Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam linuxiarza |
Szukam linuxiarza który bez dostępu do sieci w Ubuntu zaimplementuje połączenia sieciowe i bezprzewodowe. Peace, Love and Accord. Honda.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam linuxiarza |
Zapytam. Ty chcesz implementować czy konfigurować ?
|
|
implementować. W ustawieniach sieciowych świerzo zainstalowanego Ubuntu brak jest obu. Ubuntu uruchominy z płytki ma połaczenie przewodowe. Po zainstalowaniu systemu - brak. Brak w panelu połaczeń. Peace, Love and Accord. Honda.
|
|
A co ty wygadujesz. W Ubuntu wszystko konfiguruje się automatycznie . Od kilku lat mam Ubuntu i nigdy nie miałem problemów . Instalujesz system i masz od razu wszystko uzupełnione. Dodatkowo możesz się pobawić w repozytoriach :):)
|
|
Może ich nie widzisz bo nic nie podpiąłeś fizycznie do gniazd. Po podłączeniu fizycznym i starcie systemu pojawią się w panelu na 100%.
|
|
nie pojawią się jeżeli nie ma sterowników,trzeba dograć sterowniki, zdarza się to bardzo rzadko ale się zdarza, życie ;) jeżeli sterowniki już będą w systemie to już będzie z górki, ostatnio instalowałem ubuntu na nowym lenovo i tak miałem więc wiem co piszę (chyba), pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |