poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Powróćmy nad Narew ! cz. CXCI

Najbardziej wartościowe wyniki sportowe osiągnął Dymkowski Andrzej. Powołany został do sekcji specjalnej Polskiego Związku Towarzystw Wioślarskich przy klubie AZS MKS Szczecin. Do sekcji tej powoływano najbardziej utalentowaną młodzież w kraju w celu stworzenia jej optymalnych warunków do treningu. Startując na zawodach zawodnicy tejże sekcji nadal zachowywali przynależność do swojego macierzystego klubu. W 1972 r. "Przegląd Sportowy" poinformował, że do reprezentacyjnej czwórki ze sternikiem na Mistrzostwa Świata Juniorów w Mediolanie powołany został Dymkowski Andrzej. Jednakże w relacji z tej imprezy w składzie czwórki nie zamieścił już jego nazwiska. W tymże roku zdobył on z czwórką AZS MKS Szczecin I miejsce na XXIII Mistrzostwach Polski Juniorów. Punkty zdobyte przez niego zostały zaliczone dla reprezentacji województwa białostockiego.

Studia Łomżyńskie nr XI
Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa naukowego

czesław

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Powróćmy nad Narew ! cz. CXCI

niektorzy umieja wygrywac

Było to dawno temu dlatego jest słaba frekfencja jeśli chodzi o posty???

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

czeslaw skoncz z trym gownem; wes jakas stronke zaloz lub cos i tam pisz do woli o jakichs powrotach nad narew

DOKLADNIE CYCQ POWIEDZIAL CZESIEK KONCZ Z TYM POWROTEM NAD NAREW.

Cycq, Kamilcb, jeżeli nie interesuja Was historia Waszego miasta, to nie piszcie głupich postów, jacy z Was łomżyniacy, jacy patrioci, jeżeli historię swojego miasta nazywacie gównem. Lepiej zamilczcie i nie róbcie sobie obciachu. Mało postów w temacie nie świadczy, że nikt nim nie interesuje się. Gdyby teraz byli tacy działacze, jak w czasach które opisuje Czesław, to teraz ŁKS nie miał by problemów z grą w II lidze. Łomża była jeszcze biedniejsza niż teraz, ale jakoś radzili sobie. Polityki było zero, a teraz działania zero, a reszta polityka.

Pozdrowienia

Też uważam że czasław ma fajny pomysł z zamieszczeniem postów z tego typu ciekawostkami, zawsze miło przeczytać jest o historii naszego miasta. A swoja drogą jakie macie pomysły by tchnąć trochę ducha w łomżyńskie nadnarwiańskie "bulwary"?? Może nawet tylko zrobienie alejki i postawienie kilku ławek spowodowało by to że Łomżanie chodzili by tam na spacery?

Jestem fotografem, który lubi fotografować ludzi, oraz przekazywać emocje, jakie towarzyszą im w życiu codziennym i w chwilach wyjątkowych.
Urodziłem się w Warszawie w 1981 roku
Pracuje i mieszkam w Łomży. To Moje Miasto
.

Zobaczcie łomżyniacy, człowiek który urodził się w Warszawie, mieszka w Łomży, nie pisze ile lat, ale pisze Łomża to moje miasto. Wstydźcie się Wy, być może urodzeni w Łomży, co nazywacie historię swojego miasta gównem.

Pozdrowienia.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org