Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS - DUMA MIASTA ???? |
Założyłem na forum watęk "tym "panom dziękujemy111" Treść postu powstała pod wpływem emocji. Myślę że wiecej jest panów którym powinno się podziękować, albo chociaż poprosić o wyjaśnienia. "Chcemy naszych pieniędzy – dodawali piłkarze zwracając się do prezesa Józefa Kosiorka z pytaniem czy obiecane im pieniądze będą wypłacone. Po krótkiej wymianie zdań, w której prezes Kosiorek podkreślał, że na klub wydał już ponad pół miliona złotych padły słowa, że piłkarze „są najemnikami i jak im się to nie nie podoba wypie...ć”. Po cztym Józef Kosiorek wyszedł z klubu..." cytat z http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=8221 Z pewnaścia Pan Kosiorek wiele zrobił dla klubu. Ale czy styl tutaj zaprezentowany można zaakceptować ? Czy jeśli sztandarowy "biznesmen" łomżyński reprezentuje taki poziom, to w ogóle można mówić o jakiejkolwiek przyszłości klubu powyżej poziomu "buraczanego"? Czy jedyna motywacją do gry ma być kasa? Jeśli tak to jaki jest sens organizowania rozgrywek. Od razu zorganizować przetarg na miejsce i po co ten cały cyrk? A w tej totalnej manipulacji jakie jest miejsce dla kibiców? - dla piłkarzy? -dla dumy miasta? Jeszcze raz pytam: co jest grane? (........)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS - DUMA MIASTA ???? |
zejdź z Kosiorka. zrób tyle co on i wtedy możesz zagłebiać się w poczynania prezesa. dla mnie sprawa jest prosta. kosiorek władował potężny chajs i teraz ktoś ma pretensje do niego o to... czemu nie władował jeszcze wiecej... paranoja kosiorek też człowiek. nerwy poniosły i tyle. chore się to wszystko robi mam nadzieje, że taki ludziom jak BABIEL czy POTERAJ starczy sił, zapału i cierpliwości żeby to wszystko ogarnąć. ja w nich wierzę
|
|
jacek16 ale duma to chyba w rosji jest , czy nie ??
|
|
No niestety tu się Kosiorek nie popisał. Każdy kto zna tego Pana wie,że to nerwus i narwaniec, ale całym sercem i finansami stoi za ŁKSem. Każdego czasami ponosi!!. Wyobraź sobie jak musi być fajnie w jego firmie, kiedy jest delikatnie mówiąc zły :( Miejmy nadzieję, że wszyscy ochłoną a nowy zarząd i miasto będą współpracować a nie pouczać się nawzajem.
|
|
1.Tytuł watku jest swobodnym cytatem z postów, które na forum się pojawiały. 2.Na nikogo nie włażę, doceniam co zrobił. Nie oceniam, postawy Pana Kosiorka, stawiam pytania w kontekście opisanej sytuacji. 3.Żródło wątpliwości? - obserwacja klubu Warmia Grajewo, który otarł sie swojego czasu o awans do II ligi. Laury dla przezesa itd, itp. Tam główny sponsor zresztą też z Łomży pokazał wyjatkową "klasę" . Efekt i dalszy rozwój sytuacji znany kibicom. 4.Czy w takim kontekście możliwe jest funkcjonowanie w łomżyńskiem jakiejkolwiek organizacji sportowej, kulturalnej, oświatowej - ba nawet gospodarczej o przyzwoitym poziomie. pytania można mnożyć. (........)
|
|
Wszystkim nerwy poniosły :)
|
|
Ostatnie dni były bardzo nerwowe w całej Łomży a w szczególności w ŁKS-ie. Prezes Kosiorek zrobił bardzo wiele dla klubu i to niepodlega żadnej dyskusji.I wogóle się człowiekowi nie dziwię że go poniosło.Z tego co piłkarze mówili to wypłaty były wypłacane na czas i w całości.Zostały tylko te premie za awans.I piłkarze zamiast podtrzymywać prezesa na duchu to go dołowali w takim momencie.Czy naprawde umrą z głodu jak tej kasy nie dostaną teraz (napewno nie).W takiej chwili to przychodzi się do prezes i się mówi -Chłopie ratuj tą drugą ligę w Łomży my jeszcze troche poczekamy.A nie wypalają żeby dawał kasę.Już zapomnieli co po niektóży jak i wypłat w innych klubach nie mogli się doczekać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |