wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Aviva LKS witamy w 4 lidze

Miastkowo,Wizna,Sniadowo z takimi potegami przyjdzie zmiezyc sie w nastepnym sezonie pilkarzom (kopaczom) z Lomzy. Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd!!!

lks

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Aviva LKS witamy w 4 lidze

HAHAHAHAHAHAHAHA MI BY BYLO WSTYD CHODZIC NA MECZE LKSU

(.) (.)

a w III lidze ŁKS walczył z metropoliami...
to tak tylko szukając sensu w waszych bzdetach,

śmiejcie się z własnych osiągnięć,

a piłkarzom przynajmniej ja dziękuje za drugą rundę...

a przepraszam,
siemano już dawno się śmiał... i dawno się wstydził...
wstydził się chodzić....

Coś takiego jak piłka to w Łomży dawno nie istnieje.. darmozjady z miasta powiatowego haha.. chyba nie ma w Polsce tak nisko w tabeli miasta o takiej wielkości:)

Czar łomżyńskiej piłki lat 80-tych i początku 90-tych już nigdy nie wróci.
Nie istniała jeszcze wtedy wszechwładna komercja, a ówcześni zawodnicy
grali dla samej przyjemności grania. Niedzielny stadion był stałym miejscem spotkań
setek osób, przywiązanych do drużyny. Wyniki były różne, co nie zrażało kibiców
do obecności na stadionie. Sportowy klimat tamtych czasów pozostał już tylko we wspomnieniach.
Pozdrawiam tamtejszych kibiców - czterdziestoletni blondloczek1

ta teraz dzieci lepiiej graja od lks-u

gra nie jest najważniejsza,cała \"otoczka\" zepsuła klimat i ludzie przestali spotykać się na stadionie.pamiętam obecność całych rodzin na trybunach,piwko w budzie...to były czasy.jak zauważył blondloczek1 wyniki też były różne.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Zgadzam się z przedmówcami.
Małolaty \"z oprawą\" powodują odpływ kibiców. I to nie tylko z Łomży. Ośmiesza to piłkę. Nie jest bezpiecznie, fajnie - nikt nie chce przychodzić. Kiedyś też bywało różnie z wynikami, ale małolatów nie było z petardami.

Pozdrawiam.

ja nie o tej otoczce z oprawą,tylko o zarządzie,urzędzie miasta itd.

po pierwsze to ŁKS
po drugie gramy w III lidze i w niej zostajemy
po trzecie, pojęcia nie macie to po co się wypowiadacie :)

Łomża leży na Mazowszu !

O czym tu mowa?!? problem w ŁKSie pojawil się w chwili kiedy przyjezdny grajek siedział na lawie a zarabial 2-3 razy więcej niż wychowanek dający co tydzień 100% siebie na boisku... Teraz sa tego efekty. Cos tak czuje ze wlasnie wigry wchodzą na ta sciezke;) zobaczymy gdzie będą za 5 lat.

slucham takich pokemonow jak wyzej co tak piszal o Łksie to szkoda mi slow na was.....

Rutki Koksy !!!

niedzielne pokemony

W Łomży nie ma nic, to i piłki na normalnym poziomie nie ma prawa być.

hitman

Chciałbym poznać waszą wiedzę o wieloletniej historii klubu, nazwiska piłkarzy,
trenerów - wy życiowi ignoranci, którzy potrafią adwersarza nazwać pogardliwie
\"niedzielnym pokemonem ...

Co z tej wiedzy kiedy klub na dnie :):)

Za małolata po wizycie na stadionie kopało się piłkę do późnego wieczora.
Sport to był sposób na życie. Dziś trudno doszukiwać się tętniących życiem
podwórek, gdzie piłkarz ŁkS-u byłby wzorem do naśladowania na podwórkowym boisku.
A kiedyś tak właśnie było ...

Chyba spadacie bo ostroda nie awansowala i telkmicko zrobilo fuzje z drweca nowe miasto lubawskie i tez zostaje

lks

Lks. Ludowy klub sportowy

lks

łks sie skonczyl, kiedy dziki odszedl....

lks, wracaj na zmywak, bo szef woła woła ;] .

blondloczek a kogo to kiedyś za taki wzor miałeś?;) Lisa? Szczote? może Sazana? a może jeszcze dalej poszukamy... Kamiński? Śliwa?

odejście dzikiego to kropla w morzu zle się dzialo już nieco wcześniej... dzikiemu akurat się udało ale co z innymi wychowankami? Nero? Tiger? Gala? Rekin? a nawet taki Pigmej? Było na kim budowac klub to woleli sciagac \"lepszych\" którzy zbierali zniwo...

Kiedys za prezesa Szczecha i trenera Poplawskiego to byla ekipa i do grania i do chlania...

lks

tak a teraz nachla sie jeden z drugim i kac rypie i nie mysli o grze tylko o wodzie

teraz jeszcze napiszcie,ze to tez wina Tuska
kiedys ludzie chodzili na mecze dla czystej rekreacji i wypoczynku z calymi rodzinami,dziecmi czujac sie bezpiecznie na stadionach,teraz jak wmieszala sie polityka i kobole z \"oprawa\" normalni ludzie unikaja miejsc gdzie dochodzi do burd i awantur,

Gdzie Ty masz burdy i awantury na obiektach sportowych? Kolejna gęś powtarzająca propagandę mediów? Zobacz sobie raport PZPN-u albo statystyki policji dotyczące imprez masowych i zobacz te swoje nagminnie występujące burdy... na stadionach jest bezpiecznie jak nigdy dotąd, ludzie nie chodzą na mecze, bo poziom piłki jest żenujący, a ceny biletów z kosmosu względem zarobków Polaków. Oprawy były i będą, a środowiska kibicowskie były niezależne i będą nadal, będą również stały na straży prawdy i pamięci historycznej.Jeżeli nie podobają Ci się oprawy, to raz, możesz siedzieć na trybunie zadaszonej (w przypadku naszego stadionu), a dwa, nie musisz na nie patrzeć, oglądaj non stop mecz i nie zwracaj na nie uwagi, jak tak mocno rażą Cię w oczy.

PS: Normalni ludzie mają swoje niezależne zdanie, opinię i światopogląd. Są ludźmi wolnymi, nie dającymi się sterować przez system i media. Ludźmi nie bojącymi się mówić prawdy. Takie m.in. w większości są środowiska kibicowskie. Burdy i awantury zdarzają się wszędzie, w klubie, na ulicy, w domu, wszędzie tam gdzie są po prostu ludzie. Ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...

masz tu :http://sport.fakt.pl/pilka-nozna/stadion-lecha-zamkniety,artykuly,471439.html

popatrz na wyniki sondy :Czy na stadionach w Polsce jest bezpiecznie?
70% odpowiedzi NIE

I Ty mi poprzez sondę internetową, którą można z łatwością manipulować argumentujesz swoją tezę, że na stadionach nie jest bezpiecznie? Nie pogrążaj się człowieku...

PS: Dobrze, że wrzuciłeś tutaj link z informacją o kolejnym zamknięciu stadionu. Zamknięto CAŁY stadion, który został dopuszczony do użytkowania przez nadzór budowlany oraz wszystkie służby ratownicze, na który wydano grube miliony złotych tylko dlatego ,że odpalono kilkanaście racy świetlnych? Nie, zamknięto go, bo od kilku lat rząd walczy ze środowiskiem kibicowskim, boi się go, bo w tym momencie jest to najlepiej i najliczniej zorganizowana grupa społeczna, która śmiało ukazuje patologie władzy i ludzi siedzących na stołkach, która poprzez swoją działalność społeczną czy też oprawy meczowe przypomina o wydarzeniach historycznych , zasadach moralnych, nadużyciach systemu wobec ludzi , które władza stara się zataić lub wymazać z naszej pamięci.

czy stadiony to dobre miejsce na uprawianie \"polityki\",chyba cos nie teges,
do kosciola tez chodzisz tylko po to by wysluchac manifestow politycznych?

Widziałeś na jakimkolwiek meczu banery, symbole, loga partii politycznej ?

Podsumowując : Jak nie my to kto ?

Do D.. : starasz się bronić tezy, która jest nie do obrony.

Normalni ludzie nie chodzą na mecze niezależnie od swych politycznych sympatii/antypatii. Nie chodzą właśnie z powodu tych opraw i rac. Jeżeli uważasz, że kibole są potrzebni i robią dobrą robotę, to niech kupują każdy po 3 bilety i wtedy będzie ok. Klubowi są potrzebne $$$, a te dzieci z racami raczej nie dają pieniędzy, częściej wyciągają rękę po różnego rodzaju pomoc (nie pomnę już o niszczeniu stadionów)...

Pozdrawiam.

co spowodowało, że pisuary \"stadionowych bandytów\" przemianowały na \"patriotyczną młodzież\"? - kaczor jest w stanie podlizać się każdemu aby tylko powiększyć elektorat,
Jak sobie przypomnę te wspaniały czasy kiedy to cała \"prawdziwa Polska\" kibicowała pościgowi za Hubertem H. który to słowem znieważył nielota i jego najnielotniejszego brata...Łza się w oku kręci jak to wspaniale egzekwowano prawo i sprawiedliwość...
co takiego krzyczal ten pijany facet, co go skazano za obraze prezydenta Lecha Kaczynskiego?
Ciekaw jestem, jak by pisland zareagował, gdyby ktokolwiek za życia nazwał publicznie Lecha Kaczyńskiego matołem, choć to oczywista oczywistość była....

już widze te transparenty : Jarek matole twoj rzad obala kibole

wez Ty baranie jeden z drugim zyj dalej tymi zaklamanymi przekletymi mediami niech wam dalej mydla oczka.....

Rutki Koksy !!!

\"a mnie jarają na meczu ŁKSu race\" :) !

pierwszy raz słysze, żeby komukolwiek oprawa przeszkadzała na meczu
wręcz przeciwnie nieraz słyszałem narzekania na jej brak

adamus\" te dzieci z racami\" więcej robią dla tego klubu i wszystkiego co z nim związane niż niejeden sponsor. TO te \"dzieci\" są na każdym meczu i to te dzieci pomimo złych wyników płacą za bilety.

zxcv4- stadiony są apolityczne przede wszystkim, PATRIOTYCZNE owszem ale nie polityczne :)
No i skoro tak podajesz tezę o niebezpiecznym stadionie w Łomży
Proszę podaj mi datę mecz bądź coś około tego (żebym był w stanie skojarzyć) ,gdzie osoba postronna ucierpiała w związku z meczem ŁKSu czy to u nas czy na wyjeździe ! Miasto małe, ludzi znasz więc skoro mówisz to coś powinieneś wiedzieć...jeśli nie to zamilcz

z chęcią bym podyskutował, ale jak ktoś nie ma pojęcia lub elementarnej wiedzy to co może wnieść do tematu

tak jak pewien użytkownik odwracał marude ogonem, i w temacie o pikniku w Wygodzie nie potrafił zachować się jak facet :)
i stchuuuuurzył

Łomża leży na Mazowszu !

popatrzcie na stadiony Brazylii (mundial), stadiony angielskie (liga). Jak przypomnę sobie oglądane urywki w tym roku w TV meczu Legii z Jagą to zaczynam myśleć, że naszych kibiców zupełnie nie interesuje piłka i klub. Na stadionach zachodnich to święto, rozrywka i rodzinne spędzanie wolnego czasu. U nas horror i bandytyzm. Nikt mi nie powie, ża latanie po Krakowie gości z maczetami jest ogólnie przyjętym zjawiskiem w świecie. Chodziłem na mecze ŁKS kiedy wielu z Was nie było na świecie, ale wtedy nie budowano stalowych klatek dla kibiców przyjezdnych.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Dla ludzi (bo ciężko ich nazwać kibicami) w Premiership bądź na mundialu, mecz to okazja do tego aby zrobić sobie fotkę na portal społecznościowy i stać w kolejce po kolejną kiełbasę, a nie oglądać widowisko sportowe i dopingować swoją drużynę. U nas horror i bandytyzm? Zejdź człowieku na ziemię, kolejna osoba, która rzuca utartymi sloganami nie mająca pojęcia jaka jest sytuacja na polskich trybunach, jak to się je i z czym...

PS: Skąd Ty możesz wiedzieć ile mają lat osoby wypowiadające się w tym temacie? Racja, wtedy nie budowano klatek rodem z zoo, wtedy jeszcze w jakikolwiek sposób szanowano konstytucyjne prawa obywatelskie, lecz \"Modern football\" zapewne już nie wróci, bo światem co raz mocniej rządzi kasa i władza mimo,że wpaja nam się życie w cudownej, wolnościowej demokracji ;].

rozumiem ze to co się np. dzialo w meczu legia-jaga to nie był horror i bandytyzm. to co się dzieje na ulicach krakowa jak cracovia gra z wisla to tez sielanka? Brakuje w Polsce prawa dzięki któremu baran zanim by cos zrobil to by pomysl 100 razy... Jak mogą się ludzie nazywać kibicami danej druzyny jak nawet w ferworze walki potrafią dewastować swój stadion? gdzie sens gdzie logika?

Nie mowie ze każdy fanatyk ekipy to zlo ale zdecydowana większość to niestety barany i osly w dodatku honor w ich mniemaniu to np. zabranie grupa szalika 8-latkowi albo odpyskniecie komus jak się jest w grupie:)

III liga. LZS Narewka wycofuje się z rozgrywek -brak finansow.

Wycofanie z rozgrywek LZS-u stwarza okazję do utrzymania się ŁKS-u 1926. Drużyna z Łomży w minionym sezonie zajęła 12. pozycję w tabeli, która oznacza spadek. Teraz podopieczni trenera Roberta Speichlera powinni zająć miejsce drużyny z Narewki. Utrzymanie ŁKS-u 1926 w III lidze oznacza również, że w IV lidze utrzyma się KS Śniadowo.

Łomżyński Klub Sportowy 1926 w sezonie 2014/2015 zagra w III lidze podlasko-warmińsko-mazurskiej!

W środę 2 lipca do Podlaskiego Związku Piłki Nożnej wpłynęło pismo od Klubu LZS Narewka, w którym Gminny Klub poinformował, że sezon 2014/2015 zacznie w Klasie Okręgowej.
- Dla Łomżyńskiego Klubu Sportowego 1926 oznacza to, że biało-czerwoni w przyszłym sezonie zajmą miejsce LZS Narewka w III lidze podlasko-warmińsko-mazurskiej i w sezonie 2014/2015 nadal będą występowali na tym szczeblu rozgrywkowym - podał klub na oficjalnej stronie internetowej.

----------------------
Autor: HokusPokus (---.elomza.pl) Data: 29-06-14 18:43

po pierwsze to ŁKS
po drugie gramy w III lidze i w niej zostajemy
po trzecie, pojęcia nie macie to po co się wypowiadacie :)

----------------------
po czwarte to byle co wiesz i byle co piszesz kibicu,
cudem tylko na tzw ludzkiej krzywdzie sie utrzymali

Jak byle co wie, jeżeli napisał ,że się utrzymujemy i zbagatelizował kłamstwo podane przez twórcę tego tematu? Gdzie te internetowe trolle się uchowały...

Pozdrawiam moderatorów strony 4lomza, którzy nic tutaj nie robią natomiast w swoim biurze śmieją się do łez z wpisów, które są umieszczane na tym słynnym już forum. Cóż liczba wyświetleń i kasa z reklam jest ważniejsza niż kultura i jakość :).

zeby oni zamiast piwa pili mleko to bysmy byli i w 2 lidze a tak jest jak jest

@zxcv4 - nie hejtuj już tego ŁKSu i piłki nożnej w ogóle. Mamy w Łomży jeden klub i trzeba się z nim utożsamiać a nie tylko na niego wjeżdżać. Gdyby w tym sezonie nie było reorganizacji II ligi, to ŁKS miałby spokojne utrzymanie, a tak z III ligi spadało o 3 zespoły więcej niż normalnie spadać powinno. I my w tej trójce się znaleźliśmy a nie w ostatniej czwórce...

Chcemy mocnego ŁKSu to chodźmy na mecze. Będzie zainteresowanie ŁKSem to będzie i zainteresowanie sponsorów a jak na trybunach garstka ludzi, to i nie ma co się dziwić, że gramy tymi a nie innymi zawodnikami.

hitman

juz pewnie na trzy dni naprzod prezes Klubu LZS Narewka mu sie zwierzyl,ze ma klopoty finansowe haha porownaj daty !

@zxcv4 - widzę, że obcy jest ci taki zwrot jak: \"nieoficjalne info\".
Jeśli jest ci obcy, to wyjaśniam. Chodzi o to, że od jakiegoś czasu o czymś się mówi, ale póki co tylko w kuluarach. Czyli ludzie coś wiedzą, mówią o tym, ale czekają na oficjalne info, które (ha ha!) jest jakiś czas po tym nieoficjalnym!
Mam nadzieję, że pomogłem :)

hitman

zgoda,masz racje ale od dluzszego czasu mowi sie i o duzych klopotach finansowyvh lksu i co uwazasz, ze szczegoly prezes Klubu LZS Narewka omawial z kibicami lksu ,czytaj np HokusPokus ?

moze na tym ostatnim przegranym meczu LZS Narewka:ŁKS 2:1

@zxcv4 - z ciekawości sam wszedłem na stronę ŁKSu a tam w artykule z 22 czerwca taki oto akapit:
Cytat:

\"Ostatnim i za razem najnowszym newsem dotyczącym utrzymania się ŁKS-u w III lidze a jednocześnie jej kształtem na przyszły sezon może być fakt, że najprawdopodobniej z III ligi podlasko-warmińsko-mazurskiej wycofa się także LZS Narewka. Jak do tej pory Gminny Klub z Narewki nie złożył wniosku o przyznanie licencji na III ligę w sezonie 2014/2015 a roszady w samej drużynie w ostatnich tygodniach mogą świadczyć tylko o tym, że w Narewce coś się dzieje. I nie mniej nie są to roszady do Klubu a z Klubu. W ostatnim czasie LZS Narewkę opuściło wielu podstawowych zawodników, a jak by tego było mało, w zeszłym tygodniu z prowadzenia LZS-u zrezygnował Robert Kądzior.\"

To tak do mojego poprzedniego wpisu mówiącego o \"nieoficjalnym info\"...

rzekłbym... haha porownaj daty ! ale to by było...dziecinne :)

hitman

zgada, masz racje
ale nie zmienia to faktu,ze cudem tylko na tzw ludzkiej krzywdzie sie utrzymali

Krzywdę to Ty swojej \"reputacji\" robisz swoimi wpisami...

no dobra, może ma ktoś pomysł aby nasz klub grał przynajmniej w I lidze? Każdy wie, że to kwestia kasy. Dlaczego więc nikt nie chce jej wyłożyć? Za bilety klub jej nie pozyska. W regionie jest sporo zamożnych firm. Dlaczego nikt nie chce inwestować w ten klub ?

Pozdrawiam

pytanie do biznesmenów,choć ponoć tu też ich paru było.
a tak nawiasem to ŁKS się utrzymał?po mojemu by się utrzymać,trzeba mieć siłę,a nasz klub dostał \"podstawkę\",nie musi się utrzymać,bo ktoś spada za niego.

zxcv4

W przeciwieństwie do Ciebie, nie wypowiadam się na tematy o których nie mam pojęcia :)

Łomża leży na Mazowszu !

HokusPokus jak urazilem twoje ego,przepraszam
skoro uwazasz,ze jest fajnie,jest dobrze to dalej tak trzymajcie a kasy jak nie ma tak nie bedzie,nikt powazny w takie cos nie wejdzie z kapitalem,ciekawe komu za roczek lks bedzie robil za podkladke? bo chyba nie myslisz,ze i za rok powtorzy sie cud

stara spiweka powraca : chlopaki nic sie nie stalo!

Nie uraziłeś mojego ego co najwyżej Tobie tylko mogło się zrobić wstyd :)

Nikt nie powiedział, że jest fajnie i dobrze. Ale zamiast psioczyć i pluć jadem na forum to robię coś w kierunku żeby było lepiej. W zasadzie na prawdę Łomżyniacy są strasznymi malkontentami- i to może dzięki wam nie jest dobrze, nawet w ŁKSie
noga się poślizgnęła chłopaki dali ciała w pierwszej rundzie i takie tego skutki, że ktoś musiał się wyłożyć żebyśmy zostali ot to żadna tajemnica.
W sumie, wszystkich krytyków i tych co wiedzą najlepiej można zaprosić na Walne Zebranie ŁKSu jakoś w Lipcu chyba będzie ?

PS: Chłopaki stało się...

Łomża leży na Mazowszu !

D. A czym wg Ciebie różnią się ludzie od kibiców ? Stadion jak każda inna arena sportowa winna być weekendowym, rodzinnym miejscem spotkań. Także towarzyskich. Piszesz pogardliwie, że ludzie stoją na stadionie w kolejce po kiełbaskę, lub robią sobie fotki. To co mają robić w przerwie meczu ? Wg mnie, \"prawdziwi kibice\" kombinują w tym czasie jak dobrać się do sektora gości. Śmiem przypuszczać, że wielu z nich mecz w ogóle nie interesuje ! Nie bierz tego do siebie, ale rytuały typu \"kosy\", \"zgody\", obrona szalików czy honor to terminy, które funkcjonują w głowach ludzi bardzo młodych. Mam nadzieję, że tak jak poradzono sobie z tym zjawiskiem na \"wyspach\" minie także ono u nas. Wezmę wtedy rodzinę na mecz.

Pozdrawiam

IDZIESZ NA SIATKOWKE Z CALA RODZINA,DZIECMI I NICZEGO SIE NIE OBAWIASZ,NIE MA TAM POLITYKI,WULGARNYCH PRZYSPIEWEK,AWANTUR PO PROSTU SWIETO SPORTU,WSPANIALY DOPING I ZABAWA a NA PILCE KOPANEJ ?
cos jednak w tym musi byc,pomyslcie chlopcy GDZIE lezy przyczyna,ze normalni ludzie unikaja stadionow?

Zapraszam na mecz w iście rodzinne i rozrywkowe towarzystwo kibicowskiego dopingu :):):)

https://www.youtube.com/watch?v=1a6vcXHaKWs

I tak w serdecznej i przyjacielskiej atmosferze trwa wyprawa rodzinna na mecz:):)

https://www.youtube.com/watch?v=PkRNejlidxk

nie jest zle,rosnie mlode pokolenie kibicow :

http://wiadomosci.onet.pl/rzeszow/porachunki-przemyskich-pseudokibicow-w-szkolnych-murach/ntngy

Porachunki przemyskich pseudokibiców w szkolnych murach

No i co z tego, możesz iść z rodziną na mecz gwarantuje Ci że nic się nie stanie
na stadionach nie ma polityki, PATRIOTYZM owszem ale nie polityka
a co dziecko usłyszy przekleństwo, nie no faktycznie pewnie wychowujecie dzieci w sterylnych warunkach... w TV gorsze rzeczy można usłyszeć i zobaczyć
najpierw to przeczytaj !

potem obejrzyj np to
https://www.youtube.com/watch?v=zT_9tcDBpzI&list=TLYetjVxytLCpNpw0Mz45tJuoJC4IDNnC-

tutaj posluchaj sobie dlaczego...
https://www.youtube.com/watch?v=ladyLPCdkfg

a potem delektuj się tym
https://www.youtube.com/watch?v=ThBmGdoX3lE

Maruda Ty to jesteś strasznym tchórzem, więc daj sobie spokój

Łomża leży na Mazowszu !

Wy za to jesteście bohaterscy, ale w kupie :):)

Podobnie jak wasi przeklęci bohaterowie w Drozdowie :):)

15 chłopa na 3 dzieci wrzucało do domu granaty.

Jacy idole tacy i ich następcy :)

Amen :)

Ahhh jeszcze jedno sobie przypomniałem :)

Aktem wielkiej odwagi z waszej strony, było wybicie szyby na przystanku MPK na Piłsudskiego zapewne :)

@maruda - słowem \"zapewne\" udowodniłeś, że stereotyp o kibolach żyje w każdym kto nie chodzi na mecze, tylko coś tam o nich usłyszał w TVNie.
Jak szkoda, to kibole... Żenada to społeczeństwo. Zero swojego mózgu, tylko TV i TV...

hitman

maruda, tchórzu weź Ty się lepiej nie wypowiadaj

WY to znaczy kto? Bo jeśli mówisz o kibicach to każdy rozgarnięty ma HONOR...
a dalej to już sobie opowiedz

O temacie AK się nie wypowiadaj dopóki nie odpowiesz na pytanie

Aktem naszej odwagi ? Powiedz mi kiedy to miało miejsce, sam z miłą chęcią bym walną w głowę osoba która niszczy przystanki, kosze na śmieci etc ?
I dlaczego powiedz odrazu mówisz że to kibice ?
wszędzie uogólniasz, wrzucasz wszystkich do jednego wora...

ciesze się, że Ty i Twoja rodzina jesteście tacy nieskazitelni,

brak Ci argumentów
szach mat dzi***

Łomża leży na Mazowszu !

a co wy z tym honorem tak wyskakujecie?w większości nie macie pojęcia co to słowo oznacza.co ma impreza sportowa wspólnego z udowadnianiem czy ktoś jest honorowy czy nie?waszym honorem jest \"oddanie\" wyzwiska sektorowi gości?zdobywanie jakiejś szmaty,lub obrona własnych barw?ludzie!rozmawiamy o sporcie,a nie o bitwie pod Grunwaldem!
Aviva ŁKS!!

\"Zapewne\", \"chyba\" oraz mielenie jednego przykładu do upartego. Polskie podziemie to banda morderców, złodziei i idiotów, ale Josef Goebbels jak widać jest Twoim guru : \"Kłam­stwo pow­tórzone ty­siąc ra­zy sta­je się prawdą.\".

Ciekawy jestem ile potrwa Twoja anonimowa kariera na tym forum :). Co raz bardziej tracisz czujność mistrzu trollingu ;).

z honorem, tak jak z patriotyzmem
każdy inaczej odczuwa każdy inaczej pojmuje ! Jednak wszystko w granicach tego słowa

Dla jednego honorem, będzie zemścić się za skrzywdzenie dziecka,
dla innego nie pozwolić na zbrojny atak na własny kraj
a dla trzeciego obrona barw klubowych ?
To kto ma mniejszy lub większy honor - bo wg mnie każdy ma taki sam
Pamiętaj, że człowiek bez wartości jest niepełny !

Uwież, że dla wielu to coś więcej niż bitwa pod Grunwaldem :)
przeczytaj sobie co wrzuciłem parę postów wyżej

Łomża leży na Mazowszu !

Taki macie honor jak i bohaterów do naśladowania przygłupy :)
Nawet nie rozumiesz tego o czym piszę honorowy tumanie :)

Dorośnij i zacznij rozrużniać bohaterstwo i odwagę od zwykłego bandyctwa.

Wyrób sobie dowód osobisty, skończ szkołę a w międzyczasie przyłóż się do historii:):)

Nie każdy palant chełpiący się honorem , honor ma jak widać słychać i czuć :):)

Bayo głąby , lecę bo mam ciekawsze zajęcia niż dyskusja z niedouczonymi baranami :):):)

A ty D.. o moją czujność bądź spokojny , wpadka mi nie grozi , szczególnie wtedy kiedy czytam wasze bzdury :):):)

maruda ty pizdo zasrana juz niedlugo nadejdzie twoj czas jestesmy co raz blizej....

Rutki Koksy !!!

