Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DVD w Łomży - wypożyczalnia & internet |
robimy ranking wypożyczalni dvd.... czy ma rację bytu internetowa wypożyczalnia - dowóz do klienta .... a może to juz przeżytek .... ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DVD w Łomży - wypożyczalnia & internet |
wydaje mi się, że to dobry pomysł. Oczywiście pod warunkiem, że na stronie będą okładki filmu, pełen opis z drugiej strony obwoluty. No i ten dowóz nie będzie przewyższał ceny samego filmu.
|
|
Myślę że tak o ile cena by była rozsądna przecież bardzo dużo ludzi korzysta z tego przy zakupie pizzy więc myślę że to by działało mniej więcej proporcjonalnie, wystarczy zorientować się w firmach z pizzą i już by była konkretna orientacja. Poza tym spróbować można to nie boli!!! i nie duży problem.
|
|
Pozatym jeżeli na stronie internetowej by była lista tytułów itp to było by to b. pozytywne bo w razie zainteresowania móżna zadzwonić i spytać czy aktualnie jest to dostępne i wtedy nikt by się w ciemno nie wybierał do wypozyczalni. pomysł dobry.
|
|
Co to znaczy rozsądna cena? korzystam z wyp. na WP, tam za dvd płatę 7 zł. cena przystępna... choć brak promocji.... ;) myślę że 12 zł. z dwozem do domu było by ok.
|
|
oczywiście "płacę" ... ups ;)
|
|
"myślę że 12 zł. z dwozem do domu było by ok." Jak dla mnie taka cena jest trochę jednak za wysoka. Za te pieniądzę mogę sobie wypożyczyć dwa filmy w normalnej wypożyczali...
|
|
6 i gitara gra z dowozem
|
|
cenę i tak zweryfikuje klient. To juz problem firmy.
|
|
Witam Ja już nad tym pomysłem myślałem, Nie problem zrobić taką stronę i obsługę magazynową filmów. Dowóz też (gość na skuterze :)) ) cena to jakieś 10 - 12 zł. Problem co ze zwrotem filmu, Bo koszt powrotu kuriera to trochę ciężka sprawa (chyba że za odbiór z domu pobierana byłaby opłata jakieś 5 zł) Jakieś propozycje ?? MAXX LUBECKI Do boju , do pracy , za kasą , dla kasy :))
|
|
Większość firm tego typu, odbiera płytki za free, a jak ktoś przyniesie sam może być premiowany. Grunt to motywacja ;) Czego jeszcze brakuje w Łomżyńskich wypożyczalniach? - większej oferty filmów... - fachowej obsługi ... ( chociaż na Holiday nie narzekam ) ...... Vitula
|
|
wypożyczanie filmów przez internet to przeżytek :p , już funkcjonują takie wypożyczalnie , że film oglądasz przez internet ;)
|
|
Jezeli chodzi o wypozyczanie przez internet to chyba by nie wypalilo. Rozmawialem o tym z wlascicielem na Dmowskiego i stwierdzil ze rynek lomzynski jest za biedny a dodatkowy koszt dowozu to ok 7 zl to jest nawet wiecej niz koszt wypozyczenia filmu. Zreszta jak potrzeba zawsze moge tam zadzwoic i film dostarcza mi do domu Taxi...jak bede mial taka potrzebe. Zreszta ja korzystam tylko z Dmowskiego czasem z Kaznskiej a do Holiday'u nie bede chodzil bo nie bede dorabial gostka z Bialegostoku tym bardziej ze maja tam gorszy wybor , mniej plyt i sa drodzy a przede wszystkim u nich to tylko komercja i sieczka. Nie ma u nich np kina europejskiego ani takich dystrybutorow jak Gutek czy Kino Swiat. Wciskaja tam tylko kity. Niech sledzie siedza w swojej wsi i fascynuja sie swoja Jaga i wam to radze. Marek
|
|
A ja tam wypożyczam w wypożyczalni w Stokrotce i w Grand Markecie. Właściciel też zastanawiał się nad dowozem, ale stwierdził że będzie wychodziło za drogo choć filmy ma tylko po 5 zeta. I w każdą sobotę można wypożyczyć na dwie doby. http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786
|
|
Dmowskiego stara dobra wypożyczalnia, ale ciekawie sie zapowiada nowa wypożyczalnia DVD przy Lider Price tam w tym ciągu sklepów. Dopiero początek a już sporo dobrych filmów, polecam. A co do internetowej to nie wypaliłoby, po pierwsze za drogo, a po drugie ciezko podejsc kawałek? michał
|
|
Witam . Czy w Łomży jest jakaś wypożyczalnia filmów DVD 3d ? Jeśli tak to gdzie i w jakich dniach i godzinach jest otwarta. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |