Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POMOZCIE KUPIC KONCENTRATOR TLENU DLA KAROLKA |
Zaistniala pomylka w numerze konto .Ale tak to jest jak czlowiek chce wszystko naraz zrobic . POPRAWNY NUMER KONTA; 11 2490 0005 0000 4000 26397617.Przepraszam i dziekuje. Beata Beata
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POMOZCIE KUPIC KONCENTRATOR TLENU DLA KAROLKA |
Jaka jest cena tego aparatu?
|
|
Jest bardzo drogi od 11.000 zl do 18.000 zl. Nas poprostu nie stac na jego zakup. Beata
|
|
jakis dowod
|
|
w wyszukiwarke prosze wpisac Karolek.a jak to nie wystarczy to moge zaprosic do domu Beata
|
|
Potwierdzam że dziecko potrzebuje tego koncentratora sam już wpłaciłem pieniążki i namawiam innych do wsparcia Tych państwa oczywiście kogo i na ile stać. Nie bądźcie obojetni!!!
|
|
Pani Beato wiem , że potrzebujecie pomocy bo znam Was z opowieści dobrej znajomej. Skontaktujcie się redakcji niech zamieszczą Wasz numer konta na stronie. Będziecie bardziej wiarygodni i nie dziwcie się że ludzie mają wątpliwości. Piszę to z życzliwości, żeby nie było :)
|
|
Przecież były już dwa obszerne artykuły na pierwszej stronie 4lomza z numerem konta. Wystarczy wpisać w wyszukiwarce i wszystko będzie wiadomo.
|
|
Trzeba pomóc tej rodzinie , te maleństwo biedne takie malutkie łzy same lecą jak popatrzeć na takie biedne dzieciątko. ja też przelałam ile mogłam.
|
|
dokładnie zrobiłem to samo zrobiłem przelew naprawdę życzę temu dziecku dużo zdrowia niewinne a tak cierpi życzę powodzenia pozdrawiam
|
|
Ja też pozdrawiam.
|
|
ja cię gratka mocniej pozdrawiam życzę miłej soboty
|
|
dziękuję pewnie dziś znów granie masz?
|
|
niestety tak a szkoda bo bym z tobą jesli można by było popisał
|
|
To że były dwa artykuły to wiem, http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=36021 http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=36043 W żadnym z nich jednak nie ma numeru konta tylko prośba o kontakt z redakcją. Umówmy się, że każdy może napisać na forum prośbę o wsparcie leczenia Karolka , podać nr konta i podpisać się rodzice Karolka. Jeszcze raz podkreślam, że mój wpis ma na celu pomoc...
|
|
zenku f.ja zrobiłem przelew na numer konta podany wyżej dostałem potwierdzenie i sprawdziłem że doszło pozdrawiam
|
|
Wiec nie ma problemu zenek zebys zadzwonil do redakcji tam podadza tobie moj numer telefonu i zadzwonisz do mnie.pozdrawiam Beata
|
|
Czy Ty człowieku nie masz serca? Jestes zainteresowany,chcesz pomóc więc skontaktuj się z redakcją skoro nie wierzysz,że z tym numerem konta to nie jest żadna sciema. Jeśli jednak Twoje gadanie to tylko gadanie to daruj już sobie bo się powtarzasz.Pozdrawiam. Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
ludzie nie bójcie się pomóc. Bóg wam to wynagrodzi.
|
|
Jesli ktos chcialby i mialby ochote nas odwiedzic prosze przez redakcje skontaktowac sie ze mna . Beata
|
|
nie muszę kontaktować się z redakcją znam tych ludzi i wiem że potrzebują pomocy dlatego już dawno dokonałem przelewu. A piszę bo chcę pomóc, im więcej się pisze, im post jest wyżej tym większe szansa że więcej osób go przeczyta i dokona przelewu. Zapewniam że nie mam złych intencji...
|
|
można zobaczyć te dzieciątko jak leży w swoim łóżeczku pod tlenem to nikt chyba nie będzie miał wątpliwości że trzeba pomóc.
|
|
Jest jakieś wydarzenie na fb, a może fanpage? Można tak dotrzeć do szerokiego grona ludzi o dobrych serduchach.
|
|
podbijam
|
|
Na fb tez jest i sa zdjecia Karolka . Beata
|
|
.
|
|
dzieki wszystkim Beata
|
|
wszystkiego Dobrego dla Państwa i dla karolka.
|
|
poprosimy link na fb zawsze można udostępnić :)
|
|
POPROSZE DANE DO PRZELEWU ? CZY TO JEST KONTO WASZE PRYWATNE CZY JAKIEJŚ FUNDACJI? pawel88
|
|
JESZCZE MAM TAKIE PYTANIE .... CHODZI MI O ZEBRANE PIENIĄDZE DO TEJ PORY PONIEWAŻ JEŚLI JESZCZE DUŻO PIENIĄŻKÓW BRAKUJE TO MOŻNA ZROBIĆ JAKĄŚ AKCJE NA ŁOMŻY I POZBIERAĆ PIENIĄŻKI MYŚLĘ ŻE WTEDY SZYBCIEJ MOŻNA BY BYŁO ZEBRAĆ ... pawel88
|
|
Ludzie nie bójcie się pomóc dla bezbronnego dziecka Rodzice Jego nie potrzebują pomocy dla siebie lecz tylko dla bezbronnej dziecinki za którą kazda jedna matka oddała by swoje całe życie to tylko nie winne dzieciątko, któremu trzeba naprawdę pomóc skoro pomoc nasza medyczna jest bezlitosna i oddała matce dziecko , które potrzebuję pomocy 24 godzinnej i zdani są rodzice sami na siebie, Wiem jak to jest i Beatko Jauszu wsólczuję Wam z całego serca i doceniam to w Was że bronicie tak małą swoją istotkę którą Pan Bóg Wam dał i życzę dla niej zdrówka i żeby to dziecko przeżyło Wam i Prosze walczcie z naszą medycyną po jesteście na wygranej pozycji bo to nie winnw dziecko a nie jakiś przedmiot że mozna go wyrzucic skoro medycyna w ten sposób postepuje , Trzymam kciuki za Karolka wiem że przeżyje z Wami kochani jeszcze długi czas, Pozdrawiam
|
|
czarnakalina to jest nasze prywatne konto .Dzis bede dopiero pisala do fundacji zdazyc z pomoca tam mozna zalozyc subkonto i SIEPOMAGA .Wtedy bedzie mozna zrobic zbiorke na miescie .Narazie jak to mowia jestesmy w lesie kto mi cos podpowei to ja to robie bo niestety osoby ktore powinny pomoc kaza kupic mu wyprawke na ostatnia droge .Teraz mam kontakt z matkami dzieci chorob na ZE i wlasnie one mi pomagaja za co jestem wdzieczna. Beata
|
|
A ile już pieniążków zostało zebranych?
|
|
Dalej czekamy na fb.
|
|
Ja wplacilam ile moglam i udostepnilam link do forum.ale taki na fb tez by sie przydał
|
|
Jak narazie w tamtym tygodniu jedna osoba wplacila . Na fb tez jest tylko na moim profilu wstawilam na publicznym ale moze nie kazdy ma dostep do tego .poprostu niewiem. Beata
|
|
to podaj linka do swojego profilu
|
|
re: Autor: beata1805 Autor: beata1805 (---.58.techtel.pl) Data: 30-06-14 10:08 Jak narazie w tamtym tygodniu jedna osoba wplacila . //////////////////////////// czyli co pozostali tu piszacy tylko sie chwalili,ze cos wplacili? jak tak, to wstyd!
|
|
Byc moze ze pozniej beda przelewy w weekendy nie ma Beata
|
|
Znalazłem Twój profil, ale lepiej jeśli zrobicie profil dla Karolka...
|
|
Zróbcie Karolkowi profil lub wydarzenie na fb. Jego historia trafi do większego grona ludzi, bo przez same 4lomza raczej są nikłe szanse na zebranie wystarczającej kwoty pieniędzy. Można też zrobić zbiórkę rzeczy i przeznaczyć je na licytację, wielu rodziców w taki sposób zbiera pieniążki na sprzęt lub leczenie dzieciaczków.
|
|
Karol Kielczykowski .NA FB Beata
|
|
Pani Beato my ze znajomymi rozsylamy te informacje.ale taki pomysl wpadl mi do głowy. Moze Pani zwroci sie z apelem bezosrednio do sklepów ktore to sprzedaja? W google wyskakują ich reklamy. Dla firmy to moze byc wlasnie reklama jesli przekaze urzadzenie bezpłatnie. Taki pomysl.pozdrawiam
|
|
Wiecie co jestem jak najbardziej za pomaganiem takim osobom do tego stopnia, że ciężko mi się nawet czyta o różnych ciężko chorych osobach. Ale czy to nie jest obowiązkiem naszego kraju- obowiązkiem rządzących zapewnić potrzebną opiekę nad takimi przypadkami. To jest nie do pomyślenia żeby rodzina w takiej sytuacji pozostawiona była sobie samym licząc na przypadkowe wsparcie innych ludzi. Ile jest takich potrzebujących którym odmawia się podstawowej opieki lekarskiej. Jak można w obliczu nieudolnej służby zdrowia i całego jej systemu otaczać się drogimi prezentami, pochłaniać obiady po ok. 1500 zł, palić kubańskie cygara i pić drogie trunki przez reprezentantów naszego rządu, kiedy służba zdrowia- najważniejszy resort leży w gruzach, kiedy na wizytę do kardiologa i inne czeka się latami. Wszystko to może wydaje się banalne, dopóki nie dotyczy to nas bezpośrednio. Dlatego jeszcze raz podkreślam, że konstytucyjnym obowiązkiem naszego państwa-rządzących jest zapewnić nam GODNĄ opiekę do końca życia. I należy to nasze prawo egzekwować dosłownie.
|
|
https://www.facebook.com/pages/Karol-Kielczykowski/490910164373904?fref=ts wpiszcie tam numer konta, linki do artykułów będzie łatwiej udostępniać i ludzie będą wiedzieli o co chodzi, czego potrzebujecie
|
|
Dziekujemy z Karolkiem wszystkim co wplacili na pomoc dla Karolka .Mamy pierwszy tysiac Beata
|
|
:)
|
|
Do : Kobiecyinstynkt: Tacy naiwni ludzie doprowadzają człowieka do płaczu. Obowiązkiem państwa?? Ależ państwo super się wywiązuje: - podwyższenie norm napromieniowania żywności - skup starych szczepionek wycofanych z użytku i przymusowe szczepienie nimi dzieci - ogólne zezwolenie pozwolenie na trucie żywności chemia - zezwolenie na stosowanie mocnych herbicydów oraz żywności GMO - pozwolenie na wywóz, a raczej nakaz wywozu polskiego mięsa, owoców, i innych w zamian za mięso zwierząt na sterydach, za owoce ze szklarń i upraw zachodnich itp itd... - wykończenie polskiego przemyslu na rzecz skażonych chińskich tanich wyrobów i upodlenie plebsu do kupowania takowego poprzeż zubożenie społeczne... ... ... ... itp itd itp itd... Oczy Oczy ... gdzie wy macie oczy? Zostały na ekranie TVNu? Przecież od nastu lat wysiedlają tą kolonie zwaną Polandia... a tu jakieś biedne mamy oczekują pomocy od zbrodniarzy?? cuż za idiotyzm ^^ ----- Codziennie rano łyk wody pełnej fluoru, pare kesów zdrowego jedzonka z glutaminiankiem, na wieczór troszke piwka z chmielem w proszku, wszystko popite odrdzewiaczem 0 cukru sam aspartam ... a później płacz bo geny zjebane.... W MYŚL ZASADY: \"JESTEŚ TYM CO JJESZ\" No OffenZ
|
|
prosze o pelne dane
|
|
ty danych tu nie zbieraj tylko otworz serce!!!!!
|
|
Tylu tu mądrali,bogaczy i byznesmenów na tym forum ale żeby zebrać dopiero 1000zł trzeba kilu dni!!! Z czego co wiem połowę wpłaciła jedna osoba. Ludzie żeby w takim mieście nie uzbierać 20.000zł dla chorego dziecka to jest wstyd dla nas wszystkich!!! Jakich danych trzeba jak wszystko jest napisane jak wół nie bójcie się nie stracicie tej głupiej stówy lub dwóch już nie wspomnę o większych kwotach. Jak trzeba was podwieźć do banku dajcie namiary będę was woził za darmo własnym samochodem!!!
|
|
Witam ! Ja sie nie dziwie ze ktoś prosi o dane do przelewu ponieważ kazda osoba która robi przelew i chce żeby poszedł na właściwe konto to musi wpisać w przelewie dane osoby na którą jest to konto czyli: Imię i Nazwisko i adres posiadacza konta. A co chodzi ze to wasze prywatne konto to moim zdaniem to jest lepsze ponieważ ja bym nie wierzyła fundacjom że przekażą całą kwotę którą wpłaci sie dla Karolka. Ja właśnie robie składki w swojej rodzinie i myśle ze do Poniedziałku nazbieram trochę pieniążków i będę mogła zrobić przelew. Mam nadzieję że szybko zbierze się pieniążki .... jedyne co mnie przeraża do polityka naszego państwa że nikt nie refunduje niezbędnego sprzętu dla chorego maleństwa a politycy wyrzucają kase w błoto. Pani Beato w piątek będę uczestniczyć w targach w firmie i jeśli Pani by chciała mogłabym zrobić tam zbiórkę pieniędzy jeśli organizatorzy targów by się zgodzili i oczywiście Pani. Czekam na odpowiedz. Pozdrawiam pawel88
|
|
Janusz przykry jest ton Twojej wypowiedzi... Sory ale nikt nie ma obiwiązku wpłacenia ani złotówki... Jestem jedną z osób która dokonała przelewu, która udostępniła profil małego na FB. Nie oczekuję podziękowań ani wdzięczności, ale przykro czytać że ktoś kto stoi z \"boku\" wie kto ile wpłacił i mówi o tych ludziach z pogardą. Skoro jesteś taki chętny do wożenia za darmo po bankachto przelejvte kasę na konto i nie rób czarnego piaru. Wplaciłem \"grosze\"ale znam tych ludzi... W dzisiejszych czasach trudno zaufać nieznajomym o wcale dię nie dziwie, że postronnym osobom ciężko wpłacić cokolwiek, tym bardziej ze za \"akcją\" zbiórki nie stoi żadna fundacja a przelewu kierowane sa na prywatne konto... Czy dobrze nie wiem. Gdybyś nie doszukał sie przelewu od zrnka to powiem ze to pseudonim forumowy...
|
|
w moim banku wystarczyło wpisać w odbiorcy Beata nie wiem jak w innych
|
|
Dziekuje za kazda pomoc oczywiscie ze sie zgadzam. Beata
|
|
Oj zenek szkoda słów.
|
|
Jeżeli ktoś tu jest od czarnego piaru to raczej Pan Zenek. Polecam panu wierszyk o samochwale.
|
|
Dziekuje wszystkim tym ktorzy pomogli nam i wplacili pieniazki .Jesli ktos sobie zyczy moge napisac jego nazwisko na forum ze pomogl.Prosze o odpowiedz Beata
|
|
tak jeszcze napisz ile wplacil
|
|
Jesli ktos sobie tego zazyczy i poda mi nazwisko na poczte jak najbardziej ze napisze ,a tak moge tylko serdecznie podziekowac. Beata
|
|
niech dobrze służą Karolkowi :)
|
|
Napewno i jeszcze raz wielkie dzieki Beata
|
|
Jutro z Karolkiem jedziemy do szpitala na przetoczenie krwi takze nas nie bedzie za dwa dni ewentualnie jak wszystko bedzie dobrze .Pozdrawiamy wszystkich Beata
|
|
Szczęśliwego powrotu i czekamy na wieści ;) I podnosimy temat ;)
|
|
.
|
|
Dzieki wszystkim juz jestesmy spowrotem .Szpital mu sie nie spodobal plakal od wczoraj az do powrotu do domu teraz spi.Pozdrawiamy wszystkich. Beata
|
|
Ja też was pozdrawiam.
|
|
bo w szpitalu nic fajnego nie ma... dobrze, że już siebie
|
|
Autor: zenek.f ty sie dobrze czujesz ,nie potrzeba ci pomocy?
|
|
Sherlock bardzo dobrze. Miałeś okazję być w szpitalu z dzieckiem???? Ja tak... zatem wiem jak wygląda taki pobyt na oddziale dzieci małych. Pani Beato woli Pani być z małym w szpitalu czy w domu?
|
|
A może jakiś zespół muzyczny zagrałby charytatywnie koncert dla Karolka? wtedy mogłyby być większe sumy pieniędzy...
|
|
Pani Beato jeżeli Pani może to proszę informować ile nadal brakuje, to też motywuje do wpłaty tych co myślą, że może jest już uzbierana cała kwota.
|
|
Autor: zenek.f rozumiem wszystko ,ale skoncz w koncu dziamgac jak papuga
|
|
na pewno same pisanie na forum nie pozwoli zebrać kasy... nie wiem na jakich zasadach funkcjonują aukcję charytatywne, może ktoś wie?
|
|
sherlok a co złego piszę, co Cię drażni? rozumiem, że pomogłeś? udostępniłeś chociażby profil młodego na fb? bo dużo krzykaczy i doradzaczy a może w sumie z 15-20 osób udostępniło profil Karolka na swojej tablicy...
|
|
chcesz pomoc ? Wez puszke ustan przed wejsciem do galerii , kaufladem i zrob zbiorke naprawde duzo pomozesz a te pisanie to jest zbedne
|
|
powiedz przed którą galerią będziesz stał, przyjdę i wrzucę...
|
|
tak wlasnie chcesz pomoc tylko dziamgasz, obywatelu ogarnij sie i uspokoj
|
|
tak się składa że pomogłem finansowo, udostępniłem info na różnych forach ogólnopolskich, planuję aukcję tylko muszę się zorientować jak ją zrobić by była zgodna z prawem i wcale nie żartuje jak będziesz stał z puszką dla Karolka pod którąś z galerii (tylko tutaj trzeba mieć prawdopodobnie papiery by nie zostać oskarżonym o żebranie) to przyjdę i wrzucę. Czekam zatem na Twój ruch!
|
|
pamietaj mozesz pomoc wiecej
|
|
Nie wiem jak zorganizować taki koncert ale może trzeba zapytać u źródła czyli w TV Narew czy redakcjach albo w naszej FILHARMONII. Ludzi dobrej woli nie brakuje. Może wystąpią także nasze rodzime gwiazdy np Pani JULA - dla niej to też dobra reklama... Za kilka dni o Karolku ludzie zapomną, dlatego trzeba się przypominać nieustannie..
|
|
Temat nie jest po to zeby sie klocic. Dziekuje naprawde goraco wszystkim . Co do koncertu taz mam troche znajomych zespolow z Łomzy ale czekam na odzew z fundacji trzeba miec na to pozwolenie bez tego ani rusz mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu odpisza mi jak i co . mamy 2.200 . Powoli ,uzbieramy z Wasza pomoca . Pozdrawiam wszystkich Beata
|
|
Niedługo w Łomży będzie koncert - Gościniec Łomżyński. Można wówczas podłączyć się pod imprezę, oczywiście za zgodą organizatorów. Od prezydenta miasta należy uzyskać zgodę na zbiórkę publiczną.
|
|
To bardzo dobry pomysł. Pani Beato może warto skorzystać - będzie dużo ludzi i wielu także przyjezdnych osób może zapoznać się z potrzebami Karolka i pomóc.
|
|
Może warto poprosić proboszcza Katedry o zgodę na zbiórkę po mszach niedzielnych? proboszcz na ogół jest przychylny takim prośbom i nie odmawia. Można też spróbować w innych kościołach w Łomży.
|
|
jakakolwiek zbiórka, aukcja, koncert musi być chyba poparte dokumentami z fundacji, żeby nikt się nie przyczepił. Niestety nie można sobie wyjść z puszką ot tak bez dokumentów bo można być posądzonym o wyłudzenie... niestety :( Jeśli dokumenty mają być lada chwila to może faktycznie pójść do organizatora gościńca i spytać o możliwość kwestowania na imprezie. A może też zorganizować licytację ?
|
|
Maluszek dzisiaj w nocy zmarl:( Pani Beata napisala na profilu Fb:((((
|
|
:(
|
|
Tam po drugiej stronie życia, wśród Aniołków jest szczęśliwy... Moje Kondolencje dla całej Rodziny Karolka...
|
|
:(
|
|
Wyrazy współczucia – kondolencje
|
|
Dziekujemy wszystkim za okazana pomoc i zyczliwosc .Moj aniolek juz oddycha bez maszyny .pieniazki ktore Panstwo wplacili przekazemy dla dzieci ktore tak jak Karolek potrzebuja pomocy .Serdecznie jeszcze raz dziekujemy . Rodzice Karolka . Beata
|
|
Pokój Jego Duszy [*]
|
|
szczere wyrazy współczucia[*] "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
Smutne te życie i takie nieprzewidywalne.
|
|
Niesprawiedliwe jest życie... Wyrazy współczucia dla całej rodziny:( Pokój Jego Duszy [*]
|
|
jak zwykle łomzynicy nie zdążyli na czas.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |