Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
aż się boję otworzyć lodówkę,wszędzie ten forumowy idiota JankesJo |
Autor: JankesJo wczesniej pisal glupoty jako Autor:lomzyk, ludzie,przeciez na to forum czasami zagladaja i "goscie"z polski,toz to typowy przyklad wtornego debilizmu,czy wszyscy maja miec nas za idiotow? siedzi gostek w uk na zasilku socialnym a tu wypisuje z nudow w kazdym temacie glupoty! co to za baran? ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: aż się boję otworzyć lodówkę,wszędzie ten forumowy idiota JankesJo |
Dziewczyna go rzuciła.Powiedziała że ma cipę i drugiej nie potrzebuje. br1
|
|
jankes ,ty to masz masrane w bani
|
|
Tak juz ma,od kolyski tzn.od betoniarki.
|
|
w kazdy temat wcina sie jak jego brudna koszula w dope
|
|
lomzyk/jankes wstydu sobie oszczedz!nie pisz bzdur chloptasiu kutasiu
|
|
oj Jankesjo -łomżyk teraz to i ja się boję..
|
|
Ten zxcv4 to jakieś upośledzone dziecko, w dodatku soCIALNe Jak zazdroscisz to tez spier* do anglii i bierz zasiłek parobku za 1200
|
|
o qzwa, ten debil lomzyk/JankesJo (---.skybroadband.com) zmienil nick na ! sherlock (---.skybroadband.com) ------------------ napisal teraz w forum Polityka: Re temat : Skończ Panie Prezydencie, WSTYDU OSZCZĘDŹ! Autor: sherlock (---.skybroadband.com) Data: 16-06-14 21:50 Mam 2 chłopców i z nimi sprawa jest prosta , mają pisiorki , ale co mają dziewczynki ? Jak Wy nazywacie to coś na użytek Waszych dzieci ! Zaprzyjaźniona mama Julii , uczy Julię , że dziewczynki mają cipki , mała wola sipki , ale u mnie ta wersja odpada , gdyby moja mama to usłyszała , byłby ze mną koniec. Mam też dwie niezamężne starsze siostry i one też na pewno czegoś takiego nie przełkną. ------------------- chlopie co ty bierzesz,ze tak ci w dekiel wali?
|
|
@zxcv4 Jedyne w czym się spełniasz to internetowe forum i to jeszcze w roli typowego "trolla-prowokatora". Gratuluje! Wykazałeś się polotem, a teraz idź szukać pracy. Koniec mojej dyskusji z Tobą. Generalnie pochlebiłem Ci nazywając to coś w Twoim wykonaniu "dyskusją" więc powinieneś być dumny.
|
|
Nie otwierajcie tez konserw. Moze byc w tych pomidorowych,w oleju nie bo tego akurat debiloju brakuje.Tam go nie ma wiec te otwierajcie smialo.
|
|
Zycie mu z bani zrobilo wydmuszke. Czlowiek juz dawno ewoluowal a ten HOMO POJE.BUS dalej na drzewie.
|
|
teraz bedzie pisal jako: Autor: sherlock (---.skybroadband.com)
|
|
zxcv4 idioto wszyscy ci tu pluja w twarz a ty mowisz,ze deszcz pada,opanuj sie chlopie,wzywasz do zaniechania obrazania innych a sam jadem plujesz na innych,zachowujesz sie dupku jak dzieciak w piaskownicy,tobie wolno kogos opluc a jak ktos ciebie,to wolasz na skarge mamusie
|
|
w kazdy temat wcina sie jak jego brudna koszula w dope,nie majac nic do powiedzenia w temacie,wez sie chlopie za jakas uczciwa prace i przestan pisac glupoty KAZDY CIE TU GNOI BO MA JUZ DOSC TWOICH GLUPOT @lomzyk/@JankesJO/@ sherlock - idioto wszyscy ci tu pluja w twarz a ty mowisz,ze deszcz pada, idioto nie modyfikuj moich postow skierowanych do ciebie , powinno wg orginalu tak byc: sherlock idioto wszyscy ci tu pluja w twarz a ty mowisz,ze deszcz pada,opanuj sie chlopie,....................
|
|
zxcv4 idioto wszyscy ci tu pluja w twarz a ty mowisz,ze deszcz pada,opanuj sie chlopie,wzywasz do zaniechania obrazania innych a sam jadem plujesz na innych,zachowujesz sie dupku jak dzieciak w piaskownicy,tobie wolno kogos opluc a jak ktos ciebie,to wolasz na skarge mamusie
|
|
Mondeo chyba ma racę..., zxcv4 i siwysiwy tez chcą do Anglii. Jaką ta zazdrość agresję u nich wyzwala...😲???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |