Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Transport Modlin |
Szukam transportu z Lotniska Modlin do Lomzy w dniu 08.08.2014 laduje po 22.00 3 osoby czy znajde kogos z normalna cena? jesli tak prosze o kontakt na krajan32@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Transport Modlin |
wsiadasz do TAXI jedziesz "na licznik" i masz normalna cene
|
|
a jaka wg ciebie jest normalna cena ?
|
|
3 osoby po 30 funa i taxi leci,a jak nie masz prawko samochod wez z wypozyczalni sredniej klasy 100 doba podstawi ci pod modlin odwieziesz go po drodze i latasz dalej
|
|
Żak Cię zawiezie!!!
|
|
http://zakexpress.com.pl/wp-content/uploads/2014/06/107141.pdf Wcześniej był jeszcze 23:30 ja nim jechałem z Modlina ,ale chyba zlikwidowali bo mało osób było tak późno spróbuj , może zadzwoń i spytaj poczekają bo to małe lotnisko i odprawa po przylocie trwa bardzo szybko tym bardziej ,że o tej godzinie to pewnie jeden z ostatnich przylotów. Miałem bilet zarezerwowany i z Modlina ze mną o tej porze były już może ze 3 osoby. Pozdrawiam
|
|
60 zł za osobę to nie majątek więc myślę ,że warto jak nie to transport do wawy i autobus.
|
|
Napisz na biznesgam@gmail.com Ile dacie razem z transport to może kogoś Ci znajdę jak się będzie opłacało po 3 osoby już warto jechać.
|
|
po 3 osoby warto jechac hahaahah i dolicz u kazdego po torbie po 32 kilo i podreczny 10 kg to jak bys wiozl 6 osob wanem musisz podjechac
|
|
Napisz na priv kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |