wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
warto przed zakupem komis Lomza ;);)

Testy sprawności przed sprzedażą (solidny komis testuje aby ukrecilo sie im nie pozniej klientowi ) nawet nie chce myslec co pizdusie robia z lepszymi furami ....

http://roland.otomoto.pl/nissan-patrol-2-8-d-diff-lock-C19136474.html

http://www.youtube.com/watch?v=A-CB5KrDdu0

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: warto przed zakupem komis Lomza ;);)

przynajmniej przetestowany :P

a potem placza ze auta z komisow kiepskie ;)

Do 4x4nh!
Po pierwsze pajacu... z tego co wiem to auto nalezy do wlascicieli komisu a nie do klienta!!!
Po drugie parówko... twoj nick 4x4nh?? terenowka ma 4x4 a ty co ze swoja robisz jesli wogole fajfusie ja masz?? trzymasz ja w duzym pokoju??
Po trzecie psia śmino... takie auto na takich kolkach brudasie sluzy wlasnie do takiej zabawy w terenie!
Po czwarte .... a goń sie frajerze!!! Synu kozła który nigdy nie miał matki! psi wytrysku!! zastanow sie co piszesz koniotluku, i tak wogole czochraj bobra pomylencu!!!

Za nie drogo sprzedam "skarbonkę" nabytą u w/w Pana ;))))
Ostrzeżenie !!!!
Tylko dla odważnych ;)))

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

Tylko ciężki frajer kupuje samochód w łomżyńskich komisach. Jak można dać się wkręcać tym pod łomżyńskim kasztanom którzy sprzedaja samochody a nie wiedzą przez jakie U czy Ó piszę się samochód:))))

a był do sprzedazy? Pewnie był bo komentarz wzburzonego victora....hehe

Janusz

Nie uogólniaj proszę, w ten sposób pijesz do wielkiej rzeszy przedsiębiorców, nie ważne czy pisane przez małe "p" czy tez przez duze "P"

Wystarczy być człowiekiem :)

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

jestem wiecej niz wzb....y!!!! chodzi o to ze auto jest wlasnoscia z tego co wiem a nie autem klienta!!! jak sie nie wie to po co pierd...c!? a kazdy z nas (ci co wogole kapuja po co zaklada sie takie kola do autka) wie, ze nie do jazdy na autostrade! logiczne, ze takie auto sluzy do zabawy w takich terenach i nie tylko takich:-)

"Przepraszamy - ogłoszenie nie zostało znalezione." wiec na pewno jest tak jak pisze justyna vel victor135790 ;-) ;-)

nie mowie czy byl czy nie na sprzedaz bo nie wiem!! wiem jedno, ze taka zabawka nie sluzy na asfalt tylko w teren!! a szanowny h.j go wie jaki k...wa mosc ludzi od pizdusi nazywa!! ogarnij sie ŁACHU!! patologia pier...lona a burzuja udaje flet!! tak samo kup se czlowieku subaru wrc by 50 km na godzine jezdzic!! ale wszyscy potem tak tak!! moja zona i dziadek jezdzili!! ja nie znam sie dobrze na samochodach a wiem do czego nie ktore autka sloza!! a ta wywrotka 30 ton to tylko piora wozila:-) a nie chce mi sie baranowi tlumaczyc bo i tak pewnie nie dam rady... TAKI KUMATY kolega 4x4!!! pozdrowienia dla milosnikow motoryzacji i przygod z nia zwiazanych!!!

victor135790 napisał(a):

> nie mowie czy byl czy nie na sprzedaz bo nie wiem!! wiem jedno,
> ze taka zabawka nie sluzy na asfalt tylko w teren!! a szanowny
> h.j go wie jaki k...wa mosc ludzi od pizdusi nazywa!! ogarnij
> sie ŁACHU!! patologia pier...lona a burzuja udaje flet!! tak
> samo kup se czlowieku subaru wrc by 50 km na godzine jezdzic!!
> ale wszyscy potem tak tak!! moja zona i dziadek jezdzili!! ja
> nie znam sie dobrze na samochodach a wiem do czego nie ktore
> autka sloza!! a ta wywrotka 30 ton to tylko piora wozila:-) a
> nie chce mi sie baranowi tlumaczyc bo i tak pewnie nie dam
> rady... TAKI KUMATY kolega 4x4!!! pozdrowienia dla milosnikow
> motoryzacji i przygod z nia zwiazanych!!!

Piszący te bzdury myślał, że jest całkowicie anonimowy. Z tego co widać założy specjalnie do tego nowe konto, ale nie pomyślał o adresie IP. Ja na miejscu właściciela komisu bym go podał na Policję, a sprawę skierował na drogę sądową. Bardzo łatwo namierzyć delikwenta po IP. Ciekawe co by wtedy miał do powiedzenia.

do MOL
Ja to nie 4x4nh!

Piszący te bzdury myślał, że jest całkowicie anonimowy. Z tego co widać założy specjalnie do tego nowe konto, ale nie pomyślał o adresie IP. Ja na miejscu właściciela komisu bym go podał na Policję, a sprawę skierował na drogę sądową. Bardzo łatwo namierzyć delikwenta po IP. Ciekawe co by wtedy miał do powiedzenia.

A to co napisalem to nie zadne bzdury! Bzdury napisal zalozyciel tematu! I tu masz racje! Na miejscu wlasciciela komisu zrobilbym cos z tym! pozdrawiam

a to te ***** oszołomy tak orzą pola rolnikom na Jednaczewiaku a później problemy i nieprzyjemności z tego tytułu mają normalni użytkownicy aut 4x4 ...
jak sie nie ma głowy do takich zabaw to sie za to jeden z drugim nie zabieraj!!! albo rób to z głową...

"Mimo świata który,
kocha i rani nas dzień w dzień,
gdzieś na szczycie góry,
wszyscy razem spotkamy się."

do SUN
Nie wiem o jakich nieprzyjemnosciach mowisz poniewaz nie posiadam takiego autka i nie mialem przyjemnosci poruszac sie czyms takim w terenie. Ale jesli kiedys bylo by mnie stac na takowa "zabawke" to napewno chcialbym se troszke poszalec:-) pozazdroscic zabawy! powodzonka Panie i Panowie i udanych wypadow za miasto:-)!

Pozdrawiam victor :)

"Mimo świata który,
kocha i rani nas dzień w dzień,
gdzieś na szczycie góry,
wszyscy razem spotkamy się."

Kup se pole i oraj to ''zabawko'' na swoim , ale teraz wszystko jasne rejestracje są i wiadomo kto i co : ) , i wypady po za miasto ha ha ha dobre sobie : )

:-) dobre hehe! jak mi sprzedaz to se kupie! a to, ze w tej betonowej wsi... jedyna rzecz w ktorej miales/as racje...

do: victor135790

Przepraszam ale to nie do Ciebie. Nie zwróciłem uwagi co było zacytowane, kliknąłem na odpowiedz pod pierwszym wpisem. Widocznie to forum jest niedopracowane.

Ja wam powiem :

Auto jest własnością komisu więc może z nim robić co chce,mało tego są to samochody głównie używane do tego typu przejażdżek więc wszystko jest ok .

ten co założył ten temat jest po prostu chory na głowę, ewentualnie jest to konkurent tego komisu, nie może przeżyć że komuś sprzedają się auta bo ma dobre i dlatego takie głupoty wypisuje, które i tak nie mają znaczenia, a jeśli ma choć trochę honoru albo nie jest zwykłym ćwokiem, to niech ta zasrana ciota idzie do tego komisu i niech powie co ma na myśli, a jak nie ma jaj to niech sie nie odzywa bo takie wypisywanie na kogoś to dzieci w podstawówce stosują a nie dorośli ludzie.

Do MOL
Nie ma problemu mi tez sie zdazylo nie doczytac czy przeoczyc co nie co!
Do hondadrian
a to fakt! niech pojdzie i powie prosto w oczy co mu w kiszce zalega... i se wyjasnia!

1

o co wy sie kłócicie pomyslcie dlaczego w okolicznych miejscowosciach jest tyle zakładówblacharskich lakierniczych
wiekszosc sprowadzanych aut to zlom który pod łomża dostaje nowe zycie a potem sprowadza sie niby prosto z zagranicy
jak to jest ze na aucie nowym 60 tys w rok mam pelno odpryskow a 10 letnie w komisach swieca sie jak nowe

Max

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org