Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
działki |
Witam, orientuje się ktoś, jaki jest koszt wynajęcia działki? Chodzi mi np o taką w ogródkach działkowych przy szosie do mężenina itp. Onufry Zagłoba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: działki |
??? Onufry Zagłoba
|
|
? wynajęcia??
|
|
moze mu chodzi o 2m2 na przykoszarowej?
|
|
Jak mamy rozumieć wynajecie działki?!? na impreze chcesz wynająć? na 24h? na wakacje? czy jak?
|
|
1500 pln za dobę i idealny porządek na koniec:)
|
|
moze nie ma gdzie bzyknac panny i na godziny chce?
|
|
150 pln za godzinę :):)
|
|
zalezy czy zamierzasz tam pracowac czy odpoczywac
|
|
wynająć na dłużej, rok moze dwa, czy to się kupuje działkę czy jak? Onufry Zagłoba
|
|
a jak ty sobie to wyobrazasz,ze ktos odda ci na dwa lata zagospodarowana dzialke a ty doprowadzisz ja do zachwaszczenia,nie bedziesz prowadzil wlasciwych w czasie zabiegow pielegnacyjnych,chociazby drzewka czy krzewy zmarnieja?
|
|
dlatego pytam! nie wiem czy to się wynajmuje od miasta czy wykupuje na własność. I właśnie w związku z moimi wątpliwościami zwracam się do kogoś, kto ma coś konkretnego do powiedzenia w tym temacie Onufry Zagłoba
|
|
Z tego co wiem, to możesz odkupić działkę (czy raczej prawo użytkowania działki) od innej osoby prywatnej. Koszt to chyba ok. kilku tys zł. Zależy co na tej działce jest, jak jest zagospodarowana, czy jest domek drewniany czy murowany itp. Najlepiej chyba byłoby Ci wywiesić ogłoszenie, że chcesz odkupić działkę na tablicy ogłoszeń przy wejściu na działki.
|
|
z domkiem 25tysia bez domku 16 tysia jak jestes zainyeresowany daj namiary(od2 do 3 ary)
|
|
jak by cos to w balikach 6 dzialek od 25 do 60 tys z dojscem do pisy
|
|
miedzy zawadami a trasa na sniadowo 1h58a dojazd od konazyc 95 tys (rolno-rolne z szkolo)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |