Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lekarze w Przychodni na Reymonta |
Co powiecie o \"lekarzu\"panu Cyndzasie z tej przychodni?Miałem dzisiaj takie zdarzenie.Chciałem zamówić wizytę domową lekarza rodzinnego do osoby leżącej,bez kontaktu.Pielęgniarka połączyła z p.doktorem ale on powiedział,że nie przyjdzie,tylko trzeba wezwać pogotowie.Powiedział,że po południu będzie druga pani więc niech ona przyjdzie.Co się nagadałem to moje a doktor cyndzas/celowo piszę z małej litery/ i tak nie chciał przyjść.Przestrzegam wszystkich-nie chodżcie do niego,a jeśli jest waszym rodzinnym to go zmieńcie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lekarze w Przychodni na Reymonta |
Różne są opinie, a ja powiem Ci w tajemnicy, że jakiś czas temu chodziłem do niego, ale się wypisałem.
|
|
czemu piszesz lekarze skoro podpadl ci jeden lekarz
|
|
Skargę złóż do NFZ na piśmie .Tępić ich !pseudo rodzinnych Klid
|
|
W ubiegłym roku miałam identyczną sytuację, ale w przychodni przy Wyszyńskiego. Lekarz przez telefon odmówił przyjazdu, bo stwierdził, że widział pacjentkę pół roku wcześniej i jest sama w stanie dotrzeć do przychodni, na to ja powiedziałam, że przyjadę do niego do gabinetu i poproszę odmowę na piśnie ewentualnie idę do NFZ. Za niespełna 2 godziny lekarz przyjechał do domu. Trzeba zgłaszać NFZ takie sytuacje i nagrywać rozmowy na telefon. Niektórzy czują się zbyt pewnie.
|
|
Doktor Pisowodzka jest dobrym lekarzem tylko zawsze są do niej kolejki.
|
|
A ja idiota zawsze czekam w przychodni w kolejce. A tu trzeba nagrać i postraszyć NFZ-tem. Kuźwa jakie to proste. Tylko jedno ale, nie każdy się świnią urodził.
|
|
Nagrywać, nagrywać i jeszcze raz nagrywać, w przychodniach, przez telefon a już na pewno w szpitalu. Zbyt często lekarze są bezkarni!
|
|
Idzie się do lekarza w potrzebie, z nadzieją na otrzymanie pomocy w chorobie, a gdy tej się odmawia bez ważnego powodu -to już inna sprawa.
|
|
Skoro chodzi Ci o jednego lekarza z tej przychodni to nie uogólniaj bo są tam też dobrzy lekarze _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
A sprawę zgłoś i niech doktorek nie czuje się bezkarny! _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Ja nigdy nie miałam z nim problemów, dla mnie jest w porządku, mogę powiedzieć wprost przeciwnie, zawsze jeśli poprosiłam go o coś, to bez problemu pomógł. Najlepsza dla dorosłych jest dr Dąbrowska, ale u niej już dawno pełna lista.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |