Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Witam! |
Witam. Co sądzicie o takiej produkcji? interesuje mnie tutaj nie produkcja bo o tej nawet wiem sporo już ale strona Rynkowa czyli czy to jest ciężki rynek i jakie są ceny za wyroby może ktoś wie coś na ten temat? produkty to głównie opakowanie dla przemysłu i transportu oczywiście z tektury, wymiary różne na zamówienie , produkcja miała by się znajdować na wsi wpadłem na pomysł że przy wymaganiach rynkowych owoce muszą być pakowane w specjalne skrzynie tekturowe wiec myśle że zbyt był by na miejscu co do takich skrzyneczek tekturowych nadruki tez by były możliwe no i oczywiście takie pudełka ozdobne też by wchodziły w gre :) jak macie więcej pomysłów co do tej branży prosze pisać
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Witam! |
ciekawy pomysl z tymi opakowaniami tekturowymi,rynek nie ciezki,tektura raczej duzo nie wazy,poszez swoja oferte o tekturowe trumny i jak to ma byc na wsi,to koniecznie pudelka do pakowania gnoju,ludzie teraz stawiaja na ekologie to towar pojdzie ci jak cieple buleczki, dobra rada:skontaktuj sie z lomzyk/JankesJo (---.skybroadband.com) on tam tak jak ty w angli siedzi to ci doradzi haha no chyba,ze ziol sie napaliles i piszesz sam ze soba?
|
|
Masakra ...
|
|
czyli nikt nic nie wie...
|
|
mozesz jeszcze produkowac takie ciut wieksze kartony,formatu M1 dla bezdomnych lumpow,zbyt bedzie bo lomzyk/JankesJo piasl,ze wraca do lomzy
|
|
Moim zdaniem to jest bardzo dobry biznes bo w przeciwieństwie do innych produktów pudełka kartonowe mogą być sprzedawane niemal dla wszystkich branż, więc poyencjalny rynek jest ogromny i nigdy nie będzie w 100% zagospodarwany tak żeby nie zmieściła się jeszcze jedna firma, a i lokalizacja nie ma większego znaczenia bo to nie fryzjer gdzie trzeba po usługę przyjść osobiście.
|
|
i tak musisz jezdzic do firm i skladac im oferty!!! a poreszta moja lokalizacja jest na wsi wiec tam potrzeba pudelek tekturowych na owoce bo takie sa wymagania np do Rosji!!
|
|
koniecznie otwieraj i powodzenia
|
|
ktos jeszcze ma cos do dodania?
|
|
przeloguj sie na JankesJo
|
|
Masz łeb do biznesu
|
|
Nie przejmuj się głupimi komentarzami. Pewnie piszą je tacy, co sami nie bardzo potrafią coś zrobić. Kartonowe opakowania też się przydają w sprzedaży wysyłkowej - a ten rynek też jest raczej duży, z progresem.
|
|
Nie przejmuje sie niech pogada do rynny będzie większe echo:d
|
|
o qrwa, ten debil lomzyk/JankesJo (---.skybroadband.com) zmienil nick na ! sherlock (---.skybroadband.com) ------------------ napisal teraz w forum Polityka: Re temat : Skończ Panie Prezydencie, WSTYDU OSZCZĘDŹ! Autor: sherlock (---.skybroadband.com) Data: 16-06-14 21:50 Mam 2 chłopców i z nimi sprawa jest prosta , mają pisiorki , ale co mają dziewczynki ? Jak Wy nazywacie to coś na użytek Waszych dzieci ! Zaprzyjaźniona mama Julii , uczy Julię , że dziewczynki mają cipki , mała wola sipki , ale u mnie ta wersja odpada , gdyby moja mama to usłyszała , byłby ze mną koniec. Mam też dwie niezamężne starsze siostry i one też na pewno czegoś takiego nie przełkną. ------------------- chlopie co ty bierzesz,ze tak ci w dekiel wali?
|
|
progres to u niego wystepuje w kierunku debilizmu,rozwija sie chlopak
|
|
Pomysł fajny - jak Ci napisali ludzie, zacznij jeździć po firmach produkujących np. owoce i zrób wywiad czego potrzebują, jak sobie wyobrażają opakowania im potrzebne, ile potrzebują, itd. Może nawet pojawią się od razu zamówienia. Nasz region może przynajmniej na tu i teraz zabłysnąć produkcją rolną - ważne są ładne opakowania, ekologiczne, fajne znaki graficzne, logosy. Ekologiczne jedzenie w ekoopakowaniu to może być świetny produkt w większych miastach.
|
|
no to nikt nie wie jak z rynkiem jest i konkurencją?? tu kolega wyżej powiedzial Nasz region może przynajmniej na tu i teraz zabłysnąć produkcją rolną - ważne są ładne opakowania, ekologiczne, fajne znaki graficzne, logosy. ktos jeszcze ma cos do dodania?
|
|
zxcv4 idioto wszyscy ci tu pluja w twarz a ty mowisz,ze deszcz pada,opanuj sie chlopie,wzywasz do zaniechania obrazania innych a sam jadem plujesz na innych,zachowujesz sie dupku jak dzieciak w piaskownicy,tobie wolno kogos opluc a jak ktos ciebie,to wolasz na skarge mamusie
|
|
siedzi gostek w uk na zasilku socialnym a tu wypisuje z nudow w kazdym temacie glupoty!w kazdy temat wcina sie jak jego brudna koszula w dope,nie majac nic do powiedzenia w temacie,wez sie chlopie za jakas uczciwa prace i przestan pisac glupoty PS:ten tekst o "kartonowym"interesie to nie jego autorstwa,przekopiowal z netu,czgo to on tu juz nie robil i jakiego biznesu nie otwieral,jakim to kapitalem dysponuje i jakie ma pomysly na zycie - wystarczy zajrzec do archiwum tego forum,przesledzic zakladane przez niego tematy i kazdy zainteresowany dowie sie co to za idiota!
|
|
tematy zakladane przez : Autor: lomzyk (---.skybroadband.com) Autor: JankesJO (---.skybroadband.com) Autor: sherlock (---.skybroadband.com)
|
|
?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |