poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Autyzm

Witam! mam pytanie do rodziców którzy mają dzieci z zaburzeniami ze spektrum. Gdzie w Łomży są najbardziej zaangażowani terapeuci na NFZ? I z jakich form pomocy na NFZ w Łomży można korzystać. Interesuje mnie zdobyta wiedza tych rodziców podczas wyszukiwania pomocy dla swoich pociech.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Autyzm

Można przejść się do Niepublicznego Przedszkola NUTKA, na Ul. Sybiraków. profesjonalna pomoc: integracja sensoryczna, logopeda, dietetyk. jest to projekt Fundacji dr Otis.

te zajęcia na Sybiraków są płatne?

Za to dla ciebie Jankes na pewno przydałyby się zajęcia na parterze łomżyńskiego szpitala

Autor: JankesJo nie udzielaj sie glupio,temat dotyczy autyzmu a nie DEBILIZMU jak w twoim przypadku

Tymoteusz a jakie dziecko ma cechy? Ile ma lat?

Polecam do przeczytania to opracowanie, może się przyda:
http://www.autyzmpomoc.org/2012-02-05-19-19-36/chelatacja.html

Dziecko ma trudności w kontaktach z rówieśnikami, zachowania nieodpowiednie do sytuacji,ograniczony kontakt wzrokowy, chęć przebywania na uboczu. Głównie ma zaburzenia w sferach społecznych i ruchowych(nie umie skakać na trampolinie)ma 4 lata. Mamy potwierdzenie z KTA. Głównie chodzi mi o zajęcia na NFZ jakie zasiłki się należą i tego typu rzeczy. Obecnie pracuje ale rozważam odejście z pracy celem zajmowania się dzieckiem żeby wozic go na różne terapie.

Do Tymoteusza i innych zainteresowanych osób.
Prowadzimy bezpłatne zajęcia terapeutyczne w ramach działalności Fundacji DR OTIS i Przedszkola Niepublicznego Nutka na ul. Sybiraków.
Jeśli jesteś zainteresowany to proszę o kontakt na email: fundacja.drotis@gmail.com tel 606741343
Pozdrawiam
Robert

www.dr-otis.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org