Ty nieczłowieku to ryj w sedes:):)

Autor: kreatura90 porazka zyciowa

kibice od 7 bolesci a jak nogo mocniej tupniesz to ich nie ma w ***** byli gowno widzieli

Qasimodo , znaczy się :)

Chociaż i tak niuk nie wiem kim on był :):)

sherlock dno i wodorosty a ze w ***** byles gowno widziales to nas nie obchodzi to zostaw te informacje dla siebie baranie

Rutki Koksy !!!

Autor: kreatura90 kibicu od noszenia kurtek

Autor: kreatura90 pewnie tez racy nie umnie odpalic, na drugie u mnie masz Woźny i koniec dyskusji prostaku

sherlock sklej wary idioto i sie zajmij gra w szachy bo tylko to ci w zyciu zostalo

Rutki Koksy !!!

Woźny- kreatura90 powiec co umiesz cwaniaczku pewnie nawet nigdy nie byles na meczu pochwal sie kogo przekopales?

Jak do rozmowy wtrąca się sherlock lub maruda, to każdy temat zamienia się w syf. Przykry standard...

hitman

ciebie idoto przekopalem i moge jeszcze raz to zrobic wypi... z tego forum bo siejesz farmazony

Rutki Koksy !!!

Woźny- kreatura90 niedenerwuj sie tylko napisz prawde i bedzie git majonez po co odrazu chcesz mnie kopac nogi bys sobie polamal ,chodzic bys nie mogl na meczyki niedzielne i juz bys nie kopnol nikogo w zyciu ,a szkoda by bylo co nie ?tak i jeszcze jedno nie siej maku ....

ogarnij sie dziecko komputera i nie mam zamiaru z wiesniakiem tu dyskutowac

Rutki Koksy !!!

Woźny- kreatura90 no no wiesniaku hmmmmm ciezkie slowa ,ale niech ci bedzie ze ty z wioski a ja miasta ,bierz sie w garsc i do boju w niedziele przyjde na meczyk to buty wypolerujesz od czegos musisz zaczac zeby byc prawdziwym kibicem ,a nie jak do tej pory tylko katany koleszkow nosisz czymaj sie

to trzymaj sie i idz w niedziele na mecz swojej druzyny jak ona tam??? wicher nowogród??? to tylko oni chyba w niedziele graja a ty barnie kibicujesz z trabka w gebie

Rutki Koksy !!!

ja na mecze ChelseaLondyn smigam jak bys chcial juz tak wiedziec chlopcze niedzielny

.

masz jakieś rozdwojenie jaźni ?
W jednym temacie piszesz tak jakby los ŁKSu nie był Ci obojętny a tu stawiasz kropkę żeby odgrzebać temat w którym połowa to jakieś farmazony i pierdoły największych troli

MARUDA TO TCHÓRZ :)

Łomża leży na Mazowszu !

kazdy temat lksu jest wazny, ile glosow,tyle opinii,
czym wiecej sie sprawe naglosnia,tym lepiej,

KTO JEST ZAINTERESOWANY LOSAMI LKSu?

Ty ? byles na walnym? taki obronca i \" dzialacz\" oprawy ?
na uprawnionych do glosowania czlonkow,ktorzy oplacili roczna skladke w wysokisci 120 pln ,z uprawnionych z 70 bylo TYLKO 22 !

-----------------------

PS: sorry tez zaniedbalem i nie place,120pln to nie majatek,
kilka lat mnie tu nie bylo,
jutro idzie przelew,
moze sie zalapie na nastepne walne?

ILU MLODYCH LBOW Z TA TWOJA OPRAWA PLACI SKLADKI CZLONKOWSKIE?

120 zl ROCZNIE TO NIE MAJATEK DLA PRAWDZIWEGO KIBICA Z OPRAWA ?

PLAC! I POZNIEJ WYMAGAJ !

pomnoz 120 zl razy \" X \" = ?

-----------------

srednia wieku LUDZI NAPRAWDE ZAINTERESOWANYMI LOSAMI KLUBU, TO ok.65 lat! hahaha

a matoly z \" oprawa \" tylko zniechecaja normalnych ludzi z rodzinami do chodzenia na mecze !

Chcesz to dam Ci do wypełnienia kartę członkowską klubu

Łomża leży na Mazowszu !

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org