Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CO Z Rądami w Piątnicy |
Powiedzcie mi co z tymi rądami skoncza je?? i Co z hala w Piątnicy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CO Z Rądami w Piątnicy |
chodzi ci o ronda w ruchu drogowym?
|
|
chodzi mi o te co budują co utrudnia trase na Białystok
|
|
Rondo w Piątnicy jest już na wykończeniu. Jeszcze kilka tygodni i ruch wróci tam do normy. Pozdrawiam Dyzmir
|
|
No trochę ten remont już trwa, ale zawsze gdy tamtędy przejeżdżam, coś się dzieje, więc może w końcu to skończą. Szkoda, że u nas takich prac nie prowadzi się również w nocy tak by remont trwał krócej.
|
|
poprawna pisownia: "rondami"
|
|
A może chodziło- "co z tymi rządami"...:)
|
|
tak...inteligentne...pracowac w nocy.. a ludzie mieszkający obok to co mieliby robić?? noc jest od spania... ronda mają być skończone do końca lipca ...a z halą sportową to dokładnie nie wiadomo..
|
|
.....................
|
|
Do Martusi Trzy zmiany to przesada, ale dwie nikomu by nie przeszkadały. Mamy obecnie najdłuższe dni w roku i od 6 do 22 można śmiało robić. Okolicznej ludności bardziej przeszkadzają korki i hałas stojących samochodów , niż roboty drogowe, których prawie nie widać. To już 3 miesiące utrudnień w ruchu i końca nie widać.
|
|
hmmm\... ja mysle ze w nocy nie pracują bo mieszkańcy płytki kradną:> dowiedsziałem się ze do pażdziernika hala ma stać.(ale wątpie czy to termin łaczny z wyposazeniem
|
|
Do października to ona może i stać ale w środku to nic nie będzie. Na tej budwie same pijaki z Piątnicy robią i ciągle chleją.
|
|
wcale nie chlej a w nocy tylko w dzień i nie zmyslaj bo mieszkam w piatnicy:! (nie jestem pijak i nie pracuje na budowie)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |