Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
galaxy core |
Posiada ktoś? Planuję kupno i tak czekam na ostateczny bodziec który mnie do tego skloni ;) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: galaxy core |
nikt nie posiada? a może ktoś się zna i jest w stanie ocenic ten telefon lub polecić inny w podobnej cenie? _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
he
|
|
zależny jaki core chcesz kopic jest kilka rodzai zajrzyj tutaj http://www.mgsm.pl/pl/szukaj/ i poczytaj opinie Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
Witam Moja żona ma ten telefon i bardzo sobie chwali...pozdrawiam. Gdyby kobieta była czymś dobrym...i Bóg by miał jedną.
|
|
Ja mam galaxy Core. Jestem zadowolona tylko od razu podpowiem, że lepszym modelem jest Galaxy Core od Core Plus. Core Plus ma 256 Ramu mniej od Core zwykły oraz połowę mniej pamięci wbudowanej (zamiast 8 tylko 4G). Telefon mam od mniej więcej 5 miesięcy i oprócz tego że się wiesza czasami to oceniam go pozytywnie. Kasia5555
|
|
Dziękuję ;) a gdybyście mieli wybór galaxy core czy galaxy s III mini, to jaki bylby wybór? parametry są podobne, jednak jakaś różnica jest, a ja nie mmogę nadal się zdecydować, i nie chcę po pól roku być zmuszona do szukania innego telefonu. Rozważam juz tylko między tymi dwoma modelami _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
s3 lepszy poczytaj sobie
|
|
witam,jak wspomniano jest kilka roznych galaxy core ,aktualnie chyba najlepszy z nich to galaxy core lte z technologia lte ,czyli bardzo szybkiego internetu drugi z tej grupy to samsung galaxy core dual sim z obsluga 2 kart sim lecz bez lte . Z kolei galaxy 3 mini jest wg mnie gorszy ,gdyz nie ma technologii lte i ma slaba baterie . Do zainteresowania sie polecam jeszcze galaxy 4 mini lte w nieco wyzszej cenie ,ktory posiada technologie lte,lepszy procesor i aparat glowny 8mpx ,wyzej wymienione po 5 mpx. Pozdrawiam.
|
|
Hobbysta dzięki!! Właśnie martwi mnie to, że s3 ma gorsza baterię, z drugiej strony lepszą jakość nagrywanych filmów. Niestety więcej nie mogę dołożyć do tego zakupu, zwyczajnie mnie nie stać na coś lepszego, a w zasadzie nawet nie potrzebuję :P mój dylemat narazie pozostaje bez rozstrzygnięcia :) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |