Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Autyzm |
Witam! mam pytanie do rodziców którzy mają dzieci z zaburzeniami ze spektrum. Gdzie w Łomży są najbardziej zaangażowani terapeuci na NFZ? I z jakich form pomocy na NFZ w Łomży można korzystać. Interesuje mnie zdobyta wiedza tych rodziców podczas wyszukiwania pomocy dla swoich pociech.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Autyzm |
Można przejść się do Niepublicznego Przedszkola NUTKA, na Ul. Sybiraków. profesjonalna pomoc: integracja sensoryczna, logopeda, dietetyk. jest to projekt Fundacji dr Otis.
|
|
te zajęcia na Sybiraków są płatne?
|
|
Za to dla ciebie Jankes na pewno przydałyby się zajęcia na parterze łomżyńskiego szpitala
|
|
Autor: JankesJo nie udzielaj sie glupio,temat dotyczy autyzmu a nie DEBILIZMU jak w twoim przypadku
|
|
Tymoteusz a jakie dziecko ma cechy? Ile ma lat?
|
|
Polecam do przeczytania to opracowanie, może się przyda: http://www.autyzmpomoc.org/2012-02-05-19-19-36/chelatacja.html
|
|
Dziecko ma trudności w kontaktach z rówieśnikami, zachowania nieodpowiednie do sytuacji,ograniczony kontakt wzrokowy, chęć przebywania na uboczu. Głównie ma zaburzenia w sferach społecznych i ruchowych(nie umie skakać na trampolinie)ma 4 lata. Mamy potwierdzenie z KTA. Głównie chodzi mi o zajęcia na NFZ jakie zasiłki się należą i tego typu rzeczy. Obecnie pracuje ale rozważam odejście z pracy celem zajmowania się dzieckiem żeby wozic go na różne terapie.
|
|
Do Tymoteusza i innych zainteresowanych osób. Prowadzimy bezpłatne zajęcia terapeutyczne w ramach działalności Fundacji DR OTIS i Przedszkola Niepublicznego Nutka na ul. Sybiraków. Jeśli jesteś zainteresowany to proszę o kontakt na email: fundacja.drotis@gmail.com tel 606741343 Pozdrawiam Robert www.dr-otis.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |