wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przemysław Wipler w Łomży

W imieniu swoim i innych sympatyków i członków Kongresu Nowej Prawicy w Łomży serdecznie zapraszam na spotkanie z posłem oraz prezesem stowarzyszenia Republikanie - Przemysławem Wiplerem.

Spotkanie odbędzie się w poniedziałek 21 lipca o godzinie 20.00 w piwiarni Warka przy Alei Legionów 54d.

wydarzenie na fb:

https://www.facebook.com/events/1498473707054686/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przemysław Wipler w Łomży

Miejsce akurat odpowiednie :):)

Przyjeżdża zabukować miejsce na odwyku na Rybakach?

jak sie witacie?
zamiast dzien dobry, liscia na dobry poczatek?

i pozniej \" piec piw \" prosze?

Niech pierwszy rzuci kamieniem ten, co nigdy się nie upił ;) Tyle w temacie ...

Co by o nim nie mówić to jako jedyny z polskich posłów nigdy nie zagłosował za podniesieniem podatków.

Gdzie ONR i Wipler ? Haha pozdrawiam lewicową propagandę użytkownika zxcv4.

Będzie uczył sztuk walki:-)

rolnik69
ale niewielu po pijaku atakuje Policję, i to jeszcze poseł

Mało mamy swoich szumowin?

A ja na swoim przykładzie powiem że to wobec mnie policjant był agresywny i opryskliwy. Pytanie brzmi: kto jest wtedy na straconej pozycji?

Jako poseł PiS brał udział w Marszu Niepodległości organizowanym w dniu listopadowego święta przez Ruch Narodowy (ONR, Młodzież Wszechpolska). W 2012 r. doszło do zamieszek, policja, by opanować sytuację zatrzymała pochód, Przemysław Wipler relacjonował na gorąco na Twitterze: \"Ludzie chcą się rozchodzącą, a nie mają gdzie! Wszędzie policja blokuje odejście. Policjanci nie chcą ludziom mówić, jak opuścić marsz!\". Wtedy przyszła błyskawiczna riposta: \"stoję obok Pana, widzę jak pan kłamie i broni tego bydła i zbiera mi się na wymioty od takiego zakłamiania\"!

DOŁĄCZYŁ ! do was

Potem taki policjant zeznaje jako świadek i pozamiatane. Sąd zawsze daje wiarę policjantowi w konfrontacji ze zwykłym obywatelem.

I właśnie miedzy innymi trzeba to w tym chorym państwie zmienić !!!

Ja też zawsze daję wiarę policjantowi w konfrontacji z menelem.
Nadużycia się zdarzają wszędzie co nie zmienia faktu, że nikt nie ma prawa podnieść ręki na policjanta.
Co niby trzeba zmienić? Że zawsze obywatel ma rację? Wtedy to by było bezprawie i anarchia.

Wipler łże, a co ma mówić, jak powie prawdę będzie skończony.
Widzieliśmy co robił w redakcji Wprost na trzeźwo, to mogę sobie wyobrazić jak się zachowuje po pijaku.

A ja Ci tylko życzę żebyś kiedyś trafił na odpowiedniego \"stróża prawa\". Szybciutko zmieni Ci się zdanie.

Trzeba pamiętać, że po incydencie od razu zrzekł się immunitetu i poprosił o ujawnienie zapisu monitoringu. Co na nim jest to nie wie nikt poza nim i osobą które go widziały. W każdym bądź razie nie można go w tej chwili osądzać.

czego pie*dolisz glupoty :
że po incydencie od razu zrzekł się immunitetu

zrzekl sie w kwietniu a chuliganski,pijacki wybryk byl w pazdzierniku , to AZ PIEC m-cy po !

http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-przemyslaw-wipler-zrzekl-sie-immunitetu,nId,1402299

a zrzekl sie sam bo wiedzial, ze na 100% sejm go by takowego pozbawil haha

a dopiero od 7 maja nie ma immunitetu i mozna go bylo przesluchiwac

7 maj 2014 - Komisja regulaminowa i spraw poselskich uznała, że Przemysław Wipler poprawnie i skutecznie zrzekł się immunitetu

zarzuty : zmuszania przemocą funkcjonariuszy policji do zaniechania prawnej czynności służbowej oraz naruszenia nietykalności cielesnej funkcjonariuszy i znieważenia ich słowami powszechnie uznawanymi za obelżywe podczas i w związku z pełnieniem przez nich obowiązków służbowych

Pośmiewisko i tyle, rozumiem u nas niech sobie będą, ale jeszcze wysłali ich do Brukseli nie wiadomo po co, bo oni zreformują Unię lub zniszczą haha.
Nawet najbardziej skrajne partię nie chcą mieć nic wspólnego z KNP.

\"Znów zostałem okrzyknięty w PE rasistą\" - żali się Janusz Korwin-Mikke na Facebooku. Tym razem poszło o angielskie słowo \"negroes\" (uznawane w świecie anglojęzycznym za obraźliwe określenie czarnoskórych), którego lider KNP użył w swoim przemówieniu.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16334119,Korwin_Mikke_w_PE_o__czarnuchach___Wylaczyli_mu_mikrofon.html#BoxSlotI3img

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16334119,Korwin_Mikke_w_PE_o__czarnuchach___Wylaczyli_mu_mikrofon.html

Nowa ELITA nam się wylęgać zaczyna:):):)

jakies 90 lat temu,tez jeden taki zaczynal od wystepow w piwiarniach

marnie skonczyl,nawet grobu nie ma

Pewnie też w Warce ?

taki jeden malarz, lubil gosc piwo,czesto prawice wyprostowana podnosil i zamawial piec piw

To jakiś alkoholik musiał być !

i narkoman na morfinie

Korwin po tym wystapieniu coraz bardziej zyskuje w moich oczach i w oczach wielu normalnych ludzi ktorzy prawdy sie nie boja

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Właśnie to mi sie w Korwinie podoba bo mówi normalnie, tak jak każdy z nas co jest naturalne,a nie ą ę się Ynteligentnie na każdy temat.

Korwin robi błąd wypowiadając się po angielsku, kaleczy język, przez to jego wystąpienia często będą dziwnie interpretowane. Powinien mówić po polsku i wtedy będą dwa zapisy z jego wystąpienia: w języku polskim i angielskim dokonanym przez tłumacza. Taka jest prawda, że Korwin nie należy do orłów dykcji polskiej czy angielskiej, więc powinien wypowiadać się po polsku.

@KzT: Nic nie kaleczy, wątpię, że cokolwiek jest dziwnie interpretowane. Ja wszystko rozumiem doskonale. Oczywiście, mógłby wypowiadać się w języku ojczystym, podobnie jak inni w PE, ale to już jak sobie życzy.

Fajnie, że będzie w Łomży :) Niech coś się ruszy.

;)

Codziennie coś nowego powie idol naszej światłej młodzieży.
W końcu mówi normalnie...
Dobrze, że nie mówił po angielsku bo ktoś by źle zinterpretował...
Może coś się ruszy jak dojdzie do władzy KNP :)

- Jakim prawem pan posądza o to [zestrzelenie samolotu - red.] JE Włodzimierza Putina? Jaką korzyść miałby pan Putin z zestrzelenia tego samolotu? - pytał Janusz Korwin-Mikke prowadzącego program \"Ustalmy Jedno\". Zdaniem europosła Kongresu Nowej Prawicy, \"najbardziej prawdopodobna hipoteza jest taka, że Ukraińcy mieli zestrzelić samolot z panem Putinem\". - Tylko się pomylili niestety, biedaki. Nie widzę innego wyjaśnienia - powiedział. - Człowiek, który podejrzewa o to Rosjan albo separatystów, ma nie po kolei w głowie - dodał.

to ile wiplerowki peklo na lba?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org