wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CZOŁG W NARWI

znalazł ktoś go??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CZOŁG W NARWI

To nie w Narwi. Tylko w Narwi

To nie w Narwi tylko w Narnii

Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.

Tak, próbowali go wyciągnąć ale nie mogli, zajrzeli do środka, a tam Niemiec nogę na hamulcu trzymał.

.... i śpiewał Bogurodzicę

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Jeśli masz ją dobrze zestrojoną i nie będziesz zakłócał innych transmisji, to stawiaj bez obaw. No chyba że masz do tego \"dopalacz\" i będziesz przekraczał limit mocy, to lepiej nie. Owiń to bibułką kolorową, doczep ze 3 listki i dwa kwiatki z papieru i będziesz zamaskowany :-)))

Pozdrawiam :-)

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Cholera jasna :-) nie tutaj mi się wpisało :-)

lufe w czolgu czy antene? haha

Lufa jako antena też się nadaje tylko w poscie o antenie o czołgu może nie piszcie.

angella

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org