Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sala weselna Pasjonata |
Prosilabym o opinie na temat wesel. Cenowo wyglada dobrze, wiec zastanawiam sie jak to wyglada od wewnatrz h0jowe forum
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sala weselna Pasjonata |
ta w Nowogrodzie?
|
|
Polecam, jestem zadowolony ze swojego wesela na tej sali
|
|
Powiem tak, na początku jak zamawiasz salę sporo wcześniej jest wszystko ok, cena super w stosunku do tego co oferują a tydzień przed weselem jak już właściciel wie, że nie pójdziesz do konkurencji wymyśla dodatkowe opłaty, a nawet tak prozaiczne rzeczy karze kupić we własnym zakresie jak np. kubeczki czy kieliszki plastikowe, znajomym jak w trakcie wesela ich zabrakło to kazał o pierwszej w nocy po nie jechać i dokupić
|
|
No no to tak to się nie robi.drogie szefostwo. Miejsce ładne byłam tam raz na weselu.
|
|
Jakieś bajki rozalka wymyśla...
|
|
miałam tam swoje wesel jak na innych imprezach bylam i było ok. odkąd syn przejął tę salę to jest dobrze, jedzenie mają smaczne, podawane na czas, obsługa też ok.
|
|
Miałam tam swoje wesele, co prawda już kilka lat temu, ale było super. Nie miałam żadnych zastrzeżeń. Znajomi jakiś czas później też tam zrobili wesele (tak im się sala spodobała, jak byli na naszym) i też było w porządku. Także polecam. Ja nie miałam żadnych przebojów typu dokupowanie czegokolwiek, wszystko co miało być, to było, jedzenia dużo, smaczne. Sala i otoczenie ok.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |