Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naprawa roweru. |
Witam. Możecie mi polecić dobry serwis bądź osobę, która mogłaby sprawdzić i niedrogo przygotować rower do sezonu. Jak możecie to podajcie namiary. Z góry dziękuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naprawa roweru. |
Michalski z rzAdowej naprawia w łomży
|
|
A masz może jakiś tel do niego ??
|
|
A w ogóle to naprawiał Tobie rower??
|
|
888-313-178 kuzynowi naprawiał jest spoko.
|
|
ok, dzięki. Sprawdzę i sama ocenię. Pozdrawiam
|
|
Serio mówię zadzwoń jutro i zobaczysz. Pozdrawiam
|
|
bema i nigdzie wiecej Andrzej W.
|
|
Napewno daruj sobie pseudo serwis na Piłsudzkiego zero zainteresowania po pierwsze klientem i zarobkiem.tekst w stylu gdzie było kupione?? Jak nie unas to nie robimy ,niereperujemy ,idź sobie. Klid
|
|
na ul. Spokojnej za MPK przy jednym z budynków komunalnych w garażu naprawia solidnie i szybko.
|
|
Na ul.Długiej, w Bramie.
|
|
Na Piłsudskiego Giant najlepiej i zawsze weźmie pieniądze za to co się tylko zepsuło
|
|
Piątnica Forteczna 30. szybko , tanio i solidnie! ( siodełko mi tam montowali)
|
|
Bo wczesniej jezdzila bez.
|
|
Było inne. Nic nie warte i jazda na rowerze nie sprawiała przyjemności.
|
|
Bo nic z niego nie wystawało?
|
|
ciekawe po co w sypialni trzyma pompke do roweru?
|
|
Bingo Belfer
|
|
A nie masz gdzieś w okolicy stacji do samodzielnej naprawy rowerów? Można je coraz częściej spotkać np.na stacjach benzynowych albo po marketami. Jest ba rynku producent samoobsługowych stacji rowerowych Sport Bike Marcin Domański, który zajmuje się dystrybucją i konserwacją takich stacji. I wiem, że coraz więcej miejsc decyduje się na ich montaż. Jeśli interesuje cię temat takicj stacji to zostwiam namiar na firmę: Sport-Bike ul. Łodygowa 27 03-687 Warszawa TEL: +48 572 292 453 E-MAIL: stacja@sport-bike.eu https://stacjanaprawyrowerow.pl/
|
|
Chce kupić zestaw narzędzi rowerowych do użytku własnego, głównie do szosówki/gravela, i na lata. Znalazłem kilka zestawów w granicach 200-400zł. Czy ktoś orientuje się w temacie, jak jest z jakością plastiku skrzynki i samych narzędzi? Może ktoś coś polecić, a czego w tym jednak unikać? Czym się ostatecznie kierować przy zakupie, co wy byście wybrali? (zdjęcia też podpisałem). Dziękuję. Bike Hand YC-728 BIKE HAND YC-735A Costway Tl31989 PROX M1 RED RCP TOOLBOX II Gregster Bicycle SUPER-B TB2000 XLC TO-S61 No i czy ktoś moze kupował klucze dynamometryczne w tym miejscu https://buythis.pl/klucze-dynamometryczne Czy polecacie?
|
|
Jeśli chodzi o klucz dynamometryczny do roweru to polecam stąd https://sklep.metalmedia.pl/klucz-dynamometryczny-do-roweru
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |