Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opowiadamy kawały ;) |
Jasiu ma bardzo krzywe nogi. Pewnego dnia w szkole: - Jasiu, od małego masz takie krzywe nogi? - pyta Jasia nauczycielka. - Nie proszę pani, od kolan. ------------------ najlepszy sprzęt kosmetyczny na rynku
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opowiadamy kawały ;) |
Frajer(ka).
|
|
Re: Opowiadamy kawały ;) |
Na CB koło Katowic, w nocy, cisza, wszyscy zasypiaja i nagle gosciu wyjeżdza z takim kawałem Idzie dziecko 7 letnie z ojcem a przed nimi idzie dwóch policjantów z psem. Nagle chłopiec podchodzi do pieska i zagląda mu pod brzuch. Policjant zdziwiony pyta: - Co się tak przyglądasz temu pieskowi? - A bo tatuś powiedział, że idzie piesek z dwoma chu****. K- Krzychu J- Jacek J- Krzychu?? Jak się robi bliźniaczki?? K- (chwila milczenia) no nie wiem... J- przez kalkę, a teraz mi powiedz jak się robi trojaczki?? K- też nie wiem...dawaj odpowiedź J- przez 2 kalki...a teraz mi powiedz jak się robi czworaczki K- skoro tam były kalki to tutaj przez 3 kalki J- a właśnie że nie K- to jak w końcu? J- przez guzik z 4 dziurkami J- A Krzychu może teraz zgadniesz...jak się robi potworki?? K- ale masz głupie pytania...no nie wiem dawaj odpowiedź J- Zapytaj ojca i matki Policjant zatrzymuje w krzakach srającego mężczyznę i mówi: - Proszę pana tu nie wolno srać, płaci pan karę w kwocie 5 zł - Ale ja mam tylko 10zł - To niech pan idzie rozmienić Chłop wychodzi z krzaków i krzyczy: - Eee, Zdzisiek choć się wysrać ja stawiam! - Uwaga, mobile po Nasielsku kręci się gospodarstwo! - Kolego kto jest? - Dwa koguty na dachu i dwie świnie w środku Na drodze kierowca tira zajeżdża drogę drugiemu kierowcy tegoż pojazdu po chwili w radiu słychać - Ty, w tirze z Łodzi *tutaj nr rejestracyjny*, weź se zjedź tutaj, idź do Tesco na dział warzywny, połóż głowę na wagę i wciśnij przycisk BURAK
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |