Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kosmetyka |
Pasjonuje Cię KOSMETYKA? Nie możesz znaleźć pracy w swoim zawodzie i chcesz go zmienić? Chcesz mieć zawód, który możesz potraktować jako dodatkowe źródło dochodu? Najlepsza oferta dla osób z minimum średnim wykształceniem Zapraszamy do ŻAKa na kierunek: TECHNIK USŁUG KOSMETYCZNYCH O przyjęcie do Szkoły mogą ubiegać się osoby,które ukończyły przynajmniej szkołę średnią Rekrutacja odbywa się bez egzaminów wstępnych O przyjęciu decyduje kolejność zgłoszeń Zapisz się dziś na www.zak.edu.pl/formularz lub przyjdź osobiście do Sekretariatu: al. Legionów 40 przy CH4plus
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kosmetyka |
To jest oczywiste. Ponieważ chcę przedłużyć swoją młodość. I naprawdę chcę, aby moje życie było wypełnione najlepszymi, najprzyjemniejszymi uczuciami pod tym względem. W tej chwili bardzo podoba mi się odbicie, które widzę w lustrze. A to wszystko dzięki temu, że udało mi się wybrać najlepszych dystrybutorów https://hej.mielec.pl/pl/651_artykuly-sponsorowane/79220_ranking-dystrybutorow-kosmetykow-koreanskich-dla-polskich-przedsiebiorcow-niezawo.html , z którym współpraca nie przestaje mnie uszczęśliwiać. Zawsze mam do dyspozycji najkorzystniejsze warunki i najlepsze produkty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |