Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GINEKOLOG |
Hej, kto przyjmuje z ginekologów na Makowej? A moze macie kogos godnego zaufania na NFZ ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GINEKOLOG |
Dr Skretek:)
|
|
a moze tak ktos oprócz skretka ??
|
|
Ja polecam dr. Pękałe, przyjmuje na Wyszyńskiego
|
|
a na wyszynskiego kto jeszcze przyjmuje ?
|
|
na Wyszyńskiego przyjmuje także Zdanowicz i Ściana
|
|
A co sadzicie o Zdanowiczu ?
|
|
A ten zdanowicz to na nfz przyjmuje?
|
|
podobno tak. Tylko zastanawiam sie czy jest dobrym lekarzem, moze ktos u niego byl w ostatnim czasie na NFZ ? Bo jesli chodzi o wizyty prywatne to pewnie jest dobrym lekarzem jak kazdy inny gdy sie zaplaci 100 lub i wiecej :)
|
|
Dokładnie prywatnie to jest inne podejście wogle ja chodzę prywatnie do kobiety.
|
|
No ja w tym momencie nie moge isc prywatnie a bardzo bym chciala . Bo chce byc traktowana jak czlowiek ktory sie martwi a nie jak mnie ostatnio potraktowala pewna Pani ginekolog . Gorzej jak zwierze ani Dzien dobry ani pocaluj mnie w .... , malo tego zrobila USG i nic nie wytlumaczyla mowiac zebym przyszla za miesiac i ani Do widzenia ani nic .. i uznala to za koniec wizyty . Byla nie delikatna, nie mila . nie wiem jak mozna chodzic do takich lekarzy .
|
|
mnie kiedyś doktor Szałkowska tak nieładnie potraktowała a to w jaki sposób się do mnie odzywała jakimi słowami to niemieści się w głowie. Chodzę teraz do doktor Karlikowskiej i jest naprawdę dobra wytłumaczy wszystko o co pacjentka zapyta.
|
|
Dr karlikowska , hmm . Zle ją wspominam z pobytu w szpitalu :) . a ona przyjmuje na nfz?
|
|
podobno w szpitalu jest nie ok. ogólnie mówiąc ale prywatnie jest zupełnie inna. przyjmuje tylko prywatnie 100zł z usg.
|
|
Dr Skrętek po za żuciem gumy to chyba niewiele potrafi... Odradzam
|
|
Najlepiej to prywatnie chyba wtedy potraktują jak człowieka.
|
|
prywatnie ja przyjmuje w kazdych godzinach za free :)))))
|
|
to prywatnie czy za free?
|
|
wolowina jest twarda a kurczak szybko sie nudzi:)))
|
|
prywatnie za free
|
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
Dziewczyny a co myślicie o dr. Malinowskiej? Byłyście u niej?. wcześniej przyjmowała na nfz. na Wyszyńskiego.
|
|
Ja polecam dr Niedźwiedzkiego, super facet, sympatyczny, chocidzlam tyle czasu do ściany, dla niego każdy pacjent to tylko 10min....szybko szybko bo kasa ucieka
|
|
A gdzie ten Niedżwiedzki przyjmuje? w łomży?
|
|
ja wlasnie bylam u doktor malinowskiej ! ODRADZAAAAM .
|
|
a dr niedzwiedzki przyjmuje chyba na nfz na sikorskiego 95 a tam gdzie i malinowska tylko do malinowskiej w kazdej chwili mozna sie zapisac , jak poszlam sie zapisac to od razu pani powiedziala ze moge do niej wejsc a do reszty lekarzy najwczesniej w polowie lipca
|
|
Aha to ona taka niemiła. Koleżanka mówiła że ma do niej iść to jej powiem żeby lepiej nie szła.
|
|
Skrętek z braku laku może być Malinowska też A naprawdę jedno drugiego warte
|
|
skretek slabo wkreca?
|
|
Polecam dr Zdanowicza. Chodzę do niego od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Delikatny, zawsze pamięta o kontrolnym USG, wymazach i badaniach. Wcześniej byłam u Pani dr Malinowskiej i dr Pękały i dobrego słowa o nich powiedzieć nie mogę...
|
|
alutka ale czy bylas na nfz u zdanowicza czy prywatnie ??
|
|
prywatnie na apartamentach byla
|
|
mikka0990 chodzę do doktora Zdanowicza tylko na NFZ. Nie wiem nawet czy przyjmuje prywatnie. Najlepiej jest zadzwonić po 10.00 do przychodni na Wyszyńskiego i zarejestrować się telefonicznie.
|
|
Ja też już od kilku lat chodzę do dr.Zdanowicza na Wyszyńskiego na NFZ, prowadził moje dwie ciąże, osobiście jestem zadowolona, i jak najbardziej polecam.
|
|
ja chodzilam do dr zdanowicza ale prywatnie a w tej chwili nie moge sobie pozwolic na prywatne wizyty :) a bardzo lubie tego lekarza, wszystko wytlumaczy , pokaze tylko nie wiem czy jest taki sam na NFZ :) . a dobre maja USG na wyszynskiego ?
|
|
Więc na NFZ też wszystko wytłumaczy i pokaże. A czy USG mają dobre? Nie wiem, nie znam się... Sprzęt wygląda na nowy, zdjęcia drukuje... :)
|
|
dzieki alutka :))
|
|
powodzenia dziewczyny wam życzę.
|
|
Znacie moze numer do poradni ginekologicznej na wyszynskiego ? dzwonilam pod numer ktory jest w googlach ale to sekretariat .. a innego nie moge znaleźć
|
|
Skrętka stanowczo odradzam. Od początku ciąży, prywatnie, bardzo małe zainteresowanie. Po tym jak w 6 miesiącu przesiliłam się, i brzuch był dosyć twardy- pierwszy raz go delikatnie dotnął i stwierdził: \"no, rzeczywiście twardy\" I na tym skonczyła się wizyta, która była moją ostatnią. Potem przeniosłam się do lekarza z Ostrołęki (Tomasz Szkółka), lepszego lekarza po prostu jeszcze nie spotkałam. Rzeczowy, bardzo sympatyczny i widać że naprawdę wie czego kobieta oczekuje po takiej wizycie.
|
|
no tak, najważniejsze żeby był milutki a juz najlepszy... ja polecam dr Skrętka
|
|
mikka0990 tel. 862185462. Prosisz z poradnią K, a jak Ciebie połączą to umawiasz się do lekarza.
|
|
Hej dziewczyny. Czy znacie dr Achcińską? Przyjmuje wsoboty w Centrum Medycznym na Woj. Polskiego 59. Była może któraś u niej na wizycie? Jakie opinie?
|
|
Oczywiście ta dr Achcińska jest ginekologiem - zgodnie z tematem
|
|
\"...wie czego kobieta oczekuje po takiej wizycie.\" Ja też wiem o niektórych oczekiwaniach kobiet zarówno przed, jak i po wizytach..., ale gdy ta jest potworkiem, to już rodzi się problem z ich zaspokajaniem... Módl się, żeby przyszłe dziecko nie odziedziczyło zbyt wiele genów po tobie... rudy błazen z druhem
|
|
paplik, nie wiem co zrozumiałaś przez moje słowa, ale chyba nie do końca je pojęłaś. Idąc do ginekologa liczysz na ludzkie przyjęcie, skoro mu płacisz masz nadzieje że zbada Ciebie i Twoje dziecko dokładnie, i wyrzuci z Twojej głowy obawy że coś może dziać się źle. a Twój komentarz jest po prostu chamski, gdy będziesz w ciązy to zrozumiesz że lekarz to w zasadzie jedyna osoba która dodaje Ci pewności że Dziecko które sie w Tobie rozwija dostaje wszystko czego potrzebuje, nie pobierając przy tym z organizmu matki elementów niezbędnych do jej normalnego funkcjonowania. a nawiązując do dr Skrętka, jestem bardzo zawiedziona, ponieważ również czytałam, słyszałam opinie \"super lekarz\". wchodziłam do gabinetu, byłam ważona, usg, skierowanie na morfologie raz na 3 miesiące i dowidzenia. to była pierwsza ciąża a więc miałam niesamowite obawy dosłownie o wszystko. a więc nie wylewaj swoich złości, bo taka była moja opinia i tyle. ///haters gonna hate///
|
|
boska matko....! na dodatek kolejna ciąża i na ulicach same potworki... P.S. ...a w ciążę chętnie bym zaszedł... rudy błazen z druhem
|
|
totalny cham, nara.
|
|
...wolę \"cham\" od potworka... rudy błazen z druhem
|
|
a ja polecam tylko i wyłącznie doktora Sokoła przyjmuje tylko prywatnie ale lepszego ginekologa w mieście nie ma odwiedziłam kilku w swoim życiu i tylko on podchodzi ludzko do kobiety
|
|
A ja stanowczo odradzam dr Zdanowicza, mam jak najgorsze zdanie. Polecam dr Ścianę, dla mnie był ok.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |