Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bar \"Pychotka\" |
Witam. Dzisiaj byłem w barze i jak się okazało z wielu licznych barów gdzie jadałem to ten bar serwuje bardzo dobre i w przyzwoitej cenie posiłki. Ciekawe jakie będą wasze opinie na ten temat gdyż jestem mile zaskoczony.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bar \\\"Pychotka\\\" |
A gdzież to on jest ten PYCHOTEK ???
|
|
Masakra ...
|
|
w domu taniej ,ludzie na jagodach zarabiaja a tu reklamuja bary biednym obywatelom miasta zeby reszte kasy jeszcze wyniesc do pychotka . popaprancu jedz sobie sam w tym barze
|
|
\"Sherlock\" popaprańcem jesteś Ty!! Jeżeli nie umiesz wypowiedzieć się na ten temat to nie pisz. Pytałem tylko o zdanie tych co tam byli a nie Twoje mądrośći gdzie taniej. Ja jestem bogaty i wolę Bar!!!
|
|
Gdzie się znajduje?
|
|
reklamowac?
|
|
Widocznie cienko przędzie, skoro sam właściciel go reklamuje :):)
|
|
Ja jestem bogaty i wolę Bar!!! reklamowac
|
|
ten bar jest na długiej. tez bylam i polecam!
|
|
Przyzwoite jedzenie w przystępnych cenach...Polecam!!!
|
|
No skoro taki dobry bar, to moim zdaniem nie wymaga reklamy, ale jeśli coś takiego występuje na forum, to moim zdaniem jest to wielki szajs. Bynajmniej takie jest moje zdanie, a dla reszty jak to wychodzi. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
oczywiście, że bar potrzebuje reklamy, bo sam nie potrafi się utrzymać. Jakiś miesiąc temu w ogłoszeniach na 4lomza było ogłoszenie o chęci sprzedaży tegoż baru. Czyżby nowy właściciel nie miał funduszy na reklamę?
|
|
w tym przypadku Gessler potrzebna a nie 4lomza
|
|
Gesslerowa poczuje się jak w domu, drugi raz potupta po Długiej :))
|
|
gryczana niedogotowana Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
i \"Straszne się tu chamstwo zjeżdża z całego świata\"
|
|
otóz to Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Damis, a puree z dzemem macie?
|
|
Damis, a może zaczniemy od zmiany nazwy ? ma ktoś jakąś propozycję ???? ja zacznę -----> BAR \"PAMPUCH\" albo -----> BAR \"POD RACUCHEM\" kto następny ?
|
|
MIŚ !
|
|
sezonówka ? - na razie tyle mi przychodzi do głowy, ale jak coś jeszcze wymyśle to napiszę :))
|
|
utopek?
|
|
ja proponuję, żeby właściciel zastanowił się nad jakością jedzenia w tym barze. jadłam babke ziemniaczaną. była chyba sprzed dwóch tygodni, a odgrzewana we frytkownicy. Ociekała tłuszczem i spieczona na kamień.
|
|
Ja byłem też jakiś czas temu całą rodziną, całkiem dobre jedzenie, nawet myślałem, żeby jeszcze raz przyjść, ale daleko mam :) Jak będę w okolicy, to na pewno tam zawitam. Nie do końca rozumiem złośliwości - przecież forum to tego właśnie jest, żeby dyskutować i wyrażać swoje opinie - nawet te dobre. Kilka razy też chciałem \"pochwalić\" jakiś lokal/sklep/firmę, ale w obawie, że zostanę posądzony o kryptoreklamę przez forumowych troli-debili zrezygnowałem. I tak właśnie umiera forum... ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
Bar szczawiowy . Ja bym nazwał :)
|
|
Ale reklama aż w oczy szczypie.
|
|
Jesli tam jest podawany alkohol to proponuję nazwę lokalu -Seta no to moje propozycje dalsze: - Koryto -Dziupla -Fama -Mc Tusk - Norka -Jedzenie jak marzenie -Jedz, pij i popuszczaj pasa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |