Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polecane aplikacje na tablet? |
Od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką Google Nexus 10 :) Fajny sprzęt, tylko zastanawiam się jakie aplikacje do codziennego użytku warto na niego wrzucić? Takie do netu, muzyki etc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polecane aplikacje na tablet? |
Won z tym pozycjonowaniem!
|
|
Jakie pozycjonowanie człowieku! Kupiłam dobry sprzęt i się pytam ludzi. Nie chcesz nie odpowiadaj - ale nie trolluj.
|
|
Wklejanie linków sklepów, portali itp. = pozycjonowanie. Myślisz, że ja się na was nie poznałem? Karp30, Etno, Arhy, ty i inni. Nie dziw się, że was piętnuję, bo wkurza mnie takie zarabianie na czyjejś naiwności i zaśmiecanie forum. Ot co...
|
|
Tutaj Armara nic nie wkleiła tylko pyta o to, jakie aplikacje wgrać na tablet. Nie ma żadnego linku. Forum od tego jest by sobie na wzajem pomagać. Ja z tych do codziennego użytku mam zainstalowane m.in. - BZ WBK (bo mam tam konto) - Play24 (mam tam 2 aktywne usługi) - pakiet biurowy - PPPwidget do obsługi modemu 3G USB - Poczta - Program Aviary (graficzny) PAWEŁ S. DĄBROWSKI
|
|
Witam, polecam takie aplikacje jak: - VLC (do oglądania filmów, jestem zadowolony) - Shazam (szukanie tytułu i wykonawcy piosenki po puszczeniu kawałka utworu - super aplikacja!) - player.pl i tvpstream (telewizja, programy rozrywkowe i informacyjne) - HelloZdrowie (używam od tygodnia, aplikacja pozwala podejmować różnego rodzaju wyzwania, które mają (zobaczymy jak będzie) polepszyć nasze zdrowie i samopoczucie). Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |