Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
testy alergiczne |
Witam Jak zabrac się do robienia testów na alergię u dziecka? Gdzie to się robi? Na nfz? Potrzebne skierowanie? Kompletnie nie wiem a podejrzewam że dziecko jest uczulone na sierść psa. Chcę zrobić jak najszybciej testy bo akurat nie długo będziemy mieć pieska.. Wie ktoś coś na ten temat? Piszcie, dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: testy alergiczne |
w DSK Białystok - na NFZ
|
|
Dzięki. Ale dzwoni się bez skierowania i umawia ?
|
|
jesli dziecko nie mialo stycznosci z psem to nic nie wyjdzie Zygfryd
|
|
ja robilam prywatnie w Eskulapie koszt chyba 120 zł i 20 alergenów jest :) milka
|
|
zgadza się z tym eskulapem,zobacz jeszcze na sybirakaów 5 tam też robią. Pozdrawiam.
|
|
o dzięki - faktycznie lepiej zrobić prywatnie na miejscu niż za darmo jechać a koszt podróży przecież jest i na to samo wyjdzie :) Kontakt z psem dziecko miało więc wyjdzie coś jakby była uczulona... Tak myślę
|
|
Na Sybiraków biorą 190zł albo 210zł nie pamiętam dokładnie (pani niezorientowana na jakie alergeny są te testy wie tylko że to za \"pakiet\") w Eskulapie 120zł więc dużo taniej za ten sam pakiet (wziewne) poza tym bardzo sympatyczne panie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |