Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najtaniej przepycham! Hydraulika i humanizm! |
...niech wróci do tego układu czystość i świeże powietrze! A człowiek niech będzie człowiekowi człowiekiem! (dałem się Tobie sprowokować jacko! :D ) --- PGG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najtaniej przepycham! Hydraulika i humanizm! |
Nie panujesz nad emocjami koleżko...
|
|
To nie emocje Leszku! Moje emocje nie na postronkach, jeno na linach konopnych się trzymają i ja im popuszczam bardzo rzadko, same się nie zrywają! --- PGG
|
|
Liny konopne, faktycznie... wytrzymałe są.... lecz z czasem i tak się przetrą. Proponuję Ci zakup lin stalowych... nabierzesz trochę na wadze ale za to zawsze będziesz opanowany i roztropny.
|
|
... tera bedzie cytata... "jeśli wszystko kontrolujesz, to jedziesz zbyt wolno" to było bodajże z z (Mr. S)-a. konie (emocje) trzeba czasem puścić z wodzy, bo inaczej jazda (życie) staje się zbyt nudne. Za dużo jest szarości, beznadziei i bylejakości wkoło. Komu życie kolorowe miłe - niech w fantazji swej szuka oparcia :-) Kefas - pozdrawiam. Nie zamykaj się zbyt szczelnie i nie zapracowuj!!! :-) Napisz tu czasem i nieczasem, niech się kręci i niech nie królują nam beznadziejne wątki jakieś, ino fantazja i wesołość!! HEJ!! :-D
|
|
a voyager
|
|
======================================= Pozdrowienia dla XtraVert'a i jacko ;-) ____ Mr S ____ "Jeśli wszystko kontrolujesz, jedziesz zbyt wolno!" =======================================
|
|
Ucichł reformator?
|
|
...a kim mówisz Krzysiu? :D ...sprecyzuj... to postaramy się dowiedzieć... :-D ....a tak przy okazji..... dawno Cię nie było.... (chyba że pojawiałeś się jako kto inny) ...fajnie, żeś wrócił..! --- PGG
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |