Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odpady wielkogabarytowe |
Witam Mam na zbyciu starą wersalkę. Jak mam się jej pozbyć. Zostawić przy śmietniku to chyba nielegalne, prawda?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odpady wielkogabarytowe |
nie wiem ale słyszałem że na wysypisku w Miastkowie 5 zł za tonę , to raczej się zmieścisz , zadzwoń
|
|
z tego co wiem, Błysk wg. umowy z Miastem Łomża zabiera odpady wielkogabarytowe tylko dwa razy w roku. Na wiosnę i jesienią. Wiszą wówczas ogłoszenia na klatkach schodowych. Wersalkę możesz we własnym zakresie zawieźć na ul. Akademicką - tam jest specjalny punkt gdzie można wywozić tego typu rzeczy, elektrośmieci, opony itp.
|
|
Napisz ogłoszenie ; oddam za darmo. Ja tak zrobiłam i w ten sposób pozbyłam się starych mebli. Załatwienie transportu z firmy przewozowej nie jest warte świeczki :) Wystawienie na śmietnik - nielegalne Powodzenia :)
|
|
Odpady wielogabarytowe przyjmowane sa bezpłatnie w MPKGiM tak jak reguluje ustawa gminy miasta sa zobowiazane na przyjecie wszelkich odpadów od mieszkanców. Jesli wystawisz pod blokiem odbiora panowie z MPKGiM ktorzy przyjezdzaja takim busem i zabieraja tego typu rzeczy. Wiem do sam przy remoncie wystawialem rzeczy i widzialem jak zabierali
|
|
Dziękuję za pomoc.
|
|
5zl za tone to ostroleka placi, ale w ostrolece cos sie zacielo bo nie odbieraja smieci od mieszkancow.
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |