Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opowiadamy kawały ;) |
Jasiu przychodzi ze szkoły i mama pyta się go: - Jasiu jak było w szkole? - A dobrze Pani mnie wyróżniła, powiedziała że cała klasa to debile a ja największy. ------------- najlepszy i najskuteczniejszy system do oprowadzania
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opowiadamy kawały ;) |
I po co ci taka reklama?:)
|
|
to juz nagminne,z calej polski cwaniaczki tu reklamy umieszczaja wiedzac,ze admin spi lub go nie ma
|
|
To nie był kawał, a zwykłe wspomnienia qslice.
|
|
Masakra ...
|
|
Nauczyciel wchodzi do klasy i mówi: Kto głupi wstać. Jasiu wstaje. Nauczyciel pyta: -Czemu wstałeś? -Bo nie chciałem, żeby pan tak sam stał. ---------- tania odzież hurtownia internetowa - gorąco polecam!
|
|
Jedzie tatuś z synkiem przez wieś i synek zobaczył jak dwa pieski bawią się przed budą i pyta: tatusiu co te pieski robią? aaa wiesz synku ten piesek wpycha tę suczkę do budy tak tatusiu? bo wiesz żeby nie stół to pan listonosz , zapchał by mamę aż na poczte. ;)
|
|
Wchodzi człowiek na forum 4lomza a Transpinda na to: -Masakra...
|
|
wlazl kawal do kanalu i koniec kawalu
|
|
Jaś podgląda kąpiącą się mamę. Mama wykąpała się, nabalsamowała, stoi naga przed lustrem, klepie się po piersiach i mówi: - Ojj chłopa, chłopa... Jaś patrzy, a wieczorem do mamy przychodzi chłop. Robi więc to samo co mama, a gdy nabalsamował się już stoi przed lustrem, też się klepie i mówi: - Rowerek, rowerek. ------------- szkolenia handlowców lublin - zapraszam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |