Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zawód agent celny |
Jakie opinie na temat tego kierunku? Ktoś może kończył w Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zawód agent celny |
Kierunek ciekawy, ale byle nie w Żaku.
|
|
Ja ukonczylem w Łomży na Poznańskiej przy stacji CPN kiedyś była taka "szkoła" dokładnie nazywalo się to studium prawa i administracji celnej. Nie pracuje w tym zawodzie i w Łomży będzie bardzo ciężko o taka prace.
|
|
w Żaku jest? czemu tam nie?
|
|
Bo Żak jest "szkołą" tylko z nazwy. Dlatego.
|
|
Autor: Rondo (---.elomza.pl) Data: 17-06-14 23:12 Bo Żak jest "szkołą" tylko z nazwy i nie dla glabow + to jest lato
|
|
rondo nie ******* glupot czy zak czy owak ma chlopak ambicje .znajdzie .z zlodzieja dyrektora nie znajdziesz i nie zachwalaj glupoty kieruj ludzi z glowa i nie strasz
|
|
ten debil lomzyk/JankesJo (---.skybroadband.com) zmienil nick na ! sherlock (---.skybroadband.com) siedzi gostek w uk na zasilku socialnym a tu wypisuje z nudow w kazdym temacie glupoty!w kazdy temat wcina sie jak jego brudna koszula w dope,nie majac nic do powiedzenia w temacie,wez sie chlopie za jakas uczciwa prace i przestan pisac glupoty
|
|
O takim kierunku jeszcze nie słyszałam, lecz myślę, że jest on spokrewniony z bezpieczeństwem wewnętrznym i międzynarodowym.
|
|
ja tam skończyłem żaka i pracuję w agencji... z tego co wiem, to zmieniły się przepisy i teraz nie zdaje się egzaminu państwowego, ale mi pomołga ta szkoła
|
|
zxcv4 idioto wszyscy ci tu pluja w twarz a ty mowisz,ze deszcz pada,opanuj sie chlopie,wzywasz do zaniechania obrazania innych a sam jadem plujesz na innych,zachowujesz sie dupku jak dzieciak w piaskownicy,tobie wolno kogos opluc a jak ktos ciebie,to wolasz na skarge mamusie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |