Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wiecie kto ma może owczarka na oddaniel za koszty |
Może wiecie kto ma jakiegoś ładnego owczarka na oddanie lub sprzedanie jak cos to dzwońcie pod nr 797570 931 Potrzebuje dużego psa owczarka niemieckiego jeśli ktoś ma lub wie najlepiej dorosłego mój nr tel797637438
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wiecie kto ma może owczarka na oddaniel za koszty |
Za nowogrodem jakis baran wywiozł owczarka! W mątwicy wczoraj widziałem, ładny i młody chyba.. Warto jechać jakbyś chciał
|
|
no ale nie wiesz ktos go złapał czy coa bo do tej pory to on już moze poszedł w swiat Potrzebuje dużego psa owczarka niemieckiego jeśli ktoś ma lub wie najlepiej dorosłego mój nr tel797637438
|
|
Widziałem go kilka razy już od około 2 tygodni. trzeba by sie kogoś tam zapytać gdzie on sie kreci. To tam za mostem w nowogrodzie. Miedzy mątwica a debnikami
|
|
Masakra ...
|
|
jeślisz chcesz kupić to napisz Paradox
|
|
oddam szczeniaka rasy owczarek, piesek jest koloru czarnego, więcej info na tel 514 049 082 okolice Zambrowa takie ogłoszenie znalazłem na Zambrow.org stefannowak
|
|
do *piotrek* tak do Twojej informacji to Mątwica jest przed Nowogrodem od strony Łomży, a Dębniki za. Raczej chodzi Ci o Morgowniki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |