Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciągły FlashMob - Tiry w Łomży - miejsce spotkań :) |
Proponuję ciągłą akcję walki z TIRami. W wakacje wielu z nas siedzi i się nudzi, nie wie co ze sobą zrobić. Proponuję w takie chwile wybierać się na spacer do centrum miasta na Rondo Kościuszki, spotkać się tam ze znajomymi, pogadać i cały czas chodzić dookoła ronda. W różne strony, pojedyńczo, w grupkach. Jak TIRowcy przez CB pod Ostrowią, Augustowem dostaną info, że przez Łomżę się nie da przejechać to pojadą na Białystok - przynajmniej część z nich. Po co się nudzić pod klatką jak można spotkać się w centrum miasta! Łomżyniacy jeżdżący samochodami muszą tylko omijać rondo. Można pociągnąć Rybakami i Zamiejską, Polową, Giełczyńską..... itd... itp. :) --- PGG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciągły FlashMob - Tiry w Łomży - miejsce spotkań :) |
Sam to wymyśliłeś czy kumpel z Choroszczy ci pomógł ??? Wakacje są to się gdzieś zatrudnij, parę złotych ci wpadnie i głupoty do głowy ci nie będą przychodzić. Dorośnie taki i za parę lat będzie krzyczał, że pracy nie ma, że Łomża to dziura, że nic się nie rozwija. Nawet do skansenu potrzebna jest droga.
|
|
Droga jest potrzebna, ale nie przez centrum miasta! Potrzebne są dobre drogi dojazdowe i kolej. Od tego są obwodnice, by ruch tranzytowy omijał miasto, a wjeżdżały tylko te samochody, które mają tylko coś do załatwienia. Mówisz, że TIRy przejeżdżające przez miasto wygenerują dobrobyt? Ha, ha, ha! Oj, wiele byś się nauczył od "mojego kumpla z Choroszczy". :D Przypomnij sobie jak Łomża "rosła" od ~1990 do ~2000 (od przemian, do zamknięcia drogi) kiedy to TIRy jeździły i rozwalały nasze drogi! --- PGG
|
|
Tester, Na mnie możesz liczyć! :) Jako że część Forumowiczów, z tego co widzę, lubi poruszać się by Ó-O, proponuję przejażdżkę rowerową wokół Ronda... Zobaczysz, wkrótce pójdzie fama o pekińskim charakterze dróg łomżyńskich i TiRowcy skapitulują! :D
|
|
Gazela! Maciek! O Was mowa! :))
|
|
ryskago-nie wolno jeździć po pasach. A chyba o taki sposobie blokowania drogi pisze tester. Jestem za, bo to co sie dzieje to horror!! Nie dość, ze sunie tir za tirem to jeszcze jeżdzą na czerwonym i wyprzedzają gdzie sie da! A
|
|
TESTER SAM SE POCHODZ MI TAM TIRY NIE PRZESZKADZAJA.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |