poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TiR na drodze 61

Generalna Dyrekcj Dróg Krajowych i Autostrad w B-stoku kończy właśnie inwestycję w Piątnicy i z tej okazji otwiera dla TiR drogę 61 przy której leży wspomniane rondo w Piątnicy.Przyjaciel Łomży Pan Topczewski przetnie wstążkię w Piątnicy i na nowej przeprawie dla ruchu TiRów- wszysy będą szczęśliwi.

pani

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TiR na drodze 61

Przeciez lamentowaliście, ze wszystkie tiry jadą przez Białystok. Teraz mozecie sie cieszyć, ze choć część z nich przez Łomżę pojedzie:)

Koczisss - ty jednak po prostu tępy jesteś. Albo zgryźliwy.

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Typowy śledź.

Pozdrawiam

Koczisss- popieram zdanie Kefasa. Lepiej Ci po tak bezsensownej wypowiedzi???

Tak, Tak on musi być tępy i to nieprzeciętnie. On nie rozumie że my chcemy TIR-ów, ale po właściwych drogach (obwodnicach i drogach przystosowanych do takich ciężarów).

slm

Koczisss jest zgryźliwy, o tępotę bym go nie podejrzewał. Trzeba tylko sprawdzić w atlasie czy aby ryby nie są jadowite . Zdaje się , że jest taki gatunek "prohomo sovietikus" po naszemu "śledz bagienny".

Oj, zabolało, no nie:)
Wyzywajcie, wyzywajcie, może Wam lepiej się zrobi:)
Ale nie jesteście konsekwentni.
Bo jak były wypadki na ósemce, to krzyczeliście, że to przez Topczewskiego, bo ruch zwielokrotniony, i krzyczeliście, dlaczego to tiry nie mogą jechać przez Łomżę. To był wasz koronny dowód, na to, że Via musi być przez Łomżę itp., a teraz jak Wam Łaskawca chce oddać część ciężkiego ruchu (przyp. tylko do 8 ton na oś), to krzyczycie, ze źle, bo dróg nie ma odpowiednich.
Przez Białystok też nie ma i co w związku z tym?
Oj LONDYŃCZYCY, LONDYŃCZYCY, żal mi Was!

Celowo użyłem tego okreslenia, gdyż zostałem zwyzywany i nie chciałem być dłużny.

Mimo wszystko pozdrawiam Was zacietrzewieni ludzie, gdyż mamy piękny poranek i w przeciwieństwie do Was potrafię to zrobić, a Wy tylko wyzywać od śledzi!!!

ps.
Słowa moje nie są kierowane do wszystkich Łomżan, Łomżyniaków, czy jak tam zwać, ale tylko do głąbów, którzy nie potrafią nic innego na tym forum zrobić, niż wyzywać!

Ja ciebie też pozdrawiam.
Śledzie i Lomdyńczycy nie muszą się ze sobą zgadzać - ale mogą rozmawiac.

P.S. Co do bycia konsekwentnym.
Niekonsekwentne tradycyjnie to my mamy władze miasta. Bo brak konsekwencji opłaca się...

Dyskutować zawsze warto i jeśli nawet są rozbieżne stanowiska w jakiejś sprawie, to przy zachowaniu rzeczowego poziomu rozmowy można jakoś się dogadać. Obrażanie kogoś w dyskusji, wypominanie mu pochodzenia, miejsca urodzenia podsyca tylko niepotrzebnie zatargi i powoduje eskalację wzajemnych pretensji.
Co do przywrócenia ruchu samochodów ciężarowych (tylko do 8 t/n.oś - tylko kto to będzie sprawdzał i w jakim miejscu?), jeśli się zapędzi pod most w Piątnicy i jakaś inspekcja zważy jego tonaż, to gdzie on zawróci? Chyba że się zacznie ważyć takie samochody na wszystkich drogach dojazdowych do miasta. Zapewnie więc i tak zaczną jeździć przez nasze miasto bez żadnej kontroli..
Wg mnie nasze protesty miały zwrócić uwagę, jak bardzo pilna jest budowa obwodnicy miasta i jak na razie to nawet nie wiadomo dokładnie czy ma być prowadzona od wschodu miasta, czy od zachodu. A od projektów do realizacji też minie kilka ładnych lat. Przez ten czas nawet ciężarówki o takim nacisku zniszczą ulice, nie mówiąc o możliwym uszkodzeniu mostów.

a ja radzę zapoznac się szczegółowo ze stroną http://4lomza.pl/index.php?k=256 -- ------------ bez komentarza!!!!!!!!!!!!

bagrmosen

nir dla tir w miescie. Bronmy sie przed tym jak tylko sie da.
Przez ostatnie lata z powodu oraniczenia ruchu tirow byl spokoj na tej trasie i w miescie.

stanos

koczisss----- Ja cię nie będę wyzywał ale myślę , że to jest pseudonim pana Topczewskiego

Stanos, ja to się dziwię, że z takim sposobem rozumowania twój dziadek wogóle namyślił się zejść z drzewa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org