Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Imprezy w piątek |
Witam wszystkich Forumowiczów,czy ktoś z Was orientuje się jakie kluby organizują imprezy w piątki?(chodzi mi zwłaszcza o piątek 18.07.)i w jakich godzinach? Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Imprezy w piątek |
18 lipca jest Gościniec na muszli
|
|
Tak to wiem ale z tego co mi wiadomo to będzie trwał do 23. I tu moje pytanie,gdzie można wybrać się później? Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
pewno w Yamie coś się dzieje
|
|
Autor: mala-mi pozniej to sie idzie do domu spac a nie w glowie fiu-bzdziu wieczorami to tylko ***** i zlodzieje chodza a porzadny czlowiek siedzi w domu
|
|
Sherlock sugerujesz,ze jestem ***** lub zlodziejka? Smieszne Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
jak sie rozgrzejesz do 23 to pozniej bierze sie flaszke na stacji i na dmuchanko na chalupe,jedziesz mala!
|
|
Nie pije alkoholu. Widze,ze na tym forum nie barkuje pajacow. Temat uwazam za zamkniety. Troli nie pozdrawiam Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
pic nie musisz ale pukasz sie?
|
|
:) puka puka sport to zdrowie:))))
|
|
Autor: konohamaru16 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 16-07-14 13:28 18 lipca jest Gościniec na muszli w muszelce to bedzie miala 18 gosci
|
|
Juz nie dlugo bedzie w srodku tvgodnia . bedzie jeszcze taniej ,a i tak cała lomża bezrobotna - bawmv sie do rana !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |