Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
do.....łomzyk |
Chlopie,jak jesteś glupi pokazujesz tu na forum.Widać,ze nie masz nic mądrego do napisania.Zakladane przez Ciebie tematy same mówią za siebie.Prawdopodobnie potrzebujesz pomocy psychiatry.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: do.....łomzyk |
chlopa to sobie na wsi poszukaj zobacz co ty madrego tu wnioslas na te forum poza swoja glupota
|
|
tancz mala tancz zyciem sie baw
|
|
luna nie dyskutuj z idiotą
|
|
dlaczego_nie poszukaj w domu a potem wyjdz na podworko
|
|
łomzyk czas zmienić tabletki bo te które zażywasz przestały działać.
|
|
moze dilera :))
|
|
on musi byc z białegostoku a ściślej spod
|
|
Raczej okresie niemowlęcym kołysali go w betoniarce i tak mu pozostało. Albo zamiast głąba siedział w kapuście. Ferie zimowe w tym roku spędził na nartach w szpitalu w Choroszczy,szusując po tamtejszych korytarzach pełnych drzwi bez klamek.
|
|
to koleżka po czasie liże ci pkę po qtasie ;DDD
|
|
|
gosciu siedzi w UK nie widzicie po jego necie, nudzi mu sie na na obczyznie, na beneficie tam zapewne siedzi i dlatego nadmiar wolnego czasu...
|
|
Uwazam ze nie nalezy zwracac uwagi na tematy lomzyka wtedy zginie w sposob naturalny.Stop klupim tematom.Rozmawiajmy powaznie i z kultura.Pozdrawiam.
|
|
|
duzo tu analfabetuw jest
|
|
No taki troche edvard:-) jak ktos juz pisal najlepiej nie zwracac uwagi, szkoda zachodu
|
|
ta szkoda czasu na durni
|
|
edward w jedwabnem dzis obornik wyzuca nie ma czasu na was wiosna przeciez przyszla a jutro bedzie marzane topil
|
|
lomzyk biceps cwiczy na plazing
|
|
bedzie mamuski bajezyl jak co roku a ich meny beda pracowac w pocie czola
|
|
lece sie troche poprzypinam i za 2 h bede
|
|
JankesJo
|
|
Autor: luna (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 04-04-14 15:34 Chlopie,jak jesteś glupi pokazujesz tu na forum.Widać,ze nie masz nic mądrego do napisania.Zakladane przez Ciebie tematy same mówią za siebie.Prawdopodobnie potrzebujesz pomocy psychiatry. -------------------- Autor: lomzyk (---.skybroadband.com) zmienil tylko nick na Autor: JankesJo (---.skybroadband.com) i dalej glupoty wypisuje
|
|
zycie ! siedzi kolo na benefitach w UK i ma nadmiar wolnego czasu, anglia jest sqrwialym krajem tam kompletnie nie ma co robic jesli sie nie ma zajecia, szaro buro pogoda zryta wszedzie skosniaki bambucza albo babaje , bylem kilka lat i nie wytrzymalem , gdybym mial tam kogos bliskiego to zapewne bym tam zyl dalej, we dwojke inaczej a ten cymbal siedzi tam pewnie sam jak palec i zbzikowal albo jest smarkiem i siedzi tam z rodzicami i biora na niego zasilek bo udowodnili , ze to zryciak. tyle...
|
|
o qzwa, ten debil lomzyk/JankesJo (---.skybroadband.com) zmienil nick na ! sherlock (---.skybroadband.com) ------------------ napisal teraz w forum Polityka: Re temat : Skończ Panie Prezydencie, WSTYDU OSZCZĘDŹ! Autor: sherlock (---.skybroadband.com) Data: 16-06-14 21:50 Mam 2 chłopców i z nimi sprawa jest prosta , mają pisiorki , ale co mają dziewczynki ? Jak Wy nazywacie to coś na użytek Waszych dzieci ! Zaprzyjaźniona mama Julii , uczy Julię , że dziewczynki mają cipki , mała wola sipki , ale u mnie ta wersja odpada , gdyby moja mama to usłyszała , byłby ze mną koniec. Mam też dwie niezamężne starsze siostry i one też na pewno czegoś takiego nie przełkną. ------------------- chlopie co ty bierzesz,ze tak ci w dekiel wali?
|
|
@zxcv4 Jedyne w czym się spełniasz to internetowe forum i to jeszcze w roli typowego "trolla-prowokatora". Gratuluje! Wykazałeś się polotem, a teraz idź szukać pracy. Koniec mojej dyskusji z Tobą. Generalnie pochlebiłem Ci nazywając to coś w Twoim wykonaniu "dyskusją" więc powinieneś być dumny.
|
|
Autor: chilu (---.elomza.pl) Data: 16-06-14 19:04 zycie ! siedzi kolo na benefitach w UK i ma nadmiar wolnego czasu, anglia jest sqrwialym krajem tam kompletnie nie ma co robic jesli sie nie ma zajecia, szaro buro pogoda zryta wszedzie skosniaki bambucza albo babaje , bylem kilka lat i nie wytrzymalem , gdybym mial tam kogos bliskiego to zapewne bym tam zyl dalej, we dwojke inaczej a ten cymbal siedzi tam pewnie sam jak palec i zbzikowal albo jest smarkiem i siedzi tam z rodzicami i biora na niego zasilek bo udowodnili pojechales za pieniazkami a zycie cie przeroslo ,nie ma jak to u mamy na beneficie:) nieudaczniku zyciowy
|
|
z pawlakiem firme otworzysz jak ci zle bylo bambucza albo babaje haaaa
|
|
teraz bedzie pisal jako: Autor: sherlock (---.skybroadband.com) siedzi gostek w uk na zasilku socialnym a tu wypisuje z nudow w kazdym temacie glupoty!w kazdy temat wcina sie jak jego brudna koszula w dope,nie majac nic do powiedzenia w temacie,wez sie chlopie za jakas uczciwa prace i przestan pisac glupoty
|
|
Autor: zxcv4 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 05-06-14 01:00 Kto Ty jesteś ? Jam Kaczorek. Skąd przybywasz ? Prosto z Tworek. Jaki znak Twój ? Jad spieniony. Czego nie masz ? Konta, żony..... O czym marzysz ? O korycie. No , a Polska ? Chyba kpicie. A co z Lechem ? Będzie świętym. Pomnik ? Stawiam fundamenty. Coś o Tusku ? Nienawidzę ! A co z PO ? Nią się brzydzę. Zmowy, spiski ? Wszędzie widzę. Rydzyk ? On papieżem będzie. Naród cały ? Wprost mnie kocha. Dzięuję. Noooooo......... czas na procha. ============================= Absztyfikanci od Donalda i SLD-owskie równe chłopy, Co podliczacie swoje salda, wy honorowe mizeroty. Warszawskie bubki, żygolaki, z szajką wytwornych pind na kupę, cwaniaki, franty, zabijaki. Całujcie wy mnie wszyscy w d..ę. Wy hazardowi rwacze kasy Rychy i Zbychy z Mirem w odwodzie Wy POlszewickie przekrętasy Bez przerwy na złodziejskim głodzie Którzy amnezją powaleni zbieracie się w bandycką kupę Nie wszyscy tutaj wymienieni, Całujcie wy mnie wszyscy w d..ę. I wy, oszuści i blagierzy, Wypierdy bez polskiego ducha Myślicie, że wam naród wierzy - usunie Was stąd zawierucha. Karne pętaki i szturmowcy, co grać gotowi nawet trupem I rekordziści, i sportowcy, Całujcie wy mnie wszyscy w d..ę. Wajdy i Kutze wskroś ponure, Hołdysy, bez mózgowej Kory. Podskakiwacze pod kulturę, którzy bezwiednie robią w pory. Uczone małpy, ścisłowiedy, Co oglądacie świat przez lupę Z łonetu wiecie: co, jak, kiedy, Całujcie wy mnie wszyscy w d..ę. I jeszcze Bolek dureń krewki, Co dużo chciałby, a nie może, oraz „profesor” Bartoszewski (Pan wie już za co, „profesorze” !) I ty za młodu nie dorżnięta Pitero, co masz taki tupet, że szczujesz na nas swe szczenięta; Całujcie wy mnie wszyscy w d..ę. I ty półhrabku z Ruskiej Budy co Putinowi liżesz zadek, sprzedajesz Polskę – tobie kudy patriotyzmu trzymać spadek. I europejscy marzyciele, zebrani w malowniczą trupę Z ryżym i miernym kpem na czele, Całujcie wy mnie wszyscy w d..ę. Item głupawi niewolnicy, sondaży co wam mózg lasują, „autorytetów” zwolennicy, które naprawdę na was plują. I wy warszawskie wykształciuchy, co nadstawiacie władzy pupę, głosując jak więzienne juchy, Całujcie wy mnie wszyscy w d..ę. I ty fortuny skurwysynu, gówniarzu uperfumowany, Co splendor oraz spleen Londynu Nosisz na gębie zakazanej, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A srać chodziłeś za chałupę, Ty, spod Lublina łże-pajacu, Całujcie wy mnie wszyscy w d..ę. Wy z komuchami w lewej flance, ciągnący z Polski grubą rentę, szerzący dziś moralną francę, niszczący wszystko to co święte, I ty, proroku z TVN-u, co mózg związany masz na supeł, i w własnym szambie brak ci tlenu. Całujcie wy mnie wszyscy w d..ę. I wy, o których zapomniałem, lub pominąłem was przez litość, albo dlatego, że się bałem, Albo, że taka was obfitość, I ty, agencie, co za blog ten ze strachu skarzesz mnie na ciupę, Iżem się stał kozaków hersztem, Całujcie wy mnie wszyscy w d..ę !… (Palnick za Tuwimem, ze szczyptą Łazarza)
|
|
haha co za TROL , nie mozna zbanowac tego adresu IP ?? czlowieku takiego zalosnego pizdusia nigdy nie mialem okazji zaobserwowac
|
|
zbanowac to mozna w kiblu
|
|
zxcv4 idioto wszyscy ci tu pluja w twarz a ty mowisz,ze deszcz pada,opanuj sie chlopie,wzywasz do zaniechania obrazania innych a sam jadem plujesz na innych,zachowujesz sie dupku jak dzieciak w piaskownicy,tobie wolno kogos opluc a jak ktos ciebie,to wolasz na skarge mamusie
|
|
sherlock (---.skybroadband.com) po kigo wala podbijasz temat kropka? tylko tyle jestes w stanie sam napisac? durniu, przeciez juz trzy dni admin banuje twoje nowo zakladane tematy i posty w innych tematach! to co juz pod nickeim @lomzyk i @JankesJo jestes zbanowany! i dobrze
|
|
na relaxie a chcesz banana?
|
|
tak jak twoje na politycznym ogryzku haaa
|
|
nie zablysnelaes niczym na tym forum tylko swoim DEBILIZMEM i ty piszesz ze po studiach jestes ktorych ?ohp czy numer 8
|
|
w kazdy temat wcina sie jak jego brudna koszula w dope,nie majac nic do powiedzenia w temacie,wez sie chlopie za jakas uczciwa prace i przestan pisac glupoty KAZDY CIE TU GNOI BO MA JUZ DOSC TWOICH GLUPOT @lomzyk/@JankesJO/@ sherlock - idioto wszyscy ci tu pluja w twarz a ty mowisz,ze deszcz pada,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |