myśli). Majac 4 mieszkania na wynajem daje to powiedzmy 2000zł + emerytura niech bedzie to 4000zł. Dużo za to naskaczesz?Nie wiem czy masz dzieci,ale im np też wypada pomóc, tak?;> Bedziesz pławił sie w luksusach? Przestań pierd**** i wróć do życia. Pozdrawiam i życze powodzenia już w tym prawdziwym życiu ;)
|
|
mam 1 dzieckO dlamnie wystarczy 4tys ,a nic wiecznego nie jest wiec pojde w piach dla kogo to zostanie dla dziecka
|
|
No to właśnie wystarczy na przeżycie,a zachowujesz sie jakbyś przynajmniej z 50 dużych baniek miał na koncie.
|
|
heeee no wlasnie o to mi chodzi zeby po 40 juz nie pracowac (lezec do gory ch....) miec na bierzace wydatki jak wiekszosc ludzi .50 baniek bym mial to bym nie pisal o dniowce 500 zl tylko bym zajechal i zapytal sie ile lomza kosztuje
|
|
No to ja wole sobie chyba popracować. Ok 20 lat leżeć w domu i oglądać telewizje? Troche smutne, bo na to żeby latać po świecie może Ci zabraknąć ;) P.S. Ci milionerzy to jacyś głupi są, bo pracuja i pracuja, jakoś nie idą za Twoim przykładem :D
|
|
Autor: rolnik69 ( bo żaden normalny człowiek tak dziwnie nie kalkuluje jak Ty i tak nie myśli) jak ludzie kalkuluja to widocznie nie masz pojecia ,a jeszcze lepiej klama i placza jak im nie dobrze i zle .a tu czlowiek prawde pisze to mowia ze glupi hahaha nastepny rok bede mial 1 mieszkanie wiecej do wynajmu jak cos to piszcie 700 odstepnego jak by nic sie nie zmienilo os parkowe fukiel nowka budownictwo 54 metry 1 pietro
|
|
te milionerzy to w dlugach w banku po uszy
|
|
jednego nie zdarzy splacic to drugi bierze heee znam paru i wiem jak to wyglada
|
|
Ok rozumiem, ciesze się że Ci się wiedzie tylko co to ma na celu? Jaki jest cel Twoich przechwałek? Dokuczyć ludziom którym jest gorzej, czy masz małego siuraka i chcesz się dowartościować? Rob swoje, pracuj lub też nie,a Twoje życie/bogactwo/bieda tak naprawdę gów** ludzi obchodzi. Bez odbioru
|
|
w kolko tematy z praca to zalozylem i ja temat troche inny od plakania , klamania i braku pracy .jak jeden z drugim woli lezec caly dzien na plazy o suchym pysku i glodnym zoladku i narzekac
|
|
rolnik69 brawo !popieram w całej rozciągłości tematu !
|
|
no jutro overka wale 1,5 stawki do 13. 700 zl jak znalazl zasili moj budrzet 5 godzin tylko, pewnie co niktorzy zaczna wstawac z wyra a ja juz zarobiony i po 3 kawach
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |