Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pozory mylą |
Jedzie babcia maluchem przez Łomżę 30 km/h. 200 m przed światłami zapala się czerwone. Babcia powoli hamuje. Nagle wyprzedza ją beemka z piskiem i staje przed maluchem. Babcia w szoku uderza w tył bmw. Maluch do kasacji, a na bmw 4 ryski. Z bmw wysiada dwóch uczesanych na łyso i mówią do babci: - Co babcia bmw skasowałeś? Drogo to cię będzie kosztowało. Kasę masz? - Nie. - A dzieci albo wnuki mają kasę? - Mają. - To masz tu komóreczkę i dzwoń. Babcia zadzwoniła i 5 min później zajeżdżają dwie bmw. Wysiada ośmiu takich jak tych dwóch i mówią: - Co babcia, przy...ali ci cofając?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pozory mylą |
Przychodzi Lomzyniak do pubu: -whisky poproszę! -z lodem? -bez loda hehehehehe. -a słomkę panu podać czy pan sobie z butów wyjmie?
|
|
- Dzień dobry, do czego służą te okulary? - Do widzenia.
|
|
Jedzie dwóch na motorze a trzeci w marynarce:)
|
|
Bisneswoman: jeśli beemka z piskiem wyprzedza to pasek klinowy albo turbina :P
|
|
Dzięki, powiem wnukom to się tym zajmą.
|
|
Jankes ale się uśmiałem z tym barem dawaj więcej gitara gra
|
|
Do sklepu z odzieżą przychodzi niewidomy z psem przewodnikiem. Staje na środku sklepu, łapie psa za ogon i zaczyna nim wymachiwać dookoła głowy. Zdziwiony sprzedawca podchodzi do niewidomego i pyta: - Może panu w czymś pomóc? - Nie dziękuję, tylko się rozglądam.
|
|
Jasio opowiada o swoich wrażeniach z pobytu w indiańskiej wiosce: - I poznałem wodza Wielkie Światło i jego dwóch synów. - A jak się nazywali??? - Włącznik i Wyłącznik.
|
|
Jakby to powiedział Karol Strasburger "Moja szkoła" :D
|
|
Dawajcie nowe bo świetne:)
|
|
Mecz Polska - Niemcy. Komentuje Dariusz Szpakowski: - Na murawę wybiega reprezentacja Polski. Obraniak zagrywa do Lewandowskiego i przepięknym strzałem pod poprzeczkę daje nam prowadzenie. Ale już Kuba wrzuca do Piszczka i 2:0 dla Polski. Wznawiają się teraz huki na trybunach, gdyż na murawę wybiega reprezentacja Niemiec.
|
|
W pociągu jedzie Polak, Rusek, zakonnica i blondynka. Wjechali do tunelu i nagle usłyszeli trzask uderzenia w twarz. Gdy wyjechali z ciemności, zobaczyli, że Rusek się trzyma za policzek. Zakonnica sobie myśli: - No tak, świnia złapał blondynę za kolano i dostał w pysk! Blondynka sobie myśli: - To idiota, zamiast mnie, to się pomylił i macał zakonnicę, więc dostał w ryja. Rusek sobie myśli: - Polak zboczeniec złapał którąś, a ta myślała, że to ja, i mnie walnęła. Polak sobie myśli: - W następnym tunelu znów mu przywalę.
|
|
W piątek po pracy Romek dopadł Krystynę. Związał ją, wrzucił do taksówki, zawiózł na lotnisko. Stamtąd polecieli do Paryża, Romek wynajął apartament, zamknął Krystynę w pokoju, poił ją szampanem i wykorzystywał ją cały weekend. Po powrocie Romek stał się bohaterem wszystkich kobiet. W piątek po pracy Zdzisiek dopadł Zochę. Związał ją, wrzucił do vana, wyjechał za miasto. W środku lasu znalazł stary opuszczony dom, w którego piwnicy zamknął Zochę, po czym spił ją wódą i wykorzystywał ją cały weekend. Po weekendzie Zdziśka zamknęli za gwałt. Panowie pomyślcie: jak wiele zależy od waszego budżetu....
|
|
co za kawal!! ten o lomzyniaku w pubie:)))))))))))))) dobreeeeeeeee
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